Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

ÇÖZEMİYORUM...

Forum ve Tanışalım ÇÖZEMİYORUM... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız slm.Ben şu an bir cıkmazdayım.Pisikiyatriden tedavi alıyorum.ilaçlar...ama yeterli gelmiyor..o kadar bu hayattan yoruldum kii daha doğrusu insan ilişkilerinden.çözemiyorum.tedadüf bu siteyi buldum.umarım hayatım değişir artık......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

ÇÖZEMİYORUM...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2009, 02:01 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 8
3 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ahliez1978 is an unknown quantity at this point
Smile ÇÖZEMİYORUM...

slm.Ben şu an bir cıkmazdayım.Pisikiyatriden tedavi alıyorum.ilaçlar...ama yeterli gelmiyor..o kadar bu hayattan yoruldum kii daha doğrusu insan ilişkilerinden.çözemiyorum.tedadüf bu siteyi buldum.umarım hayatım değişir artık...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ahliez1978 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2009, 02:26 PM   #2 (permalink)
Teğmen

umutlumavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
8 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umutlumavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇÖZEMİYORUM...

Selam öncelikle.Keşke biraz kendinden ve sorunundan bahsetseydin. Ama önemli değil sorun ne olursa olsun sana şunları tavsiye edebilirim: sabır,kararlılık ve umut
Bende çok kötü zamanlardan geçiyorum belki senden de kötüyümdür bilmiyorum.Ayrıca psikoloğa gidecek ne maddi ne manevi durumdayım
Ama dediğim gibi bu üçüyle çözemeyeceğim sorun olmadığına inanıyorum

Ayrıca şuda varki (sakın alınma kendimde dahil) beyni büyük ve daha da kötüsü çözülemeyecekmiş gibi görünen sorunlarla dolu insanlar dünyaya ''at gözlüğüyle bakabiliyor bazen, soruna o kadar çok odaklanılıyor ki çözüm yollarını göremeyebiliyor insanlar, bunu kırmaktır önemli olan
biraz çabala, yılma!
sorununu atlattıktan sonra seni bekleyecek olan insanları geleceğini düşün

son olarakta diyorum ki ''Umut herşeydir''

sevgilerimle
umutlumavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2009, 02:46 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point

Bence kesin değişir. Kimsenin ilaçlara ihtiyacı yokmuş. Umutlu mavinin de dediği gibi sabır kararlılık ve umut insanın tek reçetesi.

Hayat o kadar güzel ki. Bir iki hafta sonra bunu sen de anlıycaksın zaten. İnsan ilişkileri hele mükemmel. Düşünsene hepsi senin için var. Ve hepsini sen yönlendiriceksin...
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 01:06 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough

ilaç kullanmayı bende sevmiyorum.ilaç kullanmadan da düzelebilirsin bence.ben mesela su anda bi çırpınma içindeyim tabiri caizse,uğraşıyorum,pozitif düşünce üzerine bi kaç kitap okudum,bu sitedeki geliştiren yazılar kısmı var tavsiye ederim acayip motive ediyo, bununla birlikte telkinleri dinledim 5 ay filan,az çok daha iyiyim,en azından sıfırn altından yuakrı doğru çıkma aşamasındayım(daha yukarıya hala ulaşamasamda) ve en önemlisi artık hayatın güzel yanlarını görebiliyorum bunlarla birlikte.benim o karamsar halim gibi kimse de kalmasın istiyorum(ve bende artık tamamen mutlu huzurlu biri olmak istiyorum)
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 01:27 AM   #5 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

hoşgeldin arkadaşım..(çözemiyorum)..şu konu başlığını yazarken zorlandım..bunu yazdıkça çözmen zorlaşır..olmasını istediğin cümleleri kullanırsan daha sonuç alırsın olumlu yönde...çözmeyi seç.telkinleri dinleyip konuları araştırmaya başlarsan pek çok kişinin başardığını göreceksin..depresyon hapını keseli yaklaık iki ay oldu bir daha kullanmadım..sorunlarını fazla gözünde büyütmeden çözüme odaklanırsan yani sonuca odaklanmadan her işin çözüldüğünü görürsün..sevgi ve ışıkla kal..
Alt 02-07-2009, 09:30 AM   #6 (permalink)
Teğmen

fk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
27 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fk35 is an unknown quantity at this point

Selam Ahliez, aramıza hoşgeldin. Geçen yıl bu zamanlar aynı şeyleri ben de yaşadım. İlaç kullandım, psikoloğa gittim. Benim gittiğim psikolog bana kendimi gözlemlemeyi öğretti. Çok kısa bir sürede kendimi toparladım. İlaçlar seni sadece sakinleştiriyor. Sakinleşince de daha sağlıklı düşünebiliyorsun. Ancak alışkanlık da yapıyor. En azından psikolojik olarak alışabiliyorsun.
Ben şimdi geçmişime bakıyorum, sorun dediğim şeyler benim kafamda yarattğım şeylermiş. Yakınlarımın beni sevmediğini düşünüyordum. Aslında hiç de öyle değil.
Kısacası kendini iyi gözlemle. Seni üzen şeyler neler, ve ne hissediyorsun? Duygularının şiddeti ne kadar? Onlara yüzde 10- 20 gibi değerler verebilirsin.
Bu sitedeki yazıları tekrar tekrar oku. Çok yararlı olacaktır. Ve olumlu düşün, olumlu davran. Sen gülersen, hayat da sana güler. Aldığın nefesin değerini bil. Kendiini sev...
Sen değerlisin.
fk35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 10:58 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold

Merhaba...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 11:02 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold

Merhaba, yanımıza hoşgeldin Ahliez1978,

İlaçlar tek başına çözüm değilse de, ilk etapta beynin kimyasını ve hormon seviyesini düzenlediğinden iyi bir işlevi var. Bu nedenle ilaçlarına devam etmenin yararlı olacağına inanıyorum. Ancak tek başına çözüm değil, onu da biliyoruz. Esasen çözüm kendi içimizdedir...

Soruna yol açan inancımızı, düşünce biçimimizi değiştirmedikçe, sorun olduğu yerde durur veya tekrarlar. Bu nedenle sorunun nedenlerini temizlemek önemli. Bunun için psikolojik terapi bir yöntem. Başka da pek çok yöntem bulunabilir...

Madem ki buradasın, senin gibi pek çok insanın burada bulunduğunu ve sorunlarını nasıl çözdüklerini görecek, sen de kendi çözüm yollarını bulacaksın...

Şimdi, öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini 15 gün boyunca, günde 7-8 saat olmak üzere dinliyoruz. Daha sonra kendine güven telkinini ekleyebilirsin...(Rehber bölümünde bu konuda yeterince açıklama bulabilirsin)

Telkinler bizim bilincimizle odaklanamadığımız ve çözemediğimiz konularda bilinçaltı temizlik gerçekleştiriyor ve bu en kolay yöntem. Bir yerden sonra, sürekli pozitifte kaldığını ve çözüm odaklı düşünebildiğini farkedeceksin... İlaçlara ihtiyaç duymadığın aşamaya da geleceksin...

İhtiyaç duyduğun her aşamada bu sitede sevgiyle yardım ve destek bulabileceğinden emin olabilirsin...

Bizler buradayız. Sevgiyle...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2009, 01:19 AM   #9 (permalink)
Teğmen

benvarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 474
26 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
benvarım is an unknown quantity at this point

[quote=ahliez1978;469195]slm.Ben şu an bir cıkmazdayım.Pisikiyatriden tedavi alıyorum.ilaçlar...ama yeterli gelmiyor..o kadar bu hayattan yoruldum kii daha doğrusu insan ilişkilerinden.çözemiyorum.tedadüf bu siteyi buldum.umarım hayatım değişir artık...
öncelikle aramıza hoş geldin sana şunu söyleyebilirim ki bu siteyi tesadüfen bulmadın değişimi yürekten istediğin için kendine çektin,zaman zaman hepimiz bi çıkmaza giriyoruz önemli olan kısmı bu çıkmazı farkedip çok çabuk sıyrılmaya çalışmak.. bende yeniyim bu sitede yaklaşık 2 aydır da çıkmazdan sıyrılmaya çalışıyorum.. burada dilediğin her konuda çözüme ulaşman mümkün ki zaten bunu istedin
telkin cd lerini dinlemekle başladım ve inanılmaz derecede günden güne hafifliyorum bunu hissedebiliyorum.
burada tavsiye edilen telkin cd lerinde suçluluk ve ego telkinleriyle başlaman yönünde olması.sanıyorum ki bunun nedeni de kendini suçladığın bi çok konudan arınmak,çünkü biz kendimizi sevmeyi öğreniyoruz farkında olmadan..
kendimizi sevmenin önemi büyük yaşadığımız her çıkmazda. kendini sevdiğin zaman her şey çok hafif kalır buna inanıyorum artık

sevgiyle ve minnetle
benvarım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2009, 01:53 PM   #10 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 8
3 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ahliez1978 is an unknown quantity at this point

meraba yazdığınız yazılar için taşekkürler.daha öncede bir kaç psikolji sitelerine girdim ama cevap veren olmadı.bunun için geç baktım.tekrar verdiğinz cevaplar için ve benim gibi sıkıntıda çözüm arayan insanların olduğunu bilmek bile güzel.....TŞKR...
ahliez1978 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cozemiyorum...