15-09-2009, 08:31 PM
|
#299 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: PoYRaZ_z Nickli Üyeden Alıntı
merhabalarrr..site şöyle bi gezinirken buldumm5 dk. olmadan da üye oldumm bakalım işallah denildigi işe yarar...etkilerini merakla bekliyorumm gelcektir işallahh..:) | hoş geldiniz Alıntı: Houner Nickli Üyeden Alıntı
merhaba Sitemizin kedisi sanada selamlar | site den de sana selam ola Alıntı: muzosev Nickli Üyeden Alıntı
hoş bulduk diyerek devamını dileyelim.görüşmek üzere.sağlıklı yarınlara | ben buralardayım görüşürüz Alıntı: biyomer Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhaba umarım ben de yararlanırım çalışmalarınızdan şimmdiden teşekkürler | teşekkürleri ben kabul ediyorum atakan yerine Alıntı: miraç11 Nickli Üyeden Alıntı
pisimbat ilginçç :) ama güzell sevdimm bu ismii ve galiba burayıda ;) | nikimin açılımı şudur :pisi pisipisinin pisisi simbat kedimin adı birleşimi oldumu PİSİMBAT bende seni sevdim Alıntı: ak-mer Nickli Üyeden Alıntı
haş bulduk pisi bu siteyi böle senmi karıştırdın | tüh yakalandım yahu tabiki ben karıştırdım bilirsiniz ler meraklıdır her tarafı talan ediyorum ben itina ile hoş geldiniz
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |