Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!!

Forum ve Tanışalım ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese ve özellikle site yöneticilerine Merhabalar! Ben Duygu. Öncelikle okuduğum yorumlardan yola çıkarak çok yararlı ve önemli bir site kurduğunuzu düşünüyorum, çok teşekkürler. Ben de aranıza yeni katıldım. Ritmotransı ilk kez sizinle keşfettim, buna çok ihtiyacım vardı fakat sanırım bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-10-2010, 03:41 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MEGREZ is an unknown quantity at this point
Standart ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!!

Herkese ve özellikle site yöneticilerine Merhabalar!
Ben Duygu.
Öncelikle okuduğum yorumlardan yola çıkarak çok yararlı ve önemli bir site kurduğunuzu düşünüyorum, çok teşekkürler.
Ben de aranıza yeni katıldım. Ritmotransı ilk kez sizinle keşfettim, buna çok ihtiyacım vardı fakat sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum.
Sitenizi 3 hafta önce keşfettim. Rehberinizin birçok bölümünü okudum fakat sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum çünkü ağız kuruluğu ve baş ağrısı gibi fizyolojik farklılıklar dışında psikolok açıdan kendimde hiçbir ilerleme göremedim ve sanırım umudumu yitirmeye başladım. Ben majör depresyon hastasıyım ve geçtiğimiz marttan bu yana ilaç tedavisi görüyorum.Bu türlü telkinlere çok ihtiyacım varken sizi keşfettim.Denildiği gibi "suçluluk duyguları" ve "ego güçlendirici" telkinlerini mp3üme yükleyerek 3 haftadır her gece sabaha kadar uykumda dinliyorum. karmakarışık, geçmişimde bazı unuttuğum şeyler görüyorum ama uyandığımda; duruşumda, bakışımda, olaylara bakış açımda, hislerimde ve mutsuzluğumda hiçbir ilerleme olmadığını görmek beni malesef çok üzüyor, hala çok mutsuz ve umutsuzum. BEN NEYİ YANLIŞ YAPIYORUM? ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR, UMUDUM BİTMEK ÜZERE :(
sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

MEGREZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2010, 09:42 AM   #2 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!!

Merhabalar Duygu,

Sitemizle tanışmanıza çok sevindik..Hoşgeldiniz öncelikle..

Telkinleri üç haftadır dinlediğinizi yazmışsınız..Çok güzel..İlk etkilerini de hissetmişsiniz zaten..Rüyalarınızdaki değişim de bunun bir göstergesi..Yine de üç hafta özellikle de depresyon rahatsızlığı olan biri için yeterli olmayabilir..Listenize kendine güven,depresyon,başkalarının düşüncelerini önemsememe ve mutluluk telkinlerini de eklemelisiniz..Bu arada tedavinize de devam etmelisiniz tabii..Dalgalanma sürecini geçirdikten sonra olumlu etkilerini bizimle paylaşcağınızı diliyorum..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2010, 02:47 PM   #3 (permalink)

Çok teşekkür ederim.
Peki kaç hafta, hangilerini dinlemeliyim? Gece dinlediğim için mi çok fark göremedim,doğru mu yapıyorum?
Ve kaç haftanın ardından hangi telkinleri ekleyip çıkararak dinlemeliyim? Toplamında 7-8 telkini sabaha kadar dinlesem yararı olur mu? ağır gelir mi? Rehberi okumuştum ama benim durumum biraz farklı olduğu için bunları sormam gerektiğini düşünüyorum. Beni yönlendirirseniz sevinirim...
Alt 12-10-2010, 02:53 PM   #4 (permalink)
Teğmen

joseffb06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
51 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
joseffb06 is an unknown quantity at this point

Mergez hanım acele etmeyn lütfen bende anti depresan kullanıyorum hemde uzun bir süredir.şehr değişikliğinden dolayı oldu.ama szin böyle bi sorununuz yoksa telkinleri dinlerken sosyallikten uzaklaşmamanızı öneririm.öncelikle inanmak gerekir. suçluluk ve ego telkinlerini dinlerken bende dalgalanmalar oldu daha kötü ve sinirli anlarda yaşadım sitede ki bir yöneticiden yardım aldığımda suçluluk telkininin ağır gelmiş olabilceğini söyledi.bazı telkinleri dinlerkende asabi oluyorum ama sana yöneticilerin dinlemeni istediği teknleri dinle yani acele edip listeni kabartma.aynı anda bir sürü işi yapamayız ddeğil mi ?biraz sabırlı ol lütfen.
joseffb06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2010, 03:02 PM   #5 (permalink)

Teşekkür ederim Joseffb fakat bu konuda yöneticiler tarafından yönlendirilmeye ihtiyacım var. Acele edeceğimden değil, yeni bir hayat bana dinlemem gereken telkinleri söyledi ama sırasını, zamanını bilmediğim için yardıma ihtiyacım var, cevap bekliyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler.. :)
Alt 12-10-2010, 03:31 PM   #6 (permalink)
Teğmen

joseffb06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
51 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
joseffb06 is an unknown quantity at this point

Zerynthia ben bu yönetici arkadaş ile özel mesaj ile durumumu anlattım neden depresan kullandığımı ve diğer özel şeylerimi anlattım.Kendisi sağolsun beni dinledi ve hangi telkinleri dinlemem gerektiğini açıkladı.ben telkinleri dinlemeyi biraz aksattım sanırım oyüzden biraz dalgalanmalar yaşıyorum.

emin olun herhangibir yönetici arkadaş veya diğer tecrübeli arkadaşlarda yardım çağrınızı karşılıksız bırakmayacaktır.
joseffb06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2010, 04:26 PM   #7 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Merhabalar,

Yanımıza hoşgeldiniz. Rehber bölümünde nasıl başlamanız gerektiğine dair tüm bilgiler mevcut. İnceleyebilirsiniz. Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Öncelikle onların dinlenilmesini öneriyoruz. Sanırım buraya kadar bir sorun yok. Sonra başka telkinleri ekleyebilirsiniz listenize. 3 haftadır dinliyormuşsunuz zaten. Suçluluk telkini ağır geliyor bazı arkadaşlarımıza. O nedenle kendinizi kötü hissediyorsanız suçluluk telkinini listenizden çıkarabilirsiniz.

Onun dışında kendine güven ve mutluluk telkinini dinlemenizi öneririm. Yine depresyon telkinini de dinleyebilirsiniz. Ancak ara ara dinlemeniz daha iyi olur.

Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/

Sevgilerimle.

Bookmarks