Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

ne yapmalıyım

Forum ve Tanışalım ne yapmalıyım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben üniversite öğrencisi bir gencim annem ve babam ben lisedeyken ayrıldılar babam anneme şiddet uyguluyordu annem sinir krizleri geçiriyordu yani uzatmak istemiyorum çok sağlıklı bir ailede büyümedim neyse ayrıldıklarından sonra babam annemle görüşmemizi engelliyordu maddi sıkıntılardan dolayı da annem bizim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

ne yapmalıyım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-08-2016, 12:21 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
nrvc is an unknown quantity at this point
Standart ne yapmalıyım

ben üniversite öğrencisi bir gencim annem ve babam ben lisedeyken ayrıldılar babam anneme şiddet uyguluyordu annem sinir krizleri geçiriyordu yani uzatmak istemiyorum çok sağlıklı bir ailede büyümedim neyse ayrıldıklarından sonra babam annemle görüşmemizi engelliyordu maddi sıkıntılardan dolayı da annem bizim yanımıza gelemiyordu ta ki ben üniversiteyi kazanana kadar sonra görüştük tabi babam baskılarını engellemelerini yapmaya devam ediyordu. bu sene annem evlendi bizi hiç düşünmeden aslında ikisi de bizi pek düşünmüyorlar biz derken birde abim var bu arada sonra babam bizi yine görüştürmüyor bilemiyorum cok bunaldım ikisini de görmek istemiyorum yaz okuluna kalıyorum babamı görmemek için bizi hep annemin doldurduğunu söylüyor ne desek inanmıyor okul bitince yanına gitmek istemiyorum keşke her şey düzelse yaz okulu bitince eve gitmeyi düşünmüyorum of o kadar uzunki ne yazacağımı bile bilemiyorum kafam çok karışık anlatmak istiyorum sadece

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nrvc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2016, 01:09 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ne yapmalıyım

Hoş geldin ve geçmiş olsun.

Öncelikle zaten hikayenden bahsederek bir adım atmış oldun.Yaşadığın şeyleri anlayabildiğimi iddia etmiyorum ama iki taraftan birini seçmek zorunda kalmaktansa tarafsız olmayı ya da benim deyimimle " harici" olup iki taraftan da nefret etmeni anlaşılır buluyorum.

Yaşını ve annenin yaşını bilmiyorum ama genç bayanların özellikle ekonomik özgürlükleri yoksa boşandıktan sonra evlenmesi doğal bir süreç.Sizi düşünmediği için dert yanıyorsun ama o noktada kendisini düşünmek zorunda kalabilir.Uzaktan kolay gözüktüğü için yazmıyorum bunları.Belki o evlilikten de bir çocuğu olacak annenizin.Anne bir kardeş olmak değişik bir şey hele ülkemizde...

Evlendiği eşinin küçük çocukları olabilir ( zaten amca da bu nedenle evlenmiştir.) annen bu çocuklara bakmak zorunda kalabilir size ilgisi azalabilir.

Bunların hepsi ihtimal dahilinde ama beyin en çok böyle zamanlarda olasılık hesapları yapıyor.Öyleyse şöyle olur , böyle şöyle.Bu dünyaya gelirken ebeveynlerini seçme şansın olmuyor maalesef.Bu nedenle bir taraf annen bir taraf baban.Sende reşit bir bireysin.Zor olacak ama bu tarihten sonra kendi ayakların üzerinde durmaya çalışacaksın.Sen de söyledin ikisi de birbirini suçluyor.Beraber olma ihtimalleri neredeyse hiç yok.

Ebeveynlerinin hayatı belirli bir müddet sonra düzene girecek en azından ben onun yüzünü görmek istemiyorum ama siz ne yaparsanız yapın diyecek baban.Mesele bu sürecin ne kadar süreceği ve sana ne kaybettireceği.

Bu nedenle kendi hayatını kendin kuracaksın.Onlar seçimlerini yaptı sen de kendi seçimlerini yapacaksın.Burada annneden veya babandan birisi seç demiyorum ama hayatını devam ettiririken yalnız olacaksın ve seçimler yapacaksın.Güçlü olmaya çalış.

İşte bu noktada forum devreye giriyor.Forumda hikayene benzer hikayeler göreceksin.Onların benzer durumlarda ki tepkilerini öğreneceksin.Okuyacaksın , yazacaksın forumda.Bu forumda ki insanların pek çoğu kendi ölçeğinde zor seçimler yapan veya sorunlar yaşamış bunları aşmaya çalışan kimi aşmış kimi hala uğraşan kimseler.Tekrar hoş geldin.

Bunları kamyon arkası bilgeliğine yorabilirsin ama bir kere ümitsizliğe düşmtün mü sanki çaresi olmayan hiç kimsenin bilmediği bir hastalığa yakalandığını düşünüyorsun ama öyle değil senin yaşadıklarının bir benzerini alış veriş yaptığın mağazada ki tezgahtar kız da yaşıyor veya üniversite de sessizce amfinin önüne oturan arkadaşın babası mide kanseri...

Bunları okuyunca farkındalıkların artacak.Sadece senin başına gelmiyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2016, 07:17 PM   #3 (permalink)

bunların sadece benim başıma gelmediğini biliyorum çok sıkıntılar yaşayan insanlar var bunları da biliyorum ama babamın aslında her şeyin normal olması gerekirken hayatımızı neden bu kadar zorlaştırdığını anlamıyorum biz ayrıldıklarında onlara neden diye bile sormadık her zaman anlayışlı olduk annemin evlenmesini de anlıyorum tabi ki de ama abim onun yanında olmak için gittiğinde evlendi yani onu ortada bırakmış oldu biraz neyse her şeyi anlayışla karşıladığımızı düşünüyorum ama babam bizi karşı öyle değil bizim bahçelerimiz var ve bu sene okuldan dolayı ona yardım edemedim ve onu mahvettiğimizi söylüyor durumu da gayet iyi ben şöyle düşünüyorum biz çalışmazsak bize para vermek istemiyor benimle kavga ediyor ödediği de sadece yurt param anlamıyorum ne istediğini artık bizimle ilgilenmek bakmak istemiyor ama başka insanlara içki ısmarlayabiliyor her şeyi biraz karışık anlatıyorum çok uzun... hoş bulduk bu arada
Alt 28-08-2016, 02:36 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

İşin açıkcası biraz daha genel yazmaya çalışıyorum.İşin açıkcası baban biraz kendi üzerinde ki suçluluk duygusunu size sararak sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor.Bir nevi üste çıkmaya çalışıyor bunu da en yakınındakilere yapacak.

Hani bir söz vardır an gelir doğruyu söyleyen değil sesi en yüksek çıkan (bağıran) kişinin dediği olur çünkü bu kişi herkesi sesiyle bastırmıştır.

Sizin ananıza taraf olduğunu düşünüyor ve üstte çıkmaya çalışıyor.Annenizin haklı olduğunu düşünmenizi istemiyor çünkü bu onu suçlu duruma düşürecek ve kendini suçlu hissedecek o da sizin üzerinizde baskı kuruyor.

Bunlar nacizane görüşlerim.Neticede bunlar hassas konular herkesin annesi babası ne kadar kötü olsalar bile kendisine özeldir.Laf söylenmesini istemez.Ben de elimden geldiğince hassas olmaya çalışıyorum.

Dediğim gibi belki bir sene sonra belki ike sene sonra bu tavrı yumuşayacaktır.Ataerkil toplumumuzda maalesef boşanma hoş görülmüyor.Özellikle bir erkek için sıkıntılı bir süreç.Ayıca bazı bölgelerimizde gelinlikle girdiğin evden ancak kefen içerisinde çıkabiliyorsun.Böyle olunca erkekler bunu sonuna kadar kullanıyor sonra hatun kaçınca bunu hazmediyor.Böyle yetiştirilmemiş çünkü.Herkes karıma sahip olamadığımı düşünüyor şeklinde kuruntu üretiyor.

Elbette bu süreç zor bir süreç.Bilemem memleketinde bir işçinin yövmiyesi ne kadar.En son bıraktığımda 50 liraydı tarım işi (çok zor olan çapalama işleri filan değil)Velev ki 80 lira olsun hadi doksan gün çalışamazsın çalışsan 7200 tl yapar.Bu parayı zaten veremeyecekse ya da ikinizin çalışmasıyla bütün işler bitiyorsa hesaplar karışıyor.

Neyse gecenin bir yarısı matematiğe sarmayalım ama zaten sen o parayı çıkarırsın ister babanın yanında ister başkasının yanında.Ben 4000-5000 lira gibi bir yıllık masraf yapıyordum üniversitede.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2016, 06:29 PM   #5 (permalink)

haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum hep başkalarında kusur arıyor etrafın da ki herkesi aşağılıyor paranın onda olduğunu ve söz sahibinin de o olması gerektiğini söylüyor ben bu şekilde düşünmüyorum herkes bir birey anne baba bile olsa herkesin sınırlarını bilmesi gerek yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bizi parayla tehdit ediyor annemin yanına gidersek de onların ailesini öldürecekmiş :D hiç bir şey yapamaz tabi ki bizi korkutuyor güya ama ben artık bunlara katlanmak istemiyorum... bana yaptığı yıllık masraf 2.500 veya 3.000 liradır fazlası yok hiç bir şey aldırmıyorum hiç bir şey istemiyorum yine de çok masrafı olduğunu idare etmemiz gerektiğini söylüyor arabasına ve içkisine yaptığı masrafı bizden çıkarıyor bence... işe girmeyi düşünüyorum eve gitmeyeceğim artık kendi ayaklarımın üstünde durmalıyım... çok teşekkür ederim size içimi ferahlattınız sanki babam doğruyu yapıyor biz yanlış yapıyormuşuz gibi hissediyorum bilemiyorum kafam karışık
Alt 28-08-2016, 06:37 PM   #6 (permalink)

ayrıca bizim toplam da 15-20 günlük bir işimiz oluyor ve işçileri var zaten onlar çalışıyor bize de bahçede yevmiyemizi çıkarmamız gerektiğini söylerdi işçisiymişiz gibi düşünüyor galiba zaten aile olarak bir sahip çıkma durumu olmadığı için buna pek aldırış etmiyorum yani bu sene bahçede olmayarak onu nasıl mahvettik anlamıyorum bu arada abim annemin yanındayken gayet iyi bir iş bulmuştu ve annem evlendi diye onun işe girmesini engelledi ve o şuan evde oturuyor onun yüzünden seneleri boşa geçiyor biz haksız mıyız onun bu yaptıkları doğru mu artık neyin doğru olduğunu ayırt edemiyorum babamız diye her istediğini yapmak zorunda hissetmek istemiyorum kendimi
Alt 28-08-2016, 10:15 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Durumu anladım eğer ağabeyin annen evlenmeseydi işe girecek ve annene bakacaktı.Muhtemelen baban da bundan haz etmedi ama ses etmedi.Evlenince de ağabeyin çalışmak istemedi baban da izin vermedi.

Neticede öyle ya da böyle 20 günlük yövmiye 10 ayda harçlık olur.Güçlü olman lazım dediğim gibi saracak bir şeyler alıyor.Size para gönderiyorum dediğimi yapacaksınız modunda onu da göndermem diyor.İnatlaşmadan kendine bir iş bulup harçlığını çıkarabilirsin bak harçlığımı burada da kazanıyorum dersin.

O da kendince bir travma yaşıyor.Bu durumda herkes iyileşirken kendine zarar vermez.Bazıları başkasına zarar verir farklı savunma mekanizmaları üretir.

Bu dönemden sağ çıkmaya bak (mecazi anlamda diyorum)

Belki üç beş sene sonra her şey iyiye gidecek ama senin yaşadıkların baki kalacak o nedenle en az hasarla atlatmaya çalış.Bizde medikososyal vardı okulun rehberlik danışma ya da psikolojik danışmanını çekinmeden kullan.Ben bir kere gitmiştim.Sana daha düzgün tavsiyeler verir.

Bookmarks

« konu | Fobi »