Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   gerçek aşkı bulabilecekmiyim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/620386-gercek-aski-bulabilecekmiyim.html)

frezya 03-01-2012 01:32 AM

Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815497)
Gerçek aşkı elbette olumlu bir bakış açısı yakalarsak bulabiliriz bence, ama düşünsenize hepimizin kişisel olarak yaşadığı kalp kırıklıklarını geçtim çevremizden hiç iyi bir şey duymuyoruzki bilinçaltımız doldu taştı! Erkekler aldatır, döver, kaba olur yok kadınlar paraya tapar gerçekten sevmez vs vs vs nelerle dolu aklımız kim bilir belki kahramanımız olan anne babalarımızın çok kötü evlilikleri oldu belki biz çok şey gördük geçirdik ama ben gene temcit pilavı gib aynı şeyi söyleyeceğim kendinizi sevin afedin layık görün herşeye ve aman ha karşınızdaki insanı gözünüzde büyütmeyin inanın bana kendinizle olan sornlarınızı çözerseniz kendinizi mutlu ve yeterli hissederseniz aynen öyle insanları çekersiniz ama yok kendinize lanet ediyorsanız güvenmiyorsanız vs vs aynen öle tıpkı sizin kendinizi üzdüğünüz gibi sizi üzen kişiler çıkar karşınıza...bu böyledir her zaman, kendimizin aynası olur karşı taraf biz kendimizi nasıl görürsek o tip insanları çekeriz sevgi ve ışıkla...

Bu konuda ben de dertliyim.Hep üzüldüm,kırıldım v.s,son ilişkimden sonra tesadüf müdür bilmem bu siteyle karşılaştım ve kötü bir dönemimdeydim.Okudum,okudum,okudum,meditasyonlar yaptım biraz içime döndüm.Sonra yaşadıklarım tokat gibi çarptı yüzüme anladım ki hepsine ben izin vermişim,benim kendime olan güvenim tam değildi ki karşımdaki insana nasıl güveneyim?Belki kendimi bile sevmiyordum o yüzden sevemiyordum da.Çok şey öğrendiğime inanıyorum.Ve şimdi içimdeki problemleri çözmeden house'un tam da dediği gibi kendimi tamamen mutlu,huzurlu hissetmeden bir ilişkiye başlamak istemiyorum.Belki erteliyorum fakat biliyorum ki ben sorunlarımı aşıp mutlu olduğumda,gerçekten istediğimde zaten olacak :) Çünkü eğer bir şeyi gerçekten istiyorsanız ve bunun için gerçekten hazırsanız o gelir ve sizi bulur.Yeni yılda umarım hepimizin gönlünden geçenler hayırlısıyla gerçekleşir ve biz bunları paylaşırız:))) Mutlu ve umutlu kalın.

house 03-01-2012 01:54 AM

haklısın fedor aşk sürmez belki ilelebet ama yerini öyle güzel bir sevgi ve saygı alırki bu aşkdan daha değerlidir inan bana :))

house 03-01-2012 01:56 AM

Sevgili frezya sen gerekli farkındalığa ulaşmışsın emin ol bundan sonra hayatında istediğin gibi bir ilişkin olacaktır :)) sevgi ve ışıkla kal :)

ronemuen 03-01-2012 04:56 AM

sonuçta şu çıkıyor hayal ettiğimiz ne varsa yaşıyoruz :)) iyi veya kötü
sonra kötüleri iyi yapmaya iyileride kötü yapmaya çalışıyoruz yoksa burada ne işimiz vardı değilmi

azraist_24 03-01-2012 07:27 PM

Gercek ask himmmm y789Durun bi bakalim neymis bana gore ne degilmis....

Gercek ask, karsilik beklemeden duyulan histir... O insani oldugu gibi, degistirmeye kalkismadan kabullenmektir... Ask gecici midir evet, maalesef bir sure sonra biter... Yerini sevgi alir hem de olesiye sevgi ta ki saygin bitene kadar... Ask, tektir saygi ve sevgiyi beklemez, bir anliktir gelir ve gecer, havalarda ucarsin, midende kelebekler ucarmis( oyle derler ama ben yasamadim bu hissi:)), kalbin mantiginin onune gecermis falan filan... Bana gore, asil ask ve hic bitmeyeni once kendine olan askin ve sonra ilahi askin en son ise kosulsuz saygi ve saygi duydugun hayatindaki insan...8977

müjde&müjde 06-01-2012 10:04 PM

sorun dişil erkek .. eril dişi filan değil..... tabiri caizse eğer.... kader ,işidir bu.. üstelik size saçma gelecek belki ama.. kısmet bağlılığı denen şey var.. 3 harflilerin musallat olduğu insanlar.. allah zehri yarattığı gibi. panzehride yaratmış... kısmet ve baht açıklığı için bir arkadaşım" inşirah suresini" okumuştu 40 gün... ve sonunda istediği evliliği yaptı.... kısaca... evren çekim mekim eril dişi fasafiso.... açın adam akıllı derdinize derman bir sure yi okuyun sonucu görün......! ilacımız yaratanda aslında...... bende ruh ikizi denen zırvalıkla meşgulum:) karşıma çıksın diye.... allah neylerse hayırlısını verir..... haydi aşkla kalın:) beklemeye devam:) ruh ikizim bu satırları okuyorsa ne mutlu bana:)

Lusid 07-01-2012 01:56 AM

Ruh ikizi diye bir şey varsa onu bulmamız bence çok zor. Dünyada milyarlarca insan var. Ruh ikizimizle aynı ülkede yaşayacağız diye bir şey yoktur bence. :) Aynı ülkede yaşama olasılığımız piyangodan para çıkması olasılığı kadardır bence. :) Çok aramayın bulamayabilirsiniz...

Janer 07-01-2012 01:40 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815841)
Ruh ikizi diye bir şey varsa onu bulmamız bence çok zor. Dünyada milyarlarca insan var. Ruh ikizimizle aynı ülkede yaşayacağız diye bir şey yoktur bence. :) Aynı ülkede yaşama olasılığımız piyangodan para çıkması olasılığı kadardır bence. :) Çok aramayın bulamayabilirsiniz...

2600 Piyangodan para çıkma olasılığını küçümseme kahvesmiley

bir kişiye çıkma ihtimali 0.0000014 ..

çeyreğe çıktığını düşünürsek şansın

0.0000056 olur .. 2 tane bilet alsan 0.0000112

ayrıca benim arkadaşımın ağabeyi internette perulu biriyle tanıştı :D .. ( arada girip okur mesajlarımı ) şimdi evlendiler .. ruh eşi o olsa gerek :) .. yani bulabilirsin .. sapkal89

belki etrafındadır sen görmüyorsundur .. çünkü bakmıyorsundur .. ooo67

fazla felsefe yaptım galiba hadi s456

Işıldayan Safir 07-01-2012 04:02 PM

Ben gerçek aşk, yalancı aşk diye bir şeye inanmıyorum. Böyle bir ayrım yapabiliyorsak o aşk değildir. Aşk her haliyle gerçektir. İster beşeri olsun, ister ilahi...

frezya 07-01-2012 06:27 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815853)
2600 Piyangodan para çıkma olasılığını küçümseme kahvesmiley

bir kişiye çıkma ihtimali 0.0000014 ..

çeyreğe çıktığını düşünürsek şansın

0.0000056 olur .. 2 tane bilet alsan 0.0000112

ayrıca benim arkadaşımın ağabeyi internette perulu biriyle tanıştı :D .. ( arada girip okur mesajlarımı ) şimdi evlendiler .. ruh eşi o olsa gerek :) .. yani bulabilirsin .. sapkal89

belki etrafındadır sen görmüyorsundur .. çünkü bakmıyorsundur .. ooo67

fazla felsefe yaptım galiba hadi s456

Ve eT HO win US AND matematiğinin ve felsefesinin ne kadar iyi olduğunu gösterir. girlhaha 956k956k956k Umarım benim ruh eşim ya da gerçek aşkım (artık ne derseniz) o kadar uzakta değildir ooo67 :)

Allah hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa versin inşallah arkadaşlar.actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM.