![]() |
gerçek aşkı bulabilecekmiyim? merhaba uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen şimdi kayıt olma kararı aldım.Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık şuan ikinci 10 günlük turdayım.Benim asıl sorunum ilişkilerle ilgiliydi ve tabi bunun altında yatan oldukça fazla çekirdek inanç vardı.33 yaşındayım pek çok insanla tanışmama rağmen istediğim gibi bir aşk bulamadım.Reiki,eft, regresyon, tam farkındalık ,çekim yasası,hooponopono şimdide çekirde inanç....Bakalım çekirdek inanç çalışmasında kendimle ilgili güzel değişimler var ama dış dünyada değişen pek bir şey..Benim misyonum da artık ben değişmeden hiçbirşey değişmeyecek ben değiştiğim de dünya değişecek... Elim yüzüm düzgün ,işim, kariyerim, zekam herşeyim yerli yerinde ama aşk konusu benim için nedense yıllarca çözemediğim bir konu oldu... Bilmiyorum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa dertleşmek isterim.Hayatımda herşey istediğim gibi aşk dışında ...Bu da çok sıkıcı bir durum.... |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Aşağıdaki konuda yazılan yazıları okumanızı öneririm. Aklınızdaki sorulara cevaplar bulabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...evgi-dili.html |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Alıntı:
Iyi bir isim var ve guclu bir kadin imaji cizmeme ragmen hata nerdeydi? Sizin adiniza bu buyuk bir adim ve cok sevindim... y789 |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? teşekkürler bir göz attım sayfaya ama bu şekilde yarım yarım okumaktansa kitabı alıp okumak daya iyi olacak benim için.. |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? merhaba azraist seda dikerin yeni kitabı çıktı bir solukta okudum sanada öneririm:) çünkü asıl sorun güçlü,erkeklere ihtiyaç duymayan ,eril tarafı fazla gelişmiş bayanlar yani bizlerin dişil erkekleri çekmemiz...Çok güzel anlatmış kitapta ama bende artık çıksın karşıma o kişi istiyorum.Sabırsızlık var sıkıldımmmm...:) |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Alıntı:
|
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? @sonsuzaşk dişil erkeklerin nesi var :S mesela ben kendimi maço erkek olarak görmüyorum.Ve sorunlu biri olduğumu da düşünmüyorum. İlişkilerimde de sorun olmuyor. Dişil erkeklerle evlenilmez diye bir şey yazdıysa bence yazar hata yapmış... Her kitapta yazılana inanmamak gerek... :S |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? dişil erkeklerin bir sorunu yok yani biz eril bayanlar dişil erkeleri çekip,(ortada bir dengesizlik var dişil ve eril dengede olmadığı için hangi tarafımız baskınsa zayıf tarafımızı hayatımıza çekiyoruz...zıt kutupların çekimi...) belli bir zaman sonra ilişki yaşamaya başlayınca karşımızdaki kişi bize pasif,zayıf,sıkıcı.... geliyor...Zor işler bunlar off:) önemli olan dengeyi tutturmak .. |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? evet dinliyorum hatta şimdi kulaklığın biri kulağımda:) |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? İki kişide konuşmayı çok seviyorsa olmaz ki. Birinin dinlemeyi sevmesi gerekmez mi? Birinin alttan alması gerekmez mi? Tabi çok zıt insanların ilişkisi yürümez. Ona katılıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 PM. |