Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

Düşünce üzerine

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Düşünce üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayal abla;redsparka sordun ya;bazen insanlar lafın başından sonunu bilirler,ilgi odakları değişir demişsin.burda ne demek istedin biraz açar mısın? ben sanırım dediğin şeyi yaşıyorum.karşımdaki insan bir konuyu konuşmaya başlayınca daha ilk cümlesinden konuşmanın nerelere varacağını nasıl sonlanacağını ne gibi sorular soracağını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

Düşünce üzerine

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-11-2007, 04:53 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Düşünce üzerine

hayal abla;redsparka sordun ya;bazen insanlar lafın başından sonunu bilirler,ilgi odakları değişir demişsin.burda ne demek istedin biraz açar mısın?

ben sanırım dediğin şeyi yaşıyorum.karşımdaki insan bir konuyu konuşmaya başlayınca daha ilk cümlesinden konuşmanın nerelere varacağını nasıl sonlanacağını ne gibi sorular soracağını vs vs biliyorum tabi genelde.ve bu da bazen insanların benden korkmalarına sebep oluyor.düşüncelerimizi okuyor tehlikeli bu adam gibisinden düşünenler ve benimle irtibatı kesenler oluyor.bu da benim içimi çok yaralıyor.ama bunu ben geliştirdim sanırım.mesela birisiyle konuşurken karşımdaki kişi diyelim ki kollarını göğüs üzerinde bağlamış.ben de kendi kendime bunun ne anlama geleceğini soruyorum.diyorum ki kendime "ben karşımdaki kişi gibi ne zaman durmuştum en son?" sonra "böyle durduğumda ne hissediyordum.kime karşı bu duruşu sergiliyordum?bu duruşu sergilediğim kişiyi normalde seviyor muyum sevmiyor muyum?" günlük hayattaki diyaloglarımda bunları kendim sorup kendim cevaplayarak karşımdakinin neler hissettiğini vs. onlarca şeyi çözmüştüm.ama bu sefer de benim düşüncelerini okuyabildiğimi sananlar olabiliyor.mesela msn de arkadaşla birşey görüşecem "selam" yazıyorum.cevap vermiyor.ben de diyorum ki ona "sinema izliyorsun demek,hazır olunca cevap yaz" normalde video sinema izleyince msn den mesaj geldiği ikazı alınmıyor duyulmuyor.bu sefer adam diyor ki nerden bildin sinema izlediğimi.nerden bilecem sinema izlersen msn ikazını alamazsın da ondan.çünkü normalde ben bişey yazsam anında cevaplarsınız.cevaplamadığınıza göre görmediniz.ama onlar benim kadar farketmiyor ve dikkat etmiyorlar ki ondan hem bilemiyor hem de korkuyorlar benden.işte böyle.

biraz açar mısın hayal abla ne demek istediğini? ilgi odağı değişir ile de neyi kastettin hayal abla.ben yüzlerce konu okudum şimdiye kadar.bir şeyi kafaya taktım mı iyice dibi delinene kadar araştırıp derinine iniyorum huyumdur.ama bazıları onlarca konuyla aynı anda ilgilenir ve hepsinden az şeyler öğrenirler.bendekinin tam tersi gibi.

saygılar.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 12:20 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Ynt: Düşünce üzerine

Alıntı:
üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
hayal abla;redsparka sordun ya;bazen insanlar lafın başından sonunu bilirler,ilgi odakları değişir demişsin.burda ne demek istedin biraz açar mısın?

ben sanırım dediğin şeyi yaşıyorum.karşımdaki insan bir konuyu konuşmaya başlayınca daha ilk cümlesinden konuşmanın nerelere varacağını nasıl sonlanacağını ne gibi sorular soracağını vs vs biliyorum tabi genelde.ve bu da bazen insanların benden korkmalarına sebep oluyor.düşüncelerimizi okuyor tehlikeli bu adam gibisinden düşünenler ve benimle irtibatı kesenler oluyor.bu da benim içimi çok yaralıyor.ama bunu ben geliştirdim sanırım.mesela birisiyle konuşurken karşımdaki kişi diyelim ki kollarını göğüs üzerinde bağlamış.ben de kendi kendime bunun ne anlama geleceğini soruyorum.diyorum ki kendime "ben karşımdaki kişi gibi ne zaman durmuştum en son?" sonra "böyle durduğumda ne hissediyordum.kime karşı bu duruşu sergiliyordum?bu duruşu sergilediğim kişiyi normalde seviyor muyum sevmiyor muyum?" günlük hayattaki diyaloglarımda bunları kendim sorup kendim cevaplayarak karşımdakinin neler hissettiğini vs. onlarca şeyi çözmüştüm.ama bu sefer de benim düşüncelerini okuyabildiğimi sananlar olabiliyor.mesela msn de arkadaşla birşey görüşecem "selam" yazıyorum.cevap vermiyor.ben de diyorum ki ona "sinema izliyorsun demek,hazır olunca cevap yaz" normalde video sinema izleyince msn den mesaj geldiği ikazı alınmıyor duyulmuyor.bu sefer adam diyor ki nerden bildin sinema izlediğimi.nerden bilecem sinema izlersen msn ikazını alamazsın da ondan.çünkü normalde ben bişey yazsam anında cevaplarsınız.cevaplamadığınıza göre görmediniz.ama onlar benim kadar farketmiyor ve dikkat etmiyorlar ki ondan hem bilemiyor hem de korkuyorlar benden.işte böyle.

biraz açar mısın hayal abla ne demek istediğini? ilgi odağı değişir ile de neyi kastettin hayal abla.ben yüzlerce konu okudum şimdiye kadar.bir şeyi kafaya taktım mı iyice dibi delinene kadar araştırıp derinine iniyorum huyumdur.ama bazıları onlarca konuyla aynı anda ilgilenir ve hepsinden az şeyler öğrenirler.bendekinin tam tersi gibi.

saygılar.
evet 2 kasımdaki mesajım bu.o zamana kadar benden kim hoşlanmazsa bu benim kafadan değil deyip uzaklaştım.fazla dostum yok.sadece iş için konuşurum.netten çıkıp dün diğer odaya gittiğimde var mısın yokmusun programı vardı? ve annemle bikaç dk. sohbet ettim.sonra şaşırdım.ben normalde sormadığım soruları merak etmiştim.noldu yarışmacı parayı kazandı mı kaç parada kaldı gibisinden sorular sordum.buna şaşırdım.normalde sırtımı dönüp yatar durmadan sorunlar üzerinde yine düşünürdüm.

ama şimdi hissettiğim herşeyde kendime ve karşımdaki insanların olumsuz alışkanlıklar ve tavırlarının nedenini neden böyle yapıyor neye ihtiyacı var diye sorunca daha iyi çıkıyor ortaya ve şunu da tüm samimiyetimle söyleyim neden sorusunu sorarak her sorguladığım olumsuzluğun en dibinden sevgisizlik çıktı.sevgi eksikliğine rastladım.dün bunu düşündüm ve yattım uzanıp düşündüm sabah 5 e kadar hemde.ve şok oldum gerçekten.kendime ne kadar eziyet etmişim dedim acıdım kendime.düşünsenize; bi insanla konuşuyorum ve o kişi benden hoşlanmadıysa ben suçluyum ben hatalıyım diyorum ve çözüm arayacağıma benden anlayan insan arıyordum.bunları biriktire biriktire biçok psikolojik hastalık meydana getirdi.bunu farkettiğimden beri de kendimde inanılmaz bi rahatlık farkettim.siteyle tanışmadan önce kendime elektroşok vurdurup geçmişimi unutayım ve kafamda bi yığın oluşan karışıklıklar geçsin rahatlayım diye düşünüyordum (nasıl nerde yapılır onu da bilmiyorum ama).neden sorusuna cevap aradıkça kendimde inanılmaz rahatlık hissetmeye başladım.daha kafamda karışık duygular var ama sorunların köküne bu neden sorusunu sorup tespit ettikçe geçecek inşallah.ve bu sabah 5 te yattım.o saate kadar uzanıp bu konuyu düşündüm.sonra hayalimde tüm sorunlu olduğum insanları düşündüm.en dipten sevgisizlik çıkınca o kişinin başını elimle okşayıp sevgi verdiğimi hissettim.gerçek diyorum hissettim.hani geçende yazdım ya bilinç ve bilinçaltı, düşünce ve hislerinde paralellik gösteriyorsa çekim yasasını harekete geçiriyordur demiştim.bi yandan hissediyordum bi yandan da çekim yasasını harekete geçirdiğimi biliyordum.rüyamı da paylaşmadan edemicem.(insanın kendisinden bahsetmesi pek iyi sayılmaz ama değişimin nasıl olduğunu anlatabilmek için bu yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.)

sabah 5 te uykuya yattım.rüyamda okul gibisinden bi yerin avlusundaydım.çok harika bi manzara vardı.çok verimli bi toprak ve toprağa ekilmiş yapraklarını görmediğim gül gibimsi çiçek dalları ekiliydi bu topraklarda.çok verimliydi toprak. renginden  belliydi.neyse nerden geldiğini göremediğim uzun bi çeşme hortumu vardı elimde.içinden sular akıyordu.hortumun ucu elimdeydi.önce kana kana içtim.sonra bi arkadaşım elimdeki hortumdan içti.ardından çiçekleri olmayan (sanırım gül çiçekleriydi) bu toprağa ekili yeşil dalları sulamaya başladım.bunun anlamı bence bu neden sorusunu daima kendime sormamın kendimi tanımamdaki keşfettiğim yol ve bana sağladığı rahatlık.ve diğer insanlara da vereceği rahatlık ve açacağı sevgi-kapısı :) (Allahım inanamıyorum hep bu kapıya dönüp dolaşıp geliyorum.bu kısır döngüyü şükürler olsun ki aştım.sevgi kapısı kilidinin anahtarı sorunlar ve hissiyatlarımızda sorusu "neden" olan anahtarı kullanmakmış)

ikinci rüyamda bi sazlığa gidiyordum.kendime ney yapmak için bi saz bulacaktım.sonra yolumun kenarında bi duvarın arkalarına doğru kuytuda kıvrılmış uyuyan bi köpek vardı.uyandırmadan ilerledim.biraz uzaklaşınca köpek uyandı.ve üzerime doğru gelmeye başladı.bi taş attım önce kaçtı.sonra topralanıp tekrar üzerime gelmeye başladı.bi daha taş attım bu sefer hiç korkmadan üzerime yürümeye devam etti.ben de biraz kaçıp bi betonarme yapının üzerine tırmandım.köpekten bikaç metre yüksekteydim.köpek beni yakalamak için yükseğe sıçrayıp duruyordu.sıçrıyor benden daha yükseğe ama tekrar yere düşüyordu.uyandığımda hala bunların tesirindeydim.

bu neden sorusundaki tılsımı keşfetmeme vesile olan shamanice çok teşekkür ediyorum.çok sağol.
Alt 18-12-2007, 12:30 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Ben gelmedim dava için
Benim işim sevgi için
Dostun evi gönüllerdir
Gönüller yapmaya geldim (yunus emre)
Alt 18-12-2007, 12:57 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

içsel keşfin olgunluğa dönüşüp meyvelerini vermeye başlıyor...
tebrik ederim... super
şimdi da artık farkındalığını daha yüksek tutup serbest kalan duygularının yerine olumlamalarınla doğru olanı yerleştirmelisin...

telkinler burada biraz daha önem kazanıyor... mümkün olduğu her fırsatta dinle...
olumlamalrınla ve meditasyonlarınla kendini desteklemeye devam et ki zaten çok güzel bir şekilde yapmaktasın...

ve herşeyden önemlisi yazında düzeltmek istediğim tek nokta...
kendine kızma sev kendini.. doyasıya sınırsızca sev...
sevginin erdemini kendini sevmekle yaşayacaksın...
sonra dilediğince dağıt tüm kırgınlıklarına... çünki kendini seversen sınırsız olacak sevgin...

bir sen var sende senden içeri...

sevgi frekansı en güçlü kaynağımızdır...
aslında sen zor olanı yapmışsın...
bir dönem bizi zorlayan ve şimdi sevmediğimizi zannetiğimiz insanları affederek onlara sevgi göndermek..
içimizde ki sonsuz sevgi kaynağına ulaşmış olmanın verdiği sinyallerdir..

işte bu noktada sevgi kaynağını yücelterek kendini de sev..

sevgiler..
Alt 18-12-2007, 02:08 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

işte benim olmasını dilediğim üç_gömlek..
bizler illa nedenini öğrenmeden rahat edemeyiz..mutlaka anlamamız lazım...ama sana naçizane bir tavsiye...neden deyip cevabı aldıktan sonra..bir de bu durumdan nasıl çıkarım diye sor ve önüne çıkan alternatif yolları yaz....çünkü sevgi_kapısının anahtarının "nasıl çıkarım" sorusunda diye düşünüyorum..bulunduğumuz yerden çıkmalıyızki...sevgi kapısından girebilelim...tüm gayretlerin ve ürettiğin çözümler için saygılı sevgiler...
Alt 18-12-2007, 02:27 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
işte benim olmasını dilediğim üç_gömlek..
bizler illa nedenini öğrenmeden rahat edemeyiz..mutlaka anlamamız lazım...ama sana naçizane bir tavsiye...neden deyip cevabı aldıktan sonra..bir de bu durumdan nasıl çıkarım diye sor ve önüne çıkan alternatif yolları yaz....çünkü sevgi_kapısının anahtarının "nasıl çıkarım" sorusunda diye düşünüyorum..bulunduğumuz yerden çıkmalıyızki...sevgi kapısından girebilelim...tüm gayretlerin ve ürettiğin çözümler için saygılı sevgiler...
çok teşekkür ederim hayalabla.sizlerin verdiği bilgiler sayesinde şükür ilerliyorum.evet dediğiniz gibi neden sorusunun cevabını bulduktan sonra neye ihtiyaç var.nasıl çıkılır bu durumdan diye sormak gerekiyor.zaten nedeni öğrenince sormadan insan içgüdüsel olarak çıkış kapısına yöneliyor.yeter ki isteyelim yeter ki sakin sakin düşünelim.sevgiler.
Alt 18-12-2007, 11:17 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

hayatımın en güzel anlarından birini yaşadım şükür.az önce eski dostlarımı görmeye gittim.baya bi sohbet ettikten sonra bi arkadaşımla çıktım.ona evine kadar eşlik ettim.nasıl olsa yürüyüşe çıktım seninle evine kadar geleyim dedim.normalde kimseyle muhabbet edemezdim.hem de hiçbir konuda sohbet edemezdim.nedenini bende bilmiyordum.az önce nerdeyse yarım saat arkadaşımla hem yürüdük hem de sohbet ettik.gündemdeki konular üzerineydi.ben onu dinliyorum hem de zevkle geçen hafta olsaydı uzaklaşırdım ya da sessizce hiç karşılık vermeden dinlerdim ki bu da iki dk geçmeden yanımdaki kişinin de susmasına sebep olurdu.az önce zevkle konuştum dinledim ben de anlattım.doyamadık sohbete.sonra evine bıraktım ve tekrar yürüyüşe devam ettim hemi de ayazda :)    valla ben bi coştum mu var ya ayaz mayaz dinlemiyom atıyom kendimi.bi yandan günümü düşünüyom  bi yandan yüksek sesle olumlamaları tekrar ediyorum.acayip zevkliydi.yine hepinize çokça teşekkürler.insanlarla arama ördüğüm duvar yıkılıyor şükürler olsun köprü kuruyorum.
Alt 18-12-2007, 11:25 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about

gerçekten sen soyledikce hayret ediyorum üçgömlek senin gibi çenesi düşük yardımcı olmaktan paylaşmaktan zevk alan biri nasıl o anlattığın kişi olabilmis geçmişte diye..
neyseki
sen şimdisin
burdasın
mutlusun
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 11:37 PM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest

şükürler olsuuuuuun.. 96
Alt 19-12-2007, 12:14 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen

daha bikaç hafta önce günde toplam beş dk. konuşmazdım içimden gelmezdi.
gelişim konusunda bana kimse yol göstermemişti.çevremde öğretmen olan akrabalarım dahi benim sorunumun ne olduğunu hiç sormadılar bile.sadece herkes kendi bildiği doğruyu anlatıyor bu da her boşluğu doldurmuyor.şimdi öğrendim ki her kimde olumsuzluk varsa bu önceki doldurulması gereken boşluğun özellikle sevgi boşluğunun başka şeylerle doldurulmaya çalışılması.işte şimdi karşımdakini anlamaya çalışıyorum ve zevk almaya başladım.karşımdaki konuşurken hangi boşluğu hangi olumsuz alışkanlıkla doldurmaya çalışıyor.neyi paylaşırsam mutlu olur ve aramızdaki duvar yıkılır diye düşünüyorum terk etmeye çalışmamaya karar verdim.eğer eksik olan yanlarını tespit edebildiğimde bundan sonra sorunlarında başvuracakları kişi konumuna yükselebilir.ama isteğim onları da bunları anlamalarını ve bunun halka halka insanlara yayılmasını sağlamak.hani nlp de görsel işitsel dokunsal diye sınıflara ayrılıyor insanlar.burda da hangi eksik parçalarını bulursak onların bize sevgisi artacak,hayattaki başarımız artacak.bunu aslında biçok insan yapmaya çalışıyor ama niyet iyi olmadığında olumsuzluklara yol açıyor.parayı seven kişinin gereksizce poh pohlanması gibi.örneğin şimdi kafadan örnek sorun atıyorum,ve bu probleme çözüm arıyorum:

sorun: işte çalışırken yapılan hatadan dolayı patrondan işitilen azar.

bu sorun nelere yol açacak? bence şöyle ilerleyecek.önce kişi sinirlenecek patrona.sonra bi daha hata yapmamaya çalışacak.yapmamaya çalıştıkça çekim yasası hatayı tekrarlatmaya başlayacak.hata yapmamalıyım diye düşündükçe patronun bilinçaltı "bu kişi hata yapabilir gözün üzerinde olsun" diye sinyaller almaya başlayacak.ondan sonra kişi kendini suçlamaya başlayacak.hatalıyım beceriksizim.bu takıntı haline gelecek ve kendine güveni yıkılacak.bu da kişiyi yalnızlığa sürükleyecek.diğer insanlar başarılı yetenekli bense beceriksizim diyecek.ve r gibi düşünceler buna eklenecek.bunlar bikaç yılda ya da ayda olabilir.yalnızlığa gittikçe hiçkimse beni sevmiyor ben yalnız biriyim diye düşüncelere sebep olabilecek.patronun bir hatada attığı fırça kişinin zihninde adeta bir çığa dönüştü ve kişi bu düşüncenin aslında işitilen azar olduğunun ve anında o anda kendine güven çalışması yapması gerektiğinin farkında değil.şimdi de (biraz fazla uzattım bunu ama yüz verdiniz bi kere konuşurum daha durmam)

sorun: neden hiçkimse beni sevmiyor? neden yalnızlıktan zevk alıyorum?

Alternatif cevaplar: 1-çünkü herkesin kötü olduğuna inanıyorsunuz.
                          2-çünkü insanlarla görüşünce hatalarınızın yüzünüze çarpılacağından korkuyorsunuz.(beceriksiz olduğunuz bir daha yüzünüze vurulacak
                             ve yaranız kaşınacak insanlar tarafından.)
                          3-daima çevrenizdeki insanların sizde hata arayacağına inanıyorsunuz.
                          4-çünkü kendinize güvenmiyorsunuz.

bilinçaltındaki olumsuz kalıba doğru bir adım daha inmeyi başardık.4.maddeyi ele alıyorum.ve bi adım daha derine iniyoruz.

sorun: neden kendime güvenmiyorum?

Alternatif cevaplar: 1-geçmişte hata yaptınız ve yüzünüze olumsuz şekilde söylendi bu.
                          2-çevrenizden hiç gerçeği yansıtmadığı halde başarısız olduğunuz telkinini aldınız ve kabul ettiniz.inandınız buna.

bundan sonra çıkan alternatif cevapları zihnimizde düşünüyoruz.örneğin;yukarıda ki kişi 1. cevabı duyduğunda kendisindeki asıl derin sorunu daha iyi anlayabilecek.
hangisi bilinçaltımızdaki sorunu yansıtıyorsa zaten vücudumuzda, iç dünyamızdaki hislerimizde değişiklik olacak ve "tabi ya neden daha önce farkedemedim ki" diyecek kişi.dikkat edin bilinçaltı konuşur mu deniyor ya işte bilinçaltı hücrelerimizle, tüylerimizle yani vücudumuzdaki hislerimizle konuşur.hisler, duygular bilinçaltının bir dili,lisanıdır.ve asıl sorun olan neden hiçkimse beni sevmiyor sorununun asıl tedavisi bi yukardaki kendine güven sorununu aşmaktan geçiyordur.kendine güven sorununu aşamadan kişi kendisini sevemicek.ya da hiçkimse kişiyi sevemicektir.kısır döngü devam edicektir.

hepinize verdiğiniz bilgiler için,bizlere öğrettikleriniz çokça teşekkür ettim.sevgiler saygılar.

Bookmarks