Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya?

Forum ve Tanışalım Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba. Uzun zamandır Kuantum Düşünce Tekniği ile ilgili kitaplar okuyup (özellikle R.Şanal) hayatımda ters giden şeyleri düzeltmeye çalışıyorum.Ancak hep bir noktaya gelip takıldığımı hissediyorum.Bir noktadan öteye geçemiyorum sanki. Bu nokta da bilnçaltı inanışları tabii ki.Bu konu gerçekten de zor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-05-2009, 01:42 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ooguz is an unknown quantity at this point
Standart Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya?

Herkese merhaba.

Uzun zamandır Kuantum Düşünce Tekniği ile ilgili kitaplar okuyup (özellikle R.Şanal) hayatımda ters giden şeyleri düzeltmeye çalışıyorum.Ancak hep bir noktaya gelip takıldığımı hissediyorum.Bir noktadan öteye geçemiyorum sanki. Bu nokta da bilnçaltı inanışları tabii ki.Bu konu gerçekten de zor bir konu.Hiç kolay olmuyor yılların birikimlerini ve inanışlarını söküp atabilmek.
Bunu daha kolay nasıl yaparımın cevabını araken bu siteye rastladım.(Kuantum düşünceye göre rastlantı diye birşey yoktur tabii ki).
Dün geceden beri Ego Güçlendirme ve Suçluluk Duygusu MP3'lerini dinlemeye başladım. Daha çok yeni ama nefes alışverişimde ve kalp atışımda değişiklikler hissediyorum.Bu kadar kısa sürede etki görülebilir mi bilmiyorum.Belki de heyecandan oluyor. Herneyse yaşayıp göreceğiz. Sırf bu 2 MP3'ün içeriklerinin bilinçaltıma yerleşecek olması bile beni heyecanlandırıyor.
Emek verenlerin eline ve emeğine sağlık.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ooguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2009, 02:01 PM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya?

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2009, 09:08 PM   #3 (permalink)
Teğmen

alakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 575
102 Mesajinıza toplam 512 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alakas will become famous soon enoughalakas will become famous soon enough

hoşgeldiniz,
gerçekten çekim yasası sizi buraya getirdi. hatta beni de buraya getiren odur. ben de bir süre önce sürekli değşmem gerektiğini düşünüyordum ama ne yapabileceğim konusunda bir fikrim yoktu. çeşitli okumalar ve araştırmalar yapıyordum ama yeterli olmuyordu. başka bir şey ararken burayla karşılaştım. iyiki de karşılaşmışım. epey bir süredir dinliyorum ve inanın gerçekten etkili. zamanla daha da etkisini göreceğinize eminim...
alakas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 12:53 AM   #4 (permalink)
Teğmen

dimpleg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 65
32 Mesajinıza toplam 158 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dimpleg is an unknown quantity at this point

hoşgeldin ooooğuz bende aynen senın gibi aynı yoldan geldiim r.şanal...
.....sonrada burası İYKİ İYİKİ VE DE İYİKİ BURADAYIM!!!!!!!!!!!!bide önerim.linkini siteden bulabılırsın.'''''''BİZ NE BİLİYORUZKİ''''What the Bleep Do We Know! BUNU MUTLAKA İZLE YORUMUNU BEKLIYORUM
SEVGİLER
Alt 18-05-2009, 10:24 AM   #5 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya?

Alıntı:
dimpleg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bide önerim.linkini siteden bulabılırsın.'''''''BİZ NE BİLİYORUZKİ''''What the Bleep Do We Know! BUNU MUTLAKA İZLE YORUMUNU BEKLIYORUM
SEVGİLER

sizin yorumunuz nedir? paylaşabilirmisiniz?

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 01:47 PM   #6 (permalink)
Teğmen

sayanoralotus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 33
11 Mesajinıza toplam 90 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sayanoralotus is an unknown quantity at this point

Değişmeyi istemek iyi bir başlangıç herhalde.Secret'ı okuduğumda pek çok kez çekim yasasından yararlanmış olduğumu farketmiştim.Sadece bilinçli değildi.

Bilinçli olarak çekim yasasını aktive etmek çalışarak olurmuş gibi geldi bana.Çalışıyorum da,eninde sonunda olacak.
sayanoralotus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 03:21 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selepisode is an unknown quantity at this point

slm,ben siteye yeni üye oldum,cd'leri nasıl yükleyip dinliyeceğim?yardımcı olursan seviniirim.
selepisode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2009, 03:48 AM   #8 (permalink)
Teğmen

dimpleg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 65
32 Mesajinıza toplam 158 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dimpleg is an unknown quantity at this point

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin yorumunuz nedir? paylaşabilirmisiniz?
merhabalar... ben gerçek anlamda beğendim.filmin sonuna doğru bazı kareler uçuk gelsede beğendim.

pozitif düşüncenin etkisini ''su'' çalışmasında yapan bilimadamını duymuştum filmde izlemem çok güzel oldu.

.............ben,kendim,tek başıma,şöyle düşünüyorum.öncelikle bunu meslek edınmış yada insanları çıkar ve menfaatleri uğruna kullanmalarını kesinlikle kastetmıyorum vede onaylamıyorumatalarımız çok büyükmüş ve bizden çok bilgililermiş. neden mi? bazı hastalık ve sıkıntılarda okunmuş su içme adetini hrkes bılır. atalarımız bıze bu yasayı anlatmışlarda anlamamışız.buyuk bı çoğunluk suyu içiyodu ve ıyıleşiyodu.iyileşemeyenlere ise ''''sen ınanmıyorsun o yuzden ıyleşmedın'''''derlerdı. bence hıkmet suda dıll kişinin kendi içindeydi. içilen su bol bakterılı olsa da kışı ıyıleşiyordu çünkü suyu içerken bunun olacağına ınanıyordu, içince inanıyordu,içtıkten sonra inanıyordu,ıyıleşmeyı beklerken yıne ınanıyordu!!!! inanıyordu inanıyordu inanıyoooooooooooordu. ınanarak olumlu düşünceyı çoğaltıyordu,çekım yasasını harekete geçiriyordu.
ben çekım yasasını(ya da dünya,ya da hayat) şöyle düşünüyorum: çekım yasası bir çarklar düzeneği eğer çarklardan bırını hareket ettırebılırsen hepsi harekete geçer!!!!!!!!.
Alt 19-05-2009, 02:09 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen

naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough

bende yeniyim ve bişeylerin çekim gücünün beni buraya getirdiğine inanıyorum kendimi geliştirmek istiyorum kapanmış bir şansım var onu açmak isteklerime ulaşmak istiyorum ego ve güven cdlerini dinliyorum etkisinin olduğuna bişeylerin değiştiğinin farkındayım ama isteklerin tam olmuyor yarım kalıyor ve çok geç oluyor nasıl çabuklaştırırım bana yardım edin arkadaşlar burası ve burdakiler harikasınız
naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-05-2009, 09:32 PM   #10 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ooguz is an unknown quantity at this point

Alıntı:
dimpleg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldin ooooğuz bende aynen senın gibi aynı yoldan geldiim r.şanal...
.....sonrada burası İYKİ İYİKİ VE DE İYİKİ BURADAYIM!!!!!!!!!!!!bide önerim.linkini siteden bulabılırsın.'''''''BİZ NE BİLİYORUZKİ''''What the Bleep Do We Know! BUNU MUTLAKA İZLE YORUMUNU BEKLIYORUM
SEVGİLER
merhabalar,
sevgili dimpleg önerin için teşekkürler.filmi izledim.Secret filminin ve düşüncesinin birkaç adım öteye geçmiş ve de oldukça geliştirilmiş versiyonu gibiydi.
konu artık tamamen pozitif bilimin dallarından biri oldu.insanların önünde yepyeni bir ufuk açıldı.bu öyle bir ufuk ki insanlığın kendisini yeniden sorgulamasını sağlıyor.ancak olay çok basit gibi görünse de bir o kadar da karışık gibi duruyor.filmdeki bilim adamlarının bile kendilerini her konuda tam olarak aydınlatamadığı daha doğrusu bir karar veremedikleri seziliyor.bir kafa karışıklığı var ve tam olarak neye inanmaları gerektiğini onlar da kestirememişler.ya da kestirdiler de, ''insanlara yeni bir ufuk açtık ama başka ufukları da bir anda kapatıp onları daha beter bir boşluğa düşürmeyelim'' diyorlar.çünkü kuantum fiziği her ne kadar biçok insan kabul edemese de bir tezin antitezi olarak çıktı bence insanların önüne.bu tez de ''tanrı'' tezi.birçok açılımları olan ve insanların bilinçaltına,sürüngen beynine ya da genetik kodlarına kadar yazılmış sokülmesi en zor olan inanışlardan biri.
insanlar artık görmeye başladılar ki;her insan bir tanrıdır,herkes kendi kaderini bilinçli olarak kendi yazar.inanılan birçok şey aslında kendilerinin yarattıkları şeyler bunun nedeni de insanoğlunun kendine olan güvensizliği.
ve insan artık kendisini keşfediyor.bunu da yine kendi aklıyla kendi bilimiyle ve zekasıyla yapıyor.
bu olanların sebebi ise insanın kendisini keşfetme isteği..klasik çekim yasası..insanlar kendini keşfetmek istedi ve yapıyor..yani yasa yine çalışıyor..
bilim ve teknolojinin geşimesi insanları çok daha farklı ufuklara her zaman taşıyacaktır.bunu bizler göremesek de yasa işlemeye devam edecek.sadece ve sadece kendi aklımıza,zekamıza ve duygularımıza inanmaya ihtiyacımız var başka hiçbirşeye değil.insanoğlu ''kendine'' güvenmeli.

- "karşı karşıya kaldığınız aşılması güç problemleri, mevcut düşünce yapınızla çözemezsiniz; çünkü bu problemler, mevcut düşünce yapınızın ürünüdürler."
Albert Einstein

bu tartışmaların yeri bu site içinde burası değilse yöneticilerden özür diliyorum..konu bizi buraya sürükledi..başka biryerde de devam edebilriz..
şimdilik herkese iyi günler diliyorum.
ooguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
beni, buraya?, cekim, getirdi, yasasi

« slm:) | Merhaba, »