07-09-2012, 04:04 PM
|
#14 (permalink)
|
Tesekkür: 9
8 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgi ile selam olsun herkese... Alıntı: Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı
Ben inanıyorum ataması olumlu sonuçlanacak :) Bu arada hikayeni okudum.Bence bu kadar kalbine olumsuz hisler getirme akışına bırak.Mutlu olmak istersen neden mutlu olmayasın ki çok neden var mutlu olmak için,detayına insem bu liste uzar gider.Ben inanıyorum adayınla çok mutlu olacaksın.Bir his yaşarken olumlu telkinler vermiyor musun kendine :) Değişimi böylelikle hızlandırabilirsin.Telkinlerin bu konuda faydası mutlaka olur. Kendini sıkıntıya koymaya gerek yok anın keyfini sür :) Veee aramıza katılmanızdan mutluluk duyduk.Aramıza hoşgeldin ,mutlu paylaşımlar dileğiyle. | Sevgili Ezelinur, yazdıkların için teşekkür ederim Evet giderek daha iyi oluyorum. Aslında buraya yazamadığım başka zor durumlar da geçti bu yaz. Ondan dolayı anca toparlanmaya başladım. Bu siteyi keşfetmeden bir süre önce kendimi bi silkeledim. Aynen söylediğin gibi mutlu olmak için öyle çok neden var ki, şükretmem gereken. Zaten şükürsüz gün geçirmem. Ama farkında olarak, içimden gelerek yapmalıydım bunu. Böyle olumlu düşünmeye başladığım gün sitenizde bulunan sizlerin gönderdiği enerjiyle belki de kendimi burada buldum. Hoşbuldum :) Ben de sizlerin arasına katıldığım için mutluyum. Sevgiler... |
| |