Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Merhaba...

Forum ve Tanışalım Merhaba... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tesadüfler sonucu sitenizi buldum, hayli ilgimi çekti.Zorlu bi dönemden geçiyorum, kimilerinin zaman zaman geçebilecei türden.Ama daha önemlisi biraz psikolojim bozuldu.Korkunç bir ölüm korkusuna girdim.Herkes ölümden korkar elbette...Hiçlik duygusu...Ama bende hayatımın merceği gibi şu anda...Oldukça aktif biri olmama rağmen eski yaptığım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Merhaba...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-02-2008, 09:35 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
trifolium is an unknown quantity at this point
Standart Merhaba...

Tesadüfler sonucu sitenizi buldum, hayli ilgimi çekti.Zorlu bi dönemden geçiyorum, kimilerinin zaman zaman geçebilecei türden.Ama daha önemlisi biraz psikolojim bozuldu.Korkunç bir ölüm korkusuna girdim.Herkes ölümden korkar elbette...Hiçlik duygusu...Ama bende hayatımın merceği gibi şu anda...Oldukça aktif biri olmama rağmen eski yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum,kimseyle görüşmek istemiyorum.Sabah uykum ki en sevdiğim şeydi, kabusa dönüştü.Sürekli bedenimde bir hastalık arayıpi netten bunu araştırıyorum.Eşim çok anlayışlı biridir ama onunda sıkıldığını fark ediyorum.
Tüm bunlar bir ay önce ansızın bir gece fenalaşmam ve bayılmam sonucu oldu.tetkikler sonucunda aşırı kansızlık ve demir eksikliği çıktı.Ama doktorlar bunun vücudun yaptığı birşey gibi değil de muhtemel bir kan kaçağı olduğunu düşündü.Yani bu demek endeskopi ve kolonoskopi demekti.Endoskopi yaptırdım, kolonoskopiye henüz cesaret edemedim.Ama çok korktum.Tam 5 doktora göründüm, ilaç kullanıyorum.3 gün önce kan tahlilim çıktı ve netice iyi idi.Kan değerlerim yükselmişti.fakat ben mütemadiyen vücudumu dinliyor türlü türlü hastalık araştırıyorum.kan kanseri, akciğer kanseri,karaciğer ve bağırsak kanseri diye düşünürken şimdilerde lenf bezlerim şişti lenfomamıyım diye endişeleniyorum deli gibi.Çevreme eziyet ettiğim yetmiyor gibi kendi vücut kimyasalımlada oynuyorum.
Uzun uzun yazmışım, belkide ihtiyaçtan.Aklı başında,işinde başarılı, son derece enerjik biriyken böyle terse dönmek hoş değil.Bu anlamda araştırmalar yaparken bu güzel siteyle tanıştım.İçeriyi çok hoş...uzun uzun inceleyip yeni dostluklar edinmek istiyorum...Kişisel gelişim benim yaşam tarzım.Zaten uzun süredir yoga yapıyorum, hayat görüşüm hatta beslenme şeklim bile bu dünya üzerine kuruludur.Bu sitenin bana çok şey katacağını dşünüyorum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

trifolium isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2008, 10:25 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Merhaba...

trifolium aramıza hoş geldin. her insanın hayatında kötü giden dönemler olmuştur. önemli olan bu dönemi hasarsız atlatabilmek. umarım yakında her şey düzelir ve sağlığına kavuşursun. geçmiş olsun
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2008, 10:54 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

arkadaşım hoşgeldin
burada gerçek dostlar edineceğini biliyorum..hepimiz senin şu an geçtiğin dönemden geçtik ben kendi deneyimimi anlatayım sana 2- 2.5 yıl önce saçlarım aniden dökülmeye başladı..ama öyle üç beş tel değil tutam tutam..bir hafta içinde ben kel kaldım..başımda çim adam gibi yüz tel saç ya var ya yok..noluyo ya falan oldum..birden bire ansızın kel kalmak bir bayan için hiçte hoş değildi doğrusu..geri kalanıda ben traş edip sıfırladamın..oldummu sana bir kel oğlan..doktora gittim..immun sitem tamamen çökmüş..kandeğeri diye bir şey kalmamış..doktor soruyor..önemli bir hastalığınız varmı diye, içimden, bu herif bana aids olup olmadığımı soruyor diye bir ses yükseldi..doktorcum 18 yıldır dulum ve partnerim yok..manikür yaptırmadım..diş çektirmedim..vs vs sayıyorum..tamam dedi doktor troidlere baktı normal..sadece kan değeri diye bir şey yok..bizim size ilaç olarak verebileceğimiz tek şey çinko dedi..lan dövdürcek adam kendini..benim samur gibi saçlarım gitmiş..ve o bana ilaç yok diyor..tamam tamam dedim aldım reçeteyi doğru eczacıma..eczacım beni görünce zombi görmüş gibi oldu..anlattım durumu..bana ekmek mayası ekstresinden yapılmış bir hap önerdi...sonrada saçlarımı üç ayda takviye edecek, bir hap daha..ben bunları üç ay kullandım..özellikle ekmek mayası ekstresinden yapılan hap..sinirlerimi uykularımı her şeyi dengeledi.( gerçi ilk iki ay sanki hiç faydası yokmuş gibiydi, iki aydan sonra faydasının farkına vardım) .ama ben hiç bir hastalığı kendime kondurmam yapı olarak..ameliyat olduğumda bile benden aldıkları parçaları hatıra diye eve getirdim..doktor hastaneyi ayağa kaldırmış..patolojiye gidecek ya parçalar...ertesi gün eve geldim bir sonraki günde doktorum kontrole geldi..hayal parçaları bulamıyoruz deyince bende onları hatıra olarak aldığımı ve eve getirdiğimi söyledim..ya hayal hangi ara aldın deyince bende kaşla göz arası yetti dedim..yok doktorcuğum ben kanser olmam kanser bana yakışmaz dedim..o günden bu güne tam 20 yıl geçti..ne kanser nede başka bir şey..maaşallahım var..insanız tabii her şey bizim için..hastalıkta sağlıkta..veriyorum reikiciğimi..her şeyi atlatıyorum bazısını biraz hafif, bazı travmaları biraz daha ağır..ama sonuçta kötü olan hiç bir şey yanımda eyleşmiyor..olumlu düşünmeye çalış..o baygınlığın olduğu günlere dön..neden kaynaklanmış olabilir kan değerlerinin düşüklüğü..ruhsal nedenini bul..ailevi veya iş yerindeki.stres..maddi olanakların yetersizliği..sebebi ne olursa olsun..hiç biri kalıcı değil..bak yogada yapıyorsun..ama acaba vejeteryan beslenmeye çokmu ağırlık verdin..bunların hepsi kan değerlerinin düşmesine etken olabilir sebebini anladığın anda yükselişe geçersin..öleceğine inanmıyorum..azrail bizim köylere yaklaşamıyor..baksana hayata nasıl tutunup çareler arıyoruz..o, kendini çaresiz gören insanların köylerinden çıkamıyor ki bizlere sıra gelsin..hiç üzme kendini ve yaşamaya bak..tekrar aramıza hoş geldin der saygılı sevgiler sunarım..
Alt 19-02-2008, 08:02 AM   #4 (permalink)

Hayalayaz...
Enerjine hayran oldum diyebilirim, tüm arkadaşlarada teşekkür ederim...Aynı titreşimden insanların bulunduğu bir atmosfere dahil olmak harika...Seninde oldukça zor bir dönemin olmuş demekki...Evet haklısın önemli olan başımıza ne geldiği değil başımıza gelenlerle ne yaptığımız.Hep turp gibi biri oldum, enerjimde yüksektir normalde,belki kendime yakıştıramadığım içindir bu ruh haline bürünmem...Ama atlatacağım biliyorum, kimler ne zor evrelerden geçiyor...Bende unutucam tıpkı tüm unutulanlar gibi.Tekrar teşekkür ederim...
Alt 19-02-2008, 09:25 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili trifolium
eğer içinden gelirse kendine bir günlük aç..adresin belli olsun..inişlerini çıkışlarını içinden geldiği gibi yaz..bizde sana elimizden geldiğince, aklımızın yettiğince, dilimizin döndüğünce destek olmaya çalışırız..üzüntüler paylaştıkça azalır sevgiler paylaştıkça çoğalır..yaşamımıza çoğalan sevgilerin akması dileğiyle saygılı sevgiler
Alt 20-02-2008, 08:17 AM   #6 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar hoşgeldin yanımıza trifolium ..

hayal ablamın dediği gibi mutlaka kendine bir günlük aç..
ansızın başladı diyorsun ama sende biliyorsun ki çok uzun bir birikimin sonunda bu noktaya geldik..

kendi ruhsal dünyanda yaşadığın bu karmaşa vücudun aracılığı ile sana acil kendine gelmeni hatırlatıyor...
ki aslında sen yoga ile bu konuda büyük adımlar atmışsın..

lütfen yoganı uygularken canı gönülden hissederek yap..
kendini dinleyerek yap.. kendini dinle ve anla...

yanlış giden herşeyin farkındasın.. merkezde bu karmaşanın kendin olduğunun da farkındasın..
bunlar çok önemli içsel hesaplaşmalrın sonucu yazabileceğin satırlar..

sen çok önemli kapıları aralamışsın şimdi bu araladığın kapıdan tüm cesaretini toplayarak geçme zamanı..
önce sen.. merkeze kendini koyarak dalga dalga değişimi tüm dünyana yansıtma zamanı..

eger izlemediysen what the bleep do we know ne bliyoruz ki 1 ve 2 ve secret adlı filmleri lütfen acil olarak izle...

beğenirsen haberimiz olsun.. tavsiye edceğimiz kitaplar da olacaktır..

bilinçaltı bölümümüzü inceleyerek başla konuları okumaya canım...
her şeyin senin elinde olduğunu ve isteyerek yaşantını değiştebilecek güce sahip olduğunu unutma lütfen..

bundan bir kaç ay evvel her şey yolundaydıysa eger bir kaç hafta sonrada her şey yolunda olabilir..
evrenin güzellikler ile de dolu olduğunu unutma.. iste ve al..

sevgiler..
Alt 20-02-2008, 05:34 PM   #7 (permalink)

Ne hoş bir Merhaba Shamanic teşekkürler,

Hep dik olmak enerjik olmak ve hastalanmamakla gelmiştim bu yaşa (39), birden beni alaşağı edince çok korktum.Bu korkuyla tanıştım bu siteyle.Bireysel gelişimime çok önem veririm.Beslenmemde bu doğrultuda ilerler.Ama bu demek hayatın sonuna kadar sorunsuz geçecek değilmiş bunu öğrendim.Evet kendimi tekrar inşa etmeye çalışıyorum şu sıralar.Fiziksel bedenim biraz zarar gördü ama ruhsal bedenim çok daha fazla.Nedense garip bir ölüm korkusu,kötü bir hastalığa yakalanıcam korkusu endişesi kaygısı sardı her yanımı.İlaçsız atlatmaya çalışıyorum.Gün boyu tüm vücudumu dinlememek içinde telkinleri dinlemeye başladım bu site sayesinde.önerdiğin filmleri izledim.Ama sitedeki bilinçaltı bölümüne başlamadım, derhal ona başlayacağım.Bu sitenin bana iyi geleceğin düşünüyorum...Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederim...

Bookmarks