21-08-2009, 10:45 PM
|
#268 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: NiToL Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Merhaba,
Bugün sitenizdeki 2. günüm. İlk scriptlerinizi indirdim bir kaç kez dinleme şansı bulabildim. Bende de başağrısı, kızgınlık gibi etkileri oldu ama geçeceğini umuyorum. Buradaki güzel paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pisimbat Sen hiç tanınmadık bir ortamda tek tanıdık dost yüzmüşsün de mutlaka merhaba demeliymişim hissini verdin. :) | biz ler laf mızda böyleyizdir etkileriz umulmadık zamanda insanları saol güzel görişlerin için beni merak edersen ana sayfada yaratıcı yazarlar ve edebiyet kısmında pisimbat mırıltıları başlığı altında karalamalarım vardır sevgiler hoş geldin Alıntı: SENSATIONS Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba :)Yeni üye oldum ve denilenleri yapıyorum şu an:) | hoş geldiniz güzel başlangıçlar senle olsun Alıntı: happiness3 Nickli Üyeden Alıntı
iyiki burdayım, iyiki tesadüf burayı buldum,teşekkürler güzel siteniz için:) | hoş geldin bende hamili kart ytakınımdır ile kayıt olmuştum yani bir arkadaşım vesile olmuştu
[quote=lider may;475059]selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öper ve burda oldugum için çok mutluyum [/quote hoşgeldin bellii kan çekti valla gibi kıpır kıpır bir arkadaşsıonız
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |