![]() |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Alıntı:
|
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? haklısın fedor aşk sürmez belki ilelebet ama yerini öyle güzel bir sevgi ve saygı alırki bu aşkdan daha değerlidir inan bana :)) |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Sevgili frezya sen gerekli farkındalığa ulaşmışsın emin ol bundan sonra hayatında istediğin gibi bir ilişkin olacaktır :)) sevgi ve ışıkla kal :) |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? sonuçta şu çıkıyor hayal ettiğimiz ne varsa yaşıyoruz :)) iyi veya kötü sonra kötüleri iyi yapmaya iyileride kötü yapmaya çalışıyoruz yoksa burada ne işimiz vardı değilmi |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Gercek ask himmmm y789Durun bi bakalim neymis bana gore ne degilmis.... Gercek ask, karsilik beklemeden duyulan histir... O insani oldugu gibi, degistirmeye kalkismadan kabullenmektir... Ask gecici midir evet, maalesef bir sure sonra biter... Yerini sevgi alir hem de olesiye sevgi ta ki saygin bitene kadar... Ask, tektir saygi ve sevgiyi beklemez, bir anliktir gelir ve gecer, havalarda ucarsin, midende kelebekler ucarmis( oyle derler ama ben yasamadim bu hissi:)), kalbin mantiginin onune gecermis falan filan... Bana gore, asil ask ve hic bitmeyeni once kendine olan askin ve sonra ilahi askin en son ise kosulsuz saygi ve saygi duydugun hayatindaki insan...8977 |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? sorun dişil erkek .. eril dişi filan değil..... tabiri caizse eğer.... kader ,işidir bu.. üstelik size saçma gelecek belki ama.. kısmet bağlılığı denen şey var.. 3 harflilerin musallat olduğu insanlar.. allah zehri yarattığı gibi. panzehride yaratmış... kısmet ve baht açıklığı için bir arkadaşım" inşirah suresini" okumuştu 40 gün... ve sonunda istediği evliliği yaptı.... kısaca... evren çekim mekim eril dişi fasafiso.... açın adam akıllı derdinize derman bir sure yi okuyun sonucu görün......! ilacımız yaratanda aslında...... bende ruh ikizi denen zırvalıkla meşgulum:) karşıma çıksın diye.... allah neylerse hayırlısını verir..... haydi aşkla kalın:) beklemeye devam:) ruh ikizim bu satırları okuyorsa ne mutlu bana:) |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Ruh ikizi diye bir şey varsa onu bulmamız bence çok zor. Dünyada milyarlarca insan var. Ruh ikizimizle aynı ülkede yaşayacağız diye bir şey yoktur bence. :) Aynı ülkede yaşama olasılığımız piyangodan para çıkması olasılığı kadardır bence. :) Çok aramayın bulamayabilirsiniz... |
bir kişiye çıkma ihtimali 0.0000014 .. çeyreğe çıktığını düşünürsek şansın 0.0000056 olur .. 2 tane bilet alsan 0.0000112 ayrıca benim arkadaşımın ağabeyi internette perulu biriyle tanıştı :D .. ( arada girip okur mesajlarımı ) şimdi evlendiler .. ruh eşi o olsa gerek :) .. yani bulabilirsin .. sapkal89 belki etrafındadır sen görmüyorsundur .. çünkü bakmıyorsundur .. ooo67 fazla felsefe yaptım galiba hadi s456 |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Ben gerçek aşk, yalancı aşk diye bir şeye inanmıyorum. Böyle bir ayrım yapabiliyorsak o aşk değildir. Aşk her haliyle gerçektir. İster beşeri olsun, ister ilahi... |
Allah hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa versin inşallah arkadaşlar.actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |