Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Merhaba. Aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz.

Forum ve Tanışalım Merhaba. Aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar,benim essential tremor adlı ( nedeni belli olmayan kalıtsal titreme ) diye bir hastalığım var. Ellerim zangır zangır titriyor. Sinir,stres,heyecan durumlarında tavan yapıyor. Daha önce böyle birşeyle karşılaştınızmı? Telkinlerle bu tedavi uygulandımı? Hastalığında beyindeki bir hücreden kaynaklandığını duymuştum bu hastalğın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Merhaba. Aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2011, 04:42 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mythbrs is an unknown quantity at this point
Standart Merhaba. Aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz.

Arkadaşlar,benim essential tremor adlı ( nedeni belli olmayan kalıtsal titreme ) diye bir hastalığım var. Ellerim zangır zangır titriyor. Sinir,stres,heyecan durumlarında tavan yapıyor. Daha önce böyle birşeyle karşılaştınızmı? Telkinlerle bu tedavi uygulandımı? Hastalığında beyindeki bir hücreden kaynaklandığını duymuştum bu hastalğın ilacı yada tedavisi yok. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok müteşekkir olacağım

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mythbrs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2011, 06:56 AM   #2 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Merhaba. Aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz.

aramıza hoşgeldiniiz öncelikle hoşgeldiniz. Çok çok geçmiş olsun diliyorum. Telkinlerden birçok kişi birçok şekilde faydalar gördü, hâlâ da görmeye devam ediyor. Ben eminim, siz de telkinleri dinlediğiniz, rahatsızlığınızdan kurtulmayı imgelediğiniz taktirde, gerçekten gönülden istediğiniz taktirde içinde bulunduğunuz durumdan kurtulabilirsiniz
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2011, 09:34 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

cok gecmis olsun dostum, aramiza hos geldin.
Alt 08-03-2011, 10:52 AM   #4 (permalink)

Hoşbulduk arkadaşlar. Çok saolun iyi dilekleriniz için, telkinleri dinlemeye başladım inşallah faydasını görürüm.
Alt 08-03-2011, 11:18 AM   #5 (permalink)
nlg
Teğmen

nlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nlg is an unknown quantity at this point

hoş geldin ayrıca cok geçmiş olsun şifa dilerim sana arkadaşım
nlg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2011, 11:28 AM   #6 (permalink)
bigokyanus
Guest

Çokkkkk geçmiş olsun dilerim tez zamanda iyileştiniz haberini alırız . Hoş geldiniz :)
Alt 08-03-2011, 11:45 AM   #7 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Merhabalar yanımıza hoşgeldiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bahsettiğiniz hastalığın adını ilk defa duyuyorum. Ancan anlatımınızdan yola çıkarak psikolojik olabileceğini düşündüm. Çünkü ruh halinize göre artabiliyorsa yok da edilebilir. Hayatı biraz daha akışına bırakmaya çalışın. Eğer her şeyi kontrol etmeye çalışıyorsanız bunu denetim altına almaya çalışın. Çünkü bir denetimsizliği ve kontrol kaybını çağrıştırıyor.

Dilerseniz başlangıç telkinlerimizi dinleyebilirsiniz. Üyeliğinizin ardından mailinize yollanmış olmaları lazım. Rehber bölümünü inceleyerek faydalanabilirsiniz. Hastalığınız için değil bu. Daha iyi hissetmeniz için. Telkinler davranış değişikliği amaçlarlar.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

Sevgilerimle.
Alt 09-03-2011, 12:00 AM   #8 (permalink)

Tam olarak psikolojik değil aileden geçen birşey. Normalde sol elimle dolu su bardağı bile taşıyamıyorum. Fakat dediğim gibi sinirlillik,heyecan,stres durumlarında artış gösteriyor. Sırf bu hastalık yüzünden asosyalleşen ortamlarda çok fazla gergin olan kişiler var. En azından benim bu tür sıkıntım yok neysem oyum yani. Ama burdaki telkinlerle titremeleri azaltırsam eğer bu hastalığa sahip çok kişiye müjde vereceğim. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen benden çok daha zor durumda bunalımda olan tanıdıklarım var herkesten tavsiye veyardım bekliyorum teşekkür ederim hepinize.
Alt 09-03-2011, 12:49 PM   #9 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

ewet hastalıgınn psikolojk sebeplerden çokk kalıtsal özellik taşıması sebebiyle tedavisi pek mümkün olmayan bir hastalık .

biizm burda telkinlerle yapmaya calışacagımızz ise etkilerinii azaltmaya çalışmalıyızzz.

titremesinii azaltabileceğimizidee ben gönülden inanıyorumm .
hastaneye tedavi amaçlı gelenn bir hastadaa bununn gerçektenn azaltıldığını gördumm .

ve kişi bunu kendii başarmıştıı doktorlar değill .. :)
sizin içinde gerçekten telkinlerr faydalı olabilirr..

ve bu durumda en öenmlisi yaşınızzz.
yaşınızı öğrendikten sonra tekrar sizee yardımcı olamaya çalışırımm

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2011, 08:53 PM   #10 (permalink)

Bende telkinlerle azaltabileceğime inanıyorum gönülden. 2-3 gündür ego ve kendine güven telkinlerini dinliyorum şu ana kadar etkisini pek hissedemedim sadece baş ağrısı oldu bende aşırı derecede. Birde gece çalışmama rağmen gündüz uyurken dinlemek istedim "Ney" versiyonunu fakat uyuyamadım. Kapattım sonra uyuyabildim. Yaşım 25. Titreme yaklaşık 10 yıldır var ve artarak devam ediyor. Bana birşeyler tavsiye edin lütfen.

Bookmarks