DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİSerbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dur yavaş daha yapacaklarım var benim o adama... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi | |
|
03-09-2007, 09:06 PM
|
#11 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ dur yavaş daha yapacaklarım var benim o adama Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg | Offline
| |
03-09-2007, 09:08 PM
|
#12 (permalink)
| Teğmen
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı: PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
bugün hastanede bi işim vardı
kuzenimi doktora götürdüm
götürdüğüm doktora benim de doktor olduğumu söledim biraz yüz ifadesi değişti
kuzen derdini anlatıo doktora o d yorum yapıo
ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye
işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk
benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar
insanlar çoook bencil çok | psikopata bağladın yani.aferin sana. dusun ben de hep kavga gürültü çıkarım hastaneden.Kimseleri hastanelere düşürmesin tanrı.Çok zor.İşini adam gibi yapan da var, kendini bir halt sanıp, hastaları aşağılayanda.Heleki SSKlı isen bazılarının gözlerinde aptal bile daha aptalsın.Ama cengaverler gibi savaşıp gelirim vallahi.Hiç umrumda olmaz. | Offline
| |
03-09-2007, 09:10 PM
|
#13 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı: Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
bugün hastanede bi işim vardı
kuzenimi doktora götürdüm
götürdüğüm doktora benim de doktor olduğumu söledim biraz yüz ifadesi değişti
kuzen derdini anlatıo doktora o d yorum yapıo
ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye
işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk
benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar
insanlar çoook bencil çok | psikopata bağladın yani.aferin sana. dusun ben de hep kavga gürültü çıkarım hastaneden.Kimseleri hastanelere düşürmesin tanrı.Çok zor.İşini adam gibi yapan da var, kendini bir halt sanıp, hastaları aşağılayanda.Heleki SSKlı isen bazılarının gözlerinde aptal bile daha aptalsın.Ama cengaverler gibi savaşıp gelirim vallahi.Hiç umrumda olmaz. | ya iyiki siz birlikte gitmemişiniz o hastaneye | Offline
| |
03-09-2007, 09:43 PM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Ben o bazı dengesizler yüzünden az kalsın böbreğimi kaybediyordum.Sadece kanal genişlemesi ile yırttım, son dakikada kurtarıldım.(böbrek taşı diyip geçmeyin.Kanalı tıkadımı ağrısını hiçbir iğne geçirmiyor.Üç gün tırmaladığımı biliyorum.Bir de böbreğin elinden gidiyor, nerdesin sen nağmelerini.Ahanda hep geliyorum, su iç, ip atla diyip gönderiyorsunuz.Benim gibi ufacık bir insanın su borusu gibi bir kanalı olmaz herhalde.Elbette dar yapıda olacak.Damar yapım normalden dar.Tanrı vergisi, genlerin oyunu, ne yapayım.)
Bugün git yarın gel sinsilesine bir kapıldın mı, ne gitmelerin ne de gelmelerin sonu gelmiyor.Ama doktorlara hala inanırm.Ancak verdikleri ilacı da didik didik araştırırırm.Yan etkileri nelerdir, yararlarını yanında zararları var mıdır? Offf!Amma ah dedim.Demek yaram varmış.Ohh, rahatladım şimdi! | Offline
| |
03-09-2007, 09:55 PM
|
#15 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı: z.ozgur Nickli Üyeden Alıntı
Günümüz sözde iletişim çağı.....Herkesin elinde cep telefonu..alo amerika alo kars......ama malesef en yakınlarımızla ,akrabalarımızla,arkadaslarımızla, evde ,sokakta iletişim ne alemde...herkes yanlız,samimiyet ,dürüstlük ve menfeatsiz sevme sayma çok çok azalmış.........menfeatler olmuş ana tema! Allah samimi ve dürüst insanlarla hepimizi karşılastırsın inşallah.....Sağlıcakla kalın... | Sana da diyim diyeceğimi, az agresifim bugün.Ya yazacağım ya da bağıra bağıra ağlayacağım.İletişim çağında değiliz, aksine iletişememe çağındayız.Evin baş köşesine ruhsuz aletleri (tv, pc, v.s.) oturtuğumuz günden beri iletişim adı altında kendimiz çalıp, kendimiz oynuyoruz.Kendimizle dahi iletişemezken başkalarıyla iletişmeyi beklemekte çok anlamsız.Örneğin ben bazen, iletişimde bulunmaktan nefret ediyorum.Ben diyorum ak, karşımdaki anlıyor kara.Boşuna stres yapıyorum.Bzen kendimi stres manyağı gibi hissediyorum.Otur konuşma değil mi, bilen bildiğiyle kalsın, ufkunu ne kadar geniş tutmak istiyorsa o kadar tutsun.At gözlüğünü seviyorsa ve bu onu tüm gerçeklerden koruyorsa sana nee!Sen bak kendi hayatına değil mi?Yok olmaz, ille bir şeyler vereceğim, öğreteceğim ve öğreneceğim.Kalsın arkadaşım öğreneceklerim sizde alla allaa!Ben bu yola tek geldim tek yürüyebilirim.Ama işte yaşamın düzeni öyle değil, ille burnuna sokuyor istemediğin otu.Çünkü yaşam yolunda öğrenmen gereken yapı taşları var.Bu taşlar seni bir sonraki seviyeye hazırlıyor.Değer, kıymet bildiriyor.Ummadığın anda karşına çıkan fırsatı değerlendirmeni sağlıyor.Hep öğreniyorsun, hep gelişiyorsun.Ondan diyorum ya bu yol uzun ve zahmetli bir yol diye.Kah düşerek, kah gülüp oynayarak yürüyorsun.Yola ilk adımını tek attığın gibi son adımını da tek başına tamamlıyorsun.
(Amma, sinirlenmişim yahuuu!Benim çeneme vuruyor işte, bu da genetik kod.heheh!) | Offline
| |
04-09-2007, 01:51 PM
|
#16 (permalink)
| Pınar Akgüç
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ bakıyorum da...
biraz daha rahatlamaya ihtiyacımız var galiba...
tanıdığımız, tanımadığımız insanların hatalarını konuşuyoruz bazen..
hayatta bize zarar veren herkesi affetmek bizim için bir rahatlama, bir yükten kurtuluştur...
hani yaratıcı imgeleme meditasyonunda yapıyorduk yaaa "herkesi affediyorum" o çiçekleri gömerken teşekkür ediyorduk...
bu şekilde daha rahat olmuyor mu?
kendimize zarar verdirmeyelim, gözümüz açık olsun, ama iş bittikten sonra yada başlamadan önce insanları affedelim şimdiden..
ben zaman zaman gözlerimi kapatıp herkesi affediyorum, kendimi bile... | Offline
| |
04-09-2007, 03:38 PM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
5 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ pardon yanlis yere yazmisim sildim
__________________ FRANCE-STRASBOURG-SAVERNE | Offline
| |
04-09-2007, 05:09 PM
|
#18 (permalink)
| Üsteğmen
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ ders çalışmam gerek ama oturamıyorum başına yaa.
aklıma olmadık şeyler gelio... 44
Allam , nerde büyük laf ettimde ömrüm ders çalışmakla geçio benim yafff.....
birisi beni dürtermi lütfen hadi die..vakit kalmadı.
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... | Offline
| |
04-09-2007, 07:08 PM
|
#19 (permalink)
| Üsteğmen
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı: ayse Nickli Üyeden Alıntı
ders çalışmam gerek ama oturamıyorum başına yaa.
birisi beni dürtermi lütfen hadi die..vakit kalmadı. | Hangi sınava çalışcan
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji.....
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg | Offline
| |
04-09-2007, 08:38 PM
|
#20 (permalink)
| Yüzbaşı
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Allah yardımcınız olsun bu sıcakta zor gerçekten ders çalışmak Alıntı: PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: ayse Nickli Üyeden Alıntı
ders çalışmam gerek ama oturamıyorum başına yaa.
birisi beni dürtermi lütfen hadi die..vakit kalmadı. | Hangi sınava çalışcan
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji..... |
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| | | |