25-07-2007, 09:25 AM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: RÜYA TABİRLERİ ...ACİL YARDIM LÜTFEN Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım bende şaldır şuldur akıtın demedim turgayım..azıcık açın sabahın erken saatinde hemde şehrin göbeğinde akar suyu nerden bulalım..dur bakayım sende haklısın suyu israf etmek yerine dereleri pınarları imgeleyelim..rüyamızı anlatırken..turgay ben sana küstüm sen uzun zamandır şiirlerinde mahrum bıraktın bizi..olurmu ama..alışmıştık sevgiyle sevinçle gülümsemeye senin dizelerini okurken hadi bakayım yine başla yazmaya..lütfeeeeen | Hayal abla ben kendi açımdan söyledim başkalarını bilmem ama benim rüyamı anlatmaya kalksam dakikalar yetmiyor saatlere vuruyor uzun metraj sinema filmi gibi rüya görüyorum maaşallah hem de bir iki olsa neyse bazen hatırladığım rüya 5 10 oluyor haliyle tasarrufu düşünmek durumunda kaldım şiir konusundada şu an da durmadan üretiyorum ama tabi paylaşma işi ondan bağımsız ben genelde foruma yazdığım şiirleri irticalen yazıyorum yani o an okudum yazıların bende uyandırdıklarını yazıyorum son günlerde pek nete uğrayamıyorum malum ekonomi para dayanmıyor abla valla ama yakında diz üstüme kavuşacam inşalla o zaman bıkacan bak yeter ya turgay bıktık kafiyeden biraz da düz şekilde yazsan dersin bak, hem bilgisayarımı stüdyo ya çevirip kayıt bile yapacam isterseniz kayıtlarımı da gönderirim...
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
| |