| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Yorumsuz... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350]mdlrYv7TF6c[/youtube] Sebebimden doğmuş oldum seçmeden, Çekeceğim derdim nedir bilmeden Yüklediğin yükle yıkıldım kaldım aman Vereceksen akıl verme istemem! Verme, verme, verme akıl verme! Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver. Azı karar çoğu zarar diyenler, Niye çok alırlar, hep az verirler? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
12-06-2007, 01:14 AM | #21 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Yorumsuz... [youtube=425,350]mdlrYv7TF6c[/youtube] Sebebimden doğmuş oldum seçmeden, Çekeceğim derdim nedir bilmeden Yüklediğin yükle yıkıldım kaldım aman Vereceksen akıl verme istemem! Verme, verme, verme akıl verme! Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver. Azı karar çoğu zarar diyenler, Niye çok alırlar, hep az verirler? Akla ikna olup aşkı üzenler Sanma bizden daha mutlu gezerler Verme, verme, verme akıl verme! Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver. Karı nerden bilsin zarardan dönen, Döneceksen şimdi dön ben beklemem Kovulur mu gönül, konduğu yerden Vereceksen akıl verme istemem! Verme, verme, verme akıl verme! Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Herşeyin bittiği anda bile bir UmuT vardır! |
Offline |
12-06-2007, 02:17 AM | #22 (permalink) |
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Yorumsuz... [youtube=425,350]r8jBIrQDfIc[/youtube] Irmaklar denizlerde; denizler sahillerde buldular... Arayanlar hiç bir yerde; İnananlar dualarda buldular... Kim bilir sen benim halimde ,sakinliğimde ne buldun ?
Offline |
20-06-2007, 06:26 PM | #23 (permalink) |
| Ynt: Yorumsuz... [youtube=425,350]VOejPst4W0g[/youtube] İçimde bişey var bu akşam...Beyazlar karardı bir anda...Sen orda benim çok dışımda...Uzaklar çoğaldı bir anda...Bir anda bir anda bir andaaaa.........
Offline |
24-06-2007, 04:34 PM | #24 (permalink) |
| Ynt: Yorumsuz... [youtube=425,350]c-RPu5x1Xd0[/youtube]
Offline |
22-12-2007, 01:39 AM | #25 (permalink) |
| Ynt: Yorumsuz... Tam Ortasındayım* Tam ortasındayım yağmurun Karın soğuğun ortasındayım Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye Sevmeye Öğrenmeye Tam ortasındayım yolun Koşunun ortasındayım Tam varıyorum ki hedefe Bir yenisi başlıyor Bu oyun hep aynı Değişmiyor Hala devam hala figan Hem de bile bile Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye Sevmeye Öğrenmeye *MFÖ
Offline |
23-12-2007, 02:41 AM | #26 (permalink) |
| Ynt: Yorumsuz... Sanki üzerinden yüzyıl geçti ,sanki hiç yaşanmamış oldu...Hafızamın sarı yapraklarında mıhlanıp kaldı gülümseyen yüzüyle...Çoktandır açmamışım odamın o renkli göğüne açılan penceresini...Özledim;dizlerimde o hiç geçmiycekmiş gibi gelen yaralarımı,bayram sabahlarını çocuk gibi yaşamayı,sarı sıcak günlerde sokakta koşuşturan çocuk halimi,karlı günlerde yokuş aşağı kaymayı,fırından aldığım sıcak ekmeği yolda yarılamayı,annemin sabahları beni okula uğurlayışlarını,babamın soğuk akşamüstleri beni okuldan almaya geldiğinde montumun fermuarını çekip,atkımı sıkı sıkıya bağlayışlarını,çıtırpıtırları büyük bir keyifle çıtırdatmayı,meybuzları,kepçe usulü alınan külahta dondurmaları,karların içine gömülüp kar tanelerinin yüzüme düşmelerini seyretmeyi,arkadaşlarımı,o zamanlar varolan,zamanla hayatımdan silinen yüzleri...Hayata o bir çift gözle bakmayı özledim nicedir!İnsanları;oldukları gibi görmeyi,göründükleri gibi olduğu zamanları hani...Hayata yeni başlamışlığın verdiği heyecanı,yalınlığı...Tadı damağımda kalan yıllarımı;çocukluğumu özledim...
Offline |
23-12-2007, 12:14 PM | #27 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Yorumsuz... yazdıkların benim özlemlerimi de yansıtmış ama ilave olarak ben seni ve yazdıklarını da özlemişim...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
Offline |
23-12-2007, 10:02 PM | #28 (permalink) |
| Ynt: Yorumsuz... Sözün bittiği an!
Offline |
23-12-2007, 10:31 PM | #29 (permalink) |
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Yorumsuz... Çok duygulandım sevgili Umutlu..Sanırım şu sıralar birçoğumuz bu duygulardayız...Çocukken her şey ne kadar farklıydı değil mi? Bizim çocukluğumuzda zaman ne kadar özeldi,değil mi??:)))Ben de bu şiirimsi yazıyı paylaşmak istedim.. Bana Cocuklugumu Geri Verin Bana cocukluğumu gerin verin ne olur, yine topi top sekerlerim olsun Annemin mintaksla yıkadiğı ellerim yemyesil ışıldasın yine Ne olur ki varsin yine uzaylı sanayim kendimi Bana cocuklugumu verin ne olur Sokakta yakar top oyanyan, o kızıl saçlı kuzu gözlü kız olayım yine banane istiyorum iste Babam orda biliyorum.. Cocuklugumda bekliyor hala beni Söz vermisti kilo kilo erik alacakti bana Ne olur cocukluguma gitmek istiyorum Büyümek istemiyorum artik Sevmek , sevilmenin çaresizliğini yasamak istemiyorum Sokakta buldugum kedileri yine evimize götürmek istiyorum Varsin ablam korksun yine vursun bana Ben bayramliklarimi kirlettim diye olsun ağlıyayım yine Yine sokaktaki cocuklar oyunlarina almasinlar Bana cocukluk yillarimi verin ne olur Yine yerli yersiz aglamak istiyorum.. Süleyman amcanın bakkalından tadelle çalayim yine Cocuk degilmiyim, hic degilse yine masallar yaratirim yatagimda Bana cocuklugumu geri verin Sabahlara degin hayallerim olsun yine Sihirli değneğimle, herkesi mutlu eden peri olayım Yine at kuyrugu baglsin annem saclarimi Babam yine üstümü örtsün geceleri Banane yine şımarıklık yapayim herkese Annem basucumda beklesin sabahlara degin Ben yine vara yoka aglayan mızmız bahar olayım Ne olur yıllar..bana cocuklugumu verin Olmasin acilar, yüregime karlar yagmasin Annem sevsin bir tek beni, babam oksasin saclarimi Yine imle dünyayi dolsatigimi snaayim Keçili dedeye ekmek götüren o kücük kız olayım Hic ama hic büyümeyeyim Gülbahar Okumus
__________________ Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun... |
Offline |
16-04-2008, 01:39 AM | #30 (permalink) |
| Ynt: Yorumsuz... "...Yıllar senin yanından geçti, benim içimden geçti. Yıllar insanın içinden geçince, her saniyesini acıtarak, yaşatarak anlatarak geçince büyüyor insan.Yıllar yanından geçince sadece yaşlanmış oluyor, büyümüyor insan..." *Yazan:Cihan Yavuz
Offline |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Yorumsuz... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350]mdlrYv7TF6c[/youtube] Sebebimden doğmuş oldum seçmeden, Çekeceğim derdim nedir bilmeden Yüklediğin yükle yıkıldım kaldım aman Vereceksen akıl verme istemem! Verme, verme, verme akıl verme! Vereceksen huzur ver, vereceksen huzur ver. Azı karar çoğu zarar diyenler, Niye çok alırlar, hep az verirler? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi