Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Sevgi ile selam olsun herkese...

Forum ve Tanışalım Sevgi ile selam olsun herkese... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet, hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Bu selamlaşma sayfamda hem bu siteyle tanışma hikayemi hem de hayatımla ilgili bazı kilit noktalardan bahsedicem. Belki biraz uzun olacak ama ilgi duyup okuyanlara benim(benliğim ve hayata bakışım) ile ilgili bazı ipuçları vermek, paylaşmak için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Sevgi ile selam olsun herkese...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-09-2012, 01:43 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 9
8 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tziyah is an unknown quantity at this point
Standart Sevgi ile selam olsun herkese...

Evet, hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Bu selamlaşma sayfamda hem bu siteyle tanışma hikayemi hem de hayatımla ilgili bazı kilit noktalardan bahsedicem. Belki biraz uzun olacak ama ilgi duyup okuyanlara benim(benliğim ve hayata bakışım) ile ilgili bazı ipuçları vermek, paylaşmak için yazıcam.
Bugün sanki bir çağrıya kulak verip yönelir gibi davrandım ve bu forumda buldum kendimi. Nasıl mı oldu?
Depresyonla geçen iki aydan sonra şimdilerde sanki dibine battığım o kuyunun dibine değen ayağım birden beni yukarı itti ve hayata yeniden olumlu bir başlangıç yapmak istedim. Bugün akşama doğru içimde hayatımda değişim yapma, daha pozitif bir yaşam tarzı benimsemeye dair bir his duyumsadım. Arama motoruna "hayatım değişti" yazmak geldi. Neden böyle bir cümle yazıp arattığımı bilmiyorum. Daha önce hayatımdeğişti sitesini ne gördüm ne de duydum. Karşıma çıkan siteyi biraz inceleyince telkin seslerini farkettim.
Çok önceleri astral seyehatle biraz ilgilenmiş ve telkin müzikleri kullanarak meditasyon yapmaya çalışmıştım. :) Evet belki o olayı tam olarak yapamadım ama o meditasyonları yaptığım zamanlarda çok daha huzurlu, hafif ve daha sevgi ve barış dolu olmaya başlamıştım. Üniversite yıllarındaydım. Aradan bunca zaman geçti ve o geçen zamanda yoğun, yorucu, yıpratıcı ve hatalarla dolu yıllar geçirdiğimi farkettim. Olumlu düşünüp çaba harcağığım ve meyvelerini topladığım zamanlar da oldu elbet KPSS için iki yıl çabalayıp, kendime inanarak aldığım puan ve atandığım yer... Daha önce de yaşamış olduğum bir ilçeye atanışım. Hayal gibiydi.
Ancak göreve başladığımdan beri çok olumsuzluklar yaşadım hem iş hem özel yaşamımda.
Aslında son 6 aydır güzel gidiyor olduğuna inandığım bir ilişkim var. Sanki arzu ettiği özelliklerdeki o adamı çağırmışım da hiç ummadığım bir anda hayatıma girmiş gibi. O kadar ki bu yaz için yaz başında nişan, yaz sonunda düğün bile planladık. Aylarca hayaller kurduk birlikte. Ancak nedense ben içten içe inanamadım herşeyin planladığımız kadar iyi gideceğine. Sevdiğim adam öyle olumlu ve hayat dolu, umut dolu bi insan ki(Hamdolsun) onun bu heyecanı hem bana umut oluyor ama bir yandan da bu kadar iyi gidemez diye düşünüyordum. En mutlu olduğum anlarda bile olumsuz düşünceler beni hüzünlendiriyor, bi aksilik çıkmasından korkuyordum. (Sevgilimin adına burdan sonra Adem diyerek devam edicem yazımda)
Nitekim, bu yaz gerçekten sabrımı sınayan olaylar yaşadım. Ademle aylardır hayalini kurduğumuz planımız şöyleydi: Ademle annem ilk kez yüzyüze tanışacak ve sonra aileler tanışacaktı. Akabinde ailecek beni istemeye gelecekler ve ertesi gün aile arasında küçük bir nişan töreni yapılacaktı. Bunlar ramazan ayına girmeden halledilecekti. Ramazan döneminde ise düğün hazırlıklarına girişecektik. Ağustos sonu yada eylül başı gibi düğünümüzü yapacaktık.
Yurtdışında yaşıyor olan Adem, bana sürpriz yapmak istediği için geleceği günü tam olarak vermemişti. Ama "Bu haftasonu kavuşuyoruz" deyince ben ve annem heyecanla o haftasonunu bekledik. Ben de sürprizi bozulmasın diye fazla arayıp sormadım. Ama neden bilmem içime sanki gelemeyecekmiş ya da gecikecekmiş gibi bir his doğdu.
Haftasonu geçti.Gelmemişti. Önce ailesinin şehrine gelecekti. "O sebeple gecikme olmuştur. Ordan da bize arabasıyla geleceğinden anca varacaktır buraya" diye düşündüm ve pazartesiye kadar bekledim. O gün tüm aramalarıma ve mesajlarıma yanıt alamadım. Kaza geçirdiğini düşündüm ve dualar ettim. :(( Allahım ne gündü. O gün akşamına doğru bir akrabası aradı beni Ademin telefonundan. Adam bana Ademin amcası olduğunu ve türkiyeye geldiğini ancak aynı günün akşamı onun için çok önemli biri olan manevi babasının(aynı zamanda işvereni ve ortağı) kalp krizi geçirdiğini, apartopar yurtdışına geri döndüğünü ve telefonunu kendilerinde unuttuğunu söyledi. Benim numaramı ezbere bilmediğinden oraya gidince Adem kendi numarasını arayarak amcasından beni aramasını ve bilgi vermesini söylemiş. En kısa zamanda da dönecekmiş. Ancak ben yine o zamanın hiç de kısa olmayacağını yine hissettim.
Şimdi bakıyorum da hakikaten küçüklüğümden beri olacak bazı olaylar zaman zaman içime doğar. Şöyle olursa... dediğim pek çok şey olmuştur. Ve ne yazık ki Ademi beklerken içimden şiddetli şekilde gelen o olumsuz düşünce yine gerçek olmuştu.
Amcasına daha sonra ulaşıp haber almak istediğimde ne yazık ki ulaşamadım.
Ademle son telefon görüşmemizin üzerinden tam 5 hafta geçti. Ancak o 5 hafta sanki 5 ay gibi geldi :(((( Ne sesini duyabildim ne haber alabildim. Çıldıracak gibi oldum. Ona olan sevgim o kadar derindi ki sanki bir parçamı kaybetmiş gibiydim. Canım çok yanıyordu. Ramazazan ayı boyunca orucumu tutup namazımı kılmaya çalıştım elimden geldiğince. Ve Allah'a yalvardım, öldüyse bile bunu bileyim, öğreneyim diye.
Bayrama doğru mecburi bir toparlanma ihtiyacıyla biraz silkelenmeye çalıştım. Onu aklımdan çıkarmaya uğraştım ama nafile. Ne yaşadığını biliyordum ne öldüğünü. Telefonu kapalı, ailesinden kimse bana tekrardan ulaşmadı. Bir terslik vardı ama ne? Aklımda yüzlerce soru işareti...
Nihayet aradığında hem kırgınlıki hem öfke, hem de üzüntümden dolayı onu doğru düzgün dinlemeden içimdeki tüm üzüntüyü resmen kustum ona. O birşeyler açıklamaya çalıştı ama ben öyle doluydum ki dinlemek istemedim, duymadım. Her söylediğine zehir gibi cümlelerle karşılık verip canını yakmaya çalıştım. O gün ve sonrasında her gün beni arayarak sakin ve üzgün şekilde yaşadıklarını anlattı. Ben de hem ona olan sevgimden hem de onun sesini yeniden duymanın mutluluğundan(çok şükür yaşıyordu) daha sakin dinledim onu. Evet Ademin ve ailesinin bana ulaşamamasında gerçekten haklı sebepleri varmış bunu en açık şekilde anlattı. Karşıdakini dinlemeden anlamadan yargılamak gerçekten doğru değil. Sonrasında üzüldüm ona söylediklerimden ötürü. Ki ben 5 haftadır onun yokluğuyla boğuşurken, o hem benimle görüşememekten hem de başına gelen talihsiz olaylardan ötürü çok yıpranmıştı. Karşımda zorlu bir savaştan çıkmış, yorgun ve üzgün bir adam vardı. Öfkem dağılıp da ona baktığımda bunları daha net gördüm. Şimdi ilişkimizi yeniden toparlama yolundayız. Ancak ailemin, çevremin, beni sevenlerin Ademin başından geçenleri henüz tam bilememelerinden dolayı çok kızgınlar hala. En önemlisi de annem... Çok kızgın ve kırgın.
Adem annemle ve onu bilen diğer herkesle konuşarak kendini anlatacak. Resmen beni ve yeniden ailemin de rızasını kazanmak için yeni bir savaşa girişecek. Ancak biraz zaman var. Suların biraz durulması lazım. Ben şimdilik aileme bilmeleri gerektiği kadarını aktardım ama Adem'in konuşmasından sonra netleşecek herşey. Henüz erken olduğunu düşünüyorum ve emin doğru adımlar atmalıyız.
Herşeye rağmen olumsuz düşünceler içindeydim. Ona ailemizle yüzleşirken vereceğimiz mücadelenin zorluğundan bahsettikçe benim pozitif sevdiceğim öyle olumlu düşünüyor ve kendine o kadar güveniyor ki. Bana resmen artık kendime, bize ve evlilik kararımıza inanmam konusunda yalvardı. Kendine güven lütfen, olumsuz düşünmeyi bırak. Birlikte herşeyi başarabiliriz dedikçe ben gamlı baykuş ağlak hallerde olunca o kahroluyor.
Hem o şu an işiyle ilgili önemli ve çok sıkıntılı bir süreçte. O haldeyken bile bu kadar olumlu ve kendinde emin ki, eğer bu adamın eşi olacaksam ben de güçlü ve dimdik olmalıyım dedim. Artık silkelenmeli ve olumlu olmalıyım dedim kendi kendime.
Sonrası işte yukarıda yazıma başladığım gibi gelişti. Ve kendimi, buraya uzun bir yazı yazarken buldum.
Bir yandan da başlama sürecinde dinlenmesi gereken o iki telkini dinliyorum. İnanıyorum. Allah'ımın da yardımıyla herşey çok daha güzel olacak.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tziyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 01:50 AM   #2 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: Sevgi ile selam olsun herkese...

hoşgeldiniz..

anlattıklarınız bana olacakları hissetmekten çok kendini gerçekleştiren kehanet i hatırlattı..

bu konuyla ilgili bir makale önermek isterim..

sevgiyle ve umutla kalın..

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_2907.htm
Alt 02-09-2012, 12:16 PM   #3 (permalink)

Önerdiğiniz makale için teşekkür ederim. Okuyacağım. Aslında o kavramı gelişim psikolojisi dersinde görmüştüm. Ancak bununla başa çıkma yollarını sanırım bir türlü içselleştirememişim şimdiye dek. :(
Ama artık kendini gerçekleştiren "güzel" kehanetler geliştireceğim :D
Alt 02-09-2012, 12:59 PM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Ne güzel bir şekilde keşfetmişsiniz forumu. Harika bir hikaye ve bence yeteri kadar güçlü bir niyet getirdi siz buraya.
Diğer yandan doğru frakansta olduğunuz için burada olmanız gerektiği için buradasınız.
Belki de hiç bir şey tesadüf değildir hayatta. Biz seçimler yaparız ve sonuçlarını yaşarız.

Bir kere şanslı birisiniz. Ve farkındalık sahibisiniz. Okurken bu kadar farkındalık sahibi olan birinin bile nasıl olur da
Depresyon moduna girebileceğine bir kez daha şahit oldum. Ama şanslı olmanızın bir diğer nedeni de eş ruhunuzun
olumlu bakış açısı. Onun bu tavrı sayesinde emin olun çok olay atlatacaksınız bu sıkıntıları.

KPSS başarınızı hayranlıkla okudum ben de atamaları bekleyen bir öğretmen adayıyım. Tüm olumlu halimle bekliyorum
sonuçları. Ama çıkacak her trülü sonuç kabulum. Seçimlerimi yapıp gelen hayatı yaşıyorum. Ama seçimlerimi bilinçli yapmaya çalışıyorum.
Ne düşündüğüme, nasıl davrandığıma ve nasıl hissettiğime her an her gün çok dikkat ediyorum. Size de öneririm.
Daha önce yapmışsınız yine yapabilirsiniz.

Bu arada başarısızlıkla sonuçlanan astral p. çalışmalarınızın farkındalıklarınızı arttırmış olma ihtimali yüksek. Yani tam bir
başarısızlık sayılmaz bu durum.

Yazını okurken içimden şunu söylemek geldi:

"Ah be güzelim herkes seninki gibi bir aşk ararken bu olumsuz düşünceler niye?"
Tabi ki bu forumu keşfetmek içindi.
Şimdi mutluluğa hoş geldin.
Şu andan itibaren sana olumsuz düşünceleri yasaklayasım var bu kadar harika giden bir hayatın içinde o tür düşüncelere yer yok.
Farkında ol düşüncelerinin sana getirdiklerine.

Hisse kapılma sen hislerini kontrol et. İstemediğin hiç bir şey hissetme. Hissetiğin şeylerin sonuçlarını bilerek hisset.

Müstakbel eş adayın seni çok seviyor ve aradığı kadının sen olduğuna emin. Çok mutlu olursunuz inşallah sevgili Adem ile. :)

Ben eminim Adem herkesi ikna eder. Edemezse de mühim değil kocaman insanlarsınız. Ailen senin kararına saygı duyacaktır.
Yeter ki sen sevgili Adem'in doğru kişi olduğuna inan.

Aa bak aklıma ne geldi bu adem-takma adı herhalde- forum üyesi olmasın. :)) Olur mu olur? Bu devir de böyle pozitif eş adayı bulmak zor anacım.
Kıymetinizi bilin birbirnizi çok çok çok mutlu edin.

Hoş gelmişsin sefalar getirmişsin.

Kucak dolusu sevgiler bizden de sana gelsin.

Değişimin ve gelişimin bol olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 01:00 PM   #5 (permalink)
Administrator

3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Dün gece yazdım da gönderemedim bu mesajı. Şimdi farkettim de siz diye başlayıp sene doğru gitmiş kullandığım dilde. Ne çabucak kaynaşıverdik bak. Yeniden hoşgeldin.

Alt 02-09-2012, 01:34 PM   #6 (permalink)

Sevgili Sweeet, :))
Yazdıklarına, desteğine kucak dolusu teşekkürler. Ne güzel yazmışsın. Hissederek, sevgi dolu ve içten... Evet senin de dediğin gibi galiba ben sen ve senin gibi dünya tatlısı insanların yaydıkları aynı frekansı yakalayarak buraya geldim. :) Evet söz veriyorum hem kendime hem de sana, bundan sonra olumsuz olmak,depresyona girmek yok. yok yok!
Hem şimdilerde sevdiceğimin bana çok ihtiyacı var. İşiyle ilgili oldukça büyük sıkıntıda ve bu sıkıntı bizim kavuşmamızı da geciktirdiği için çok üzgün. Ona destek olmalıyım.
Biliyorum ki hiçbir mutluluk kolaylıkla elde edilmiyor. Bu da bizim sınavımız. Buraya herşeyi ayrıntısıyla yazmadığım halde yeterince uzun olmuş zaten yazdıklarım. Zor bir dönem geçirdik. Sanki birbirimizi kaybedip yeniden bulduk. Tıpkı Adem'le Havva gibi :) dağları tepeleri aşarak birbirimize doğru yürüyoruz. Bir o tökezliyor düşüyor, bir ben... Ama yüreğimizdeki sevgi ve inançla kalkıp yeniden yol alıyoruz. Çok şükür. Binlerce kez şükürler olsun.
Allah diğer yarısını arayan herkese, gönlüne göresini, ruh eşini bulmayı nasip etsin inşallah.
Sevgili Sweeet, canım meslektaşım, bu güzel yüreğinle inanıyorum ki sen de o atananlar arasında olacaksın hayırlısıyla. Atanma sürecinin ne denli sancılı olduğunu çok çok iyi biliyorum. Hani eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış ya :)) Hihihihi Evet ben de o düşenlerdenim ve küçük sıyrıklarla da olsa kalktım ve inanarak "kendim" yürüdüm. :)) Çünkü o yolda yayn ve çıplak ayakla yürümek gerekiyormuş :) Ne olursa olsun bu mesleği gerçekten huzurla yapabileceksen atanmalısın. Benim gibi atandıktan sonra hüsrana uğramayasın :) O da bi ayrı konu, belki bir gün anlatırım.
Dünyanın en güzel işi, severek yaptığın, ve eve döndüğünde "iyi ki bu meslekteyim" dedirtendir bence. Eğer sana da bu sözleri söyletecekse dilerim senin için ve atama bekleyen, işe girmek için çabalayan herkesin hakkında hayırlısı olur.
Sevgilerimle...

Not: Evet, aynı frekansta olan insanların birbirini anlamaları ve kaynaşmaları hiç de uzun sürmüyormuş :)) Mutluyum. Yeniden hoşbuldum :))
Alt 02-09-2012, 02:12 PM   #7 (permalink)
Administrator

Yaşasın pozitif kalma sözü aldım. Bunun hem sana hem de bize yararı olacak enerjimiz hiç düşmeyecek. :)

Depresif günler uzakta kaldı.

Eminim doğru konuşan iç sesini dileyerek ona en iyi şekilde destek olabilirsin.

Alıntı:
Biliyorum ki hiçbir mutluluk kolaylıkla elde edilmiyor.
Bak şimdi bu cümlene dikkat et belki de sırf bu cümlen yüzünden yaşıyorsun bu durumları. Aslında şimdi bile mutlu olamk için binlerce nedenin var. Her şeye rağmen mutlu olmayı öğrenebilir. Mutlu olmak zor değil. Mutluluk şu an senin içinde.

Ne kadar olumlu kalacağın sözleri versen de başlarda böyle cümleler kaçıyor bilinçaltını temzilemeye ihtiyacı var. Telkin ve meditasyonlar buna yardımcı olacaktır. Olumlamalar da...

Ama yaşanılanların sınav olduğu doğru bir sıkıntı geliyorsa ya da bir hata yapılıyorsa elbet bundan öğrenilecek şeyler vardır. Öğrenmezsen aynılarını yaşamaya devam edersin.

Çok çok anlat seni yargılamadan dinleyecek insanlar burada. Ama mesajları kısa kısa bölsen ya sa paragraf yapsan daha kolay olur okumamız bu da küçük bir tavsiye olsun benden. ;)

Bence birbirinizi bulmanız aşkınızın mucizesi. Ve malesef senin olumsuz duyguların bugün yaşadıklarına neden olmuş olabilir. Yeniden elde ettiğin şansını iyi kullan. İkiniz de mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Sevenler hep, her zaman birlikte olmayı hak ediyor.

Alıntı:
Allah diğer yarısını arayan herkese, gönlüne göresini, ruh eşini bulmayı nasip etsin inşallah.
Amin canım ben ruh eşimi buldumdiğer forum arkadaşlarım adına ve tüm insanlık adına amin. Buna eş değer bu kadar harika bir şey daha yok.

Attan eşşekten düştüm. Öyle zamanlar geçirdim ki kaç kere beyaz kağıtlara karaladığım halde yazamadım buraya ama hala yazıcam. Çünkü o yaşadığım sıkıntılardan da aldığım nice dersler oldu. Bambaşka bir ben oldum sanki.

Ne olursa olsun tekrar yürümeyk için de sözler verdim kendime. Ve çok iyi biliyorum o yol taşlı. Bir seçimdi evet ama taşlı işte. Can yakıyor
ne kadar güçlü kalsan da.

Hüsran kelimesi ne ki ne? Ben o tür sözcükleri çıkardım sözlüğümden. Anlamını biliyorum ama kullanmayı tercih etmiyorum.

Çok az kaldı sonuçlarına bakalım. Merakla bekliyorum neler olacak. Yarın tercihler başlıyor.

Mutlu kal ve yeniden hatırlatayım ne düşündüğüne ve ne söylediğine her zaman çok diikat et. Ha bir de çevrendeki olumsuz düşünen insanlardan etkilenme. Bırak konuşsunlar önemli olan hayatın hakkında senin ne düşündüğün.

Sevgiler.

Alt 02-09-2012, 02:35 PM   #8 (permalink)

Önerilerini dikkate alacağım sevgili Sweeet :) Olumlu olan her türlü öneriye, desteğe açığım :)

Bir de forumu yeni kullanmaya başladığımdan yazı konseptini ayarlayamamışım. Okuyakta zorlananlardan özür diliyorum.

Yazarken paragraf aralarını biraz daha açarak ve daha okunaklı yazmaya dikkat edicem bundan sonra
Alt 02-09-2012, 02:37 PM   #9 (permalink)

Bu arada Sweeet ,atama sonuçlarını burda bizlerle de paylaşacaksın değil mi? Merakla ve umutla bekliyorum güzel haberlerini :)
Alt 03-09-2012, 08:59 PM   #10 (permalink)
Administrator

Sonuç ne olursa olsun tabi ki paylaşacağım tatlım. :) Tercihlerim belli gibi sıralama yapıyorum hatta bu ara. Okulları şöyle bir araştırıyorum. ;)

Bookmarks