Sınırlayıcı İnançlar ve EFT
İstediğiniz parayı kazanamıyorsanız, o zaman kendiniz ve paranın sizinle akışı ile ilgili bazı olumsuz inançlara tutunuyorsunuz. Para bizim inançlarımızla şekil değiştiren, anlam kazanan özünde nötr enerjisi olan bir kaynaktır. Değişime uğradığında hangi anlamı ona yüklediysek hayatımıza para ile ilgili onu vurgulayan olaylar yaşarız. Para ile bağlantılı inançlarınızı değiştirdiğinizde, para sizin için değişir.
Bolluk ve bereketi seçtiğinizde ve zenginliğin ruhsal bir şey olduğuna inanmaya başladığınız zaman zenginlik sizi bulur. EFT parayı size akıtmanın ve parayı arttırmanın en muhteşem yollarından biridir. Bu dünyada ve evrende zengin, bol ve coşkulu bir yaşamı yaratmak her insanın en doğal hakkıdır ve EFT ile bu hakkın yoluna girebilirsiniz.
Mütevazi, bonkör ve doğru şeyleri yapma arzusunda olan zengin insanlar dünyadaki en güçlü insanlardan bazılarıdır. Onların dünyadaki yaşamı etkileyecek seçimler yapma fırsatları vardır.
Para ile ilgili o eski sınırlayıcı inançlara EFT yapın ve sonra EFT ile yeni inançlar yükleyin ve para etrafındaki enerjinizi yeniden tasarlayın.
Tüm noktalara EFT yaparken aşağıdaki olumsuz inançları yıkın.
Hala inanıyor olsam da artık…..
para ruhsal değildir inancımı serbest bırakmayı seçiyorum…
hiçbir zaman yeterli param olmayacak…inancımı serbest bırakmayı …
nasıl olsa başaramayacağım inancımı…..
buna paramız yetmez inancımı….
zengin insanlar aç gözlü ve sahtekar olur…inancımı serbest….
başarılı olursam arkadaşlarım kıskanırlar ve beni sevmezler…
anne babamdan daha iyi değilim, onların kazandığından daha fazla kazanmamalıyım inancımı serbest…
zengin olursam gerçekten değerli olan şeyleri unutur sevmediğim birisine dönüşürüm inancımı….
Para tüm kötülüklerin babasıdır inancımı…
Değerli olmadığım inancımı …
(Toplumun %90’ında özgüven eksikliği olduğunu fark ettiniz mi? Bu insanları geri tutan, onların hayallerini yaşamalarına engel olan en büyük unsurdur.)
Şimdi aşağıdaki cümleleri EFT yaparak söyleyin…tekrarlayın:
Artık para ile ilgili bu gerçeğe inanmayı ve onun enerjisiyle uyumlanmayı seçiyorum…
Teşekkür ediyorum, hayatımda para ile ilgili istediğim her şeyi yaratma özgürlüğüm var, artık parayı hayatımda bir ruhsal kaynak olarak yaşamayı seçiyorum.
Herkese yetecek kadar para olmasına ve herkesin zenginliği yaratma hakkının en doğal hakkı olmasına minettarım. Ben kendi zenginliğimi şimdi yaratmayı seçiyorum.
Başarılıyım. Yaptığım hatalarda güvendeyim ve her hatada işimi daha iyi yapmanın yollarını öğreniyorum. Hazırım, başarı benim için tanrı vergisi.
Hayatıma her an çıkandan daha fazlası akıyor, paramı keyifle ve akıllıca harcıyorum…paranın efendisi benim.
Dürüst ve bonkör bir zengin insan olduğum için minettarım.
Çevremdekilere çok iyi bir örnek oluşturuyorum. Kendi zenginlik hakkımı kullanarak çevremdekilere de bu özgürlüğü seçme hakkını veriyorum.
Anne babamın yapabileceklerinin en iyisini yaptıklarını biliyorum, ben özgürüm ve onların yaşamayı seçtiklerinden daha fazlasını yaratmanın uygun olduğunu artık özgürce kabul ediyorum.
Zenginlik yaratmak güvenli. Her an ruhsal rehberime danışıyorum. Ne kadar çok param olduğunun bir önemi yoktur…her an bunu seçiyorum
Para tanrının bize bir lütfüdür ve hem kendi hem de başkalarının yaşamını bununla kutsamayı seçiyorum.
Değerliyim, hazırım ve şu an zenginliği seçiyorum.
Unutmayın…parasız insanlar her gün para problemlerine odaklanırlar. Zengin, ruhsal insanlar yaşam amaçlarına odaklanır paranın serbestçe akmasına izin verirler.
EFT ile para dengenizi kurun…
www.emofree.com sitesinden alınmıştır...Yazan: Carol Tuttle