27-06-2010, 04:20 PM
|
#12 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: tanışma Alıntı: delta469 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar benim böyle bir siteden haberim yoktu açıkçası bir iş ilanı için girdiğim sitede karşıma siz cıktınız bilemiyorum şansmı tesadüfmü kaderin değişim noktasımı hemen konuları konuşulanları okumaya başladım açıkçası ilgimi çekti bütün hepsini indirdim dediğiniz gibi suçluluk egoyla başladım
akam uyurken dinlemeye karar verdim enterasan rüya gördüm aslında rüyamı hayalmi anlıyamadım ama dinlediklerimle ilgisi varmı bilmiyorum bende diğer arkadaşlar gibi sonuçları yazıcam şimdilik hoşçakalın saygılar
birde ufak bi sorum olacak konuların birkac değişik mp3 var mesala ego ney var klasık var sanat müziği var bulardan 1 tanesinimi seçip dinlicez yoksa tum ego için yapılan kayıtlarmı
DOĞAN | Hoşgeldiniz Doğan bey, En verimli şekilde faydalanırsınız umarım telkinlerden ve sitedeki diğer paylaşımlardan. Sizin de deneyimlerinizi okumayı isteriz ayrıca. Onun dışında sorduğunuz soruyla ilgili kısaca bir cevap veriyim. Onların her biri birer seçenek. Dilediğinizi dinleyebilirsiniz. Hepsini birden dinlemeniz gerekmiyor. En rahatlatıcı bulduğunuz hangi müzikse onu tercih edin. Sevgiler. |
| |