biraz araştırma yaptım ve Sana tavsiye edebileceğim yöntem
Hooponopono yöntemi, bir nevi temizlik; bilinçaltındaki bir hatayı düzeltmek için yapılan bir temizlik.
Dr Hew Len, "Ben sadece bilinçaltımla konuşuyorum, “Seni seviyorum. Teşekkür ederim. Beni affet” diyorum. Divinity (Tanrısal Akıl), kutsal güç ya da Tanrı, artık siz ne isim veriyorsanız; eğer siz gerçekten hazırsanız, o kaydı, o hatırayı siliyor ve hatanız düzelmiş oluyor. Siz de sorununuzdan kurtuluyorsunuz." diyor. Siz neye nasıl seslenirken kendinizi arınmış hissediyorsanız öyle yapın.
Sadece sizin sorumluluğunuzda olan bir şeyi değiştirebilirsiniz noktasından çıkarsak burada da sorumluluğu tamamen üzerinize almakla başlıyorsunuz. Sorumlu % 100 benim diyorsunuz. Sözlerinizin de pişmanlık ve affetme içermesi gerekiyor. “Özür dilerim, yaşadığım her neyse, benim yüzümden oluyor, beni affet” diyorsunuz, “Bilinçaltımdaki hangi hatıra veya düşünceden dolayı bunu yaşadığımı bilmiyorum ama bana bunları yaşattığın için teşekkür ederim ve affımı dilerim." gibi.
Dr Hew Len de bunu böyle açıklıyor, hatalarınızla aşk yaşıyorsunuz..
Hatalarınıza (kabul ettiniz ve onlar artık sizin çünkü) seni seviyorum ve teşekkür ediyorum” diyorsunuz. Direnmemeniz gerekiyor. Çünkü direnirseniz, tekrarlar. Kabul edeceksiniz ve gittikçe sakinleşeceksiniz. İşler yoluna girecek.
Kaynak:
http://www.kontejyan.com/hooponopono...en-yardim.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post830832 Ho’ponopono tekniği Olumlaması
Şimdi ben …[rahatsızlığın tanımı]… için zuhur eden içimdeki sebep her ne ise sorumluluğun tamamını üzerime alıyorum. Bu sebepten dolayı yaşadığım ortaya çıkan üzüntü, çaresizlik, umutsuzluk, hastalık gibi tüm dışa çıkan sebeplerden arınıyorum, arınıyorum,arınıyorum arındım ve kurtuldum.
Sebep olduğum için lütfen beni affet, özür dilerim. Bana bu dua ile arınma fırsatı verdiğin için Seni seviyorum, arındırdığın ve şifalanmamı sağladığın için
Teşekkür ederim.
Özür dilerim, [Gaffar, Gafur, Kuddus ve Tevvab olan Allahım beni bağışla,]
Lütfen beni affet, [Rahman ve Rahim olan Allahım beni affet,]
Seni seviyorum, [Vedud olan Allahım, sevgi yolunu kaybettik, bize sevginle
yaklaş, bizi de Aşk’a erenlerden eyle.]
Teşekkür ederim, [Şekur olan Allahım, Şükr’ümü artır…]
ve bu adrestende hooponopono hakkında bilgi alabilirsiniz oldukça güzel bir site
Ho?oponopono - Değişim Başlıyor - Ruhsal Gücünüzü Keşfedin