02-07-2009, 11:02 AM
|
#8 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇÖZEMİYORUM... Merhaba, yanımıza hoşgeldin Ahliez1978, İlaçlar tek başına çözüm değilse de, ilk etapta beynin kimyasını ve hormon seviyesini düzenlediğinden iyi bir işlevi var. Bu nedenle ilaçlarına devam etmenin yararlı olacağına inanıyorum. Ancak tek başına çözüm değil, onu da biliyoruz. Esasen çözüm kendi içimizdedir... Soruna yol açan inancımızı, düşünce biçimimizi değiştirmedikçe, sorun olduğu yerde durur veya tekrarlar. Bu nedenle sorunun nedenlerini temizlemek önemli. Bunun için psikolojik terapi bir yöntem. Başka da pek çok yöntem bulunabilir... Madem ki buradasın, senin gibi pek çok insanın burada bulunduğunu ve sorunlarını nasıl çözdüklerini görecek, sen de kendi çözüm yollarını bulacaksın... Şimdi, öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini 15 gün boyunca, günde 7-8 saat olmak üzere dinliyoruz. Daha sonra kendine güven telkinini ekleyebilirsin...(Rehber bölümünde bu konuda yeterince açıklama bulabilirsin) Telkinler bizim bilincimizle odaklanamadığımız ve çözemediğimiz konularda bilinçaltı temizlik gerçekleştiriyor ve bu en kolay yöntem. Bir yerden sonra, sürekli pozitifte kaldığını ve çözüm odaklı düşünebildiğini farkedeceksin... İlaçlara ihtiyaç duymadığın aşamaya da geleceksin... İhtiyaç duyduğun her aşamada bu sitede sevgiyle yardım ve destek bulabileceğinden emin olabilirsin... Bizler buradayız. Sevgiyle...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |