02-01-2012, 07:33 PM
|
#3 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Alıntı: sonsuzaşk Nickli Üyeden Alıntı
merhaba uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen şimdi kayıt olma kararı aldım.Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık şuan ikinci 10 günlük turdayım.Benim asıl sorunum ilişkilerle ilgiliydi ve tabi bunun altında yatan oldukça fazla çekirdek inanç vardı.33 yaşındayım pek çok insanla tanışmama rağmen istediğim gibi bir aşk bulamadım.Reiki,eft, regresyon, tam farkındalık ,çekim yasası,hooponopono şimdide çekirde inanç....Bakalım çekirdek inanç çalışmasında kendimle ilgili güzel değişimler var ama dış dünyada değişen pek bir şey..Benim misyonum da artık ben değişmeden hiçbirşey değişmeyecek ben değiştiğim de dünya değişecek... Elim yüzüm düzgün ,işim, kariyerim, zekam herşeyim yerli yerinde ama aşk konusu benim için nedense yıllarca çözemediğim bir konu oldu...
Bilmiyorum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa dertleşmek isterim.Hayatımda herşey istediğim gibi aşk dışında ...Bu da çok sıkıcı bir durum.... | Sizi cok iyi anliyorum:) Bu siteyle tansmam tipki sizin de anlattiginiz sekilde olmustu, 28 yasindayim ve neden hep karsima cikan insanlar ya da hayatima giren insanlar beli bir zaman kalip gidiyorlardi? Neden ozel hayatimda istikrarsiz bir tavir sergiliyordum? Hata bende miydi ( cunku tum iliskilerimi ben sonlandiriyordum)
Iyi bir isim var ve guclu bir kadin imaji cizmeme ragmen hata nerdeydi?
Sizin adiniza bu buyuk bir adim ve cok sevindim... |
| |