22-03-2008, 07:46 PM
|
#3 (permalink)
|
Guest | Ynt: iş hayatından çekinmek"atakan bey yorumlarsanız çok sevinirim" atabaycazım..varmı öyle korkmak, gelecekten..sen ego güçlendiriciyi dinliyorsun ya şimdi..bir müddet sonra hiiiç bişeyciğin kalmıyacak, geri dönüş diye bir şeyde söz konusu değil. öyle bir şey olsaydı..ben telkinlerle hayata döndükten sonra, yaşadıklarımla tekrar yerin dibine girmem lazımdı..haa..telkinlerden sonra çok üzüldüğüm zaman..kendimi çaresiz hissettiğim zaman..dur diyorum kendime, dur bi nefeslen..bi düşün, çözüme odaklan..böyle anlarım çok oldu..ama hiç birisi kalmadı..hepsi geçti..biz farkında olmadan çare üretmeyede alışıyoruz...durumlar hepsi üstüstemi geldi ? elimi belime koyuyorum..tek tek gelin ulaaaaaan..diye bağırıyorum..bunu söylediğim zaman, salya sümük, hüngür fışkırık olsamda oturuyorum..durumları önem sırasına göre sınıflandırıyorum..ve en önemliden başlayarak..çözüm üretme çalışmalarına başlıyorum..en çaresiz görünen zamanda bile, çare olduğunu bildiğim için, çarelerde geliyor aklıma..artık paniğe kapıldığım zaman, bile gerçek panikte değilim..bunlarda geçecek..yıllar, yıllar uğraşıp kendimiz soktuğumuz bu durumlar birden geçmeyebilir..ama benim parolam şu..zor diye bir şey yoktur..imkansız zaman alır..sizede kolay gelsin.. |
| |