Merhaba arkadaşlar.
Şimdi soracağım soru biraz farklı bir soru. ( En azından bence farklı :) )
Bu sorunu çözebilmek için, "İnsanın canı neden sıkılır ?" Sorusundan yola çıkarak biraz araştırdım ama sonuç elde edemedim.
Benim canım hiç sıkılmıyor. Yani hiç işim olmasa, müzik olmasa, Tv olmasa, kitap ya da herhangi birşey okumasam, kimse ile konuşmasam, dışarıya çıkmasam, çevremde hiç ses olmasa vs.vs. yani bir bitkiymişim gibi olsam o an. Yinede hiç canım sıkılmıyor off puff etmiyorum.
Sağa sola saldırmıyorum ya da hayallere dalmıyorum.
Belkide dalıyorum ama farkında değilim ya da o an birşey düşünmüyorum boşum. Sanki beynim stop etmiş izdivaya çekilmiş gibi. Bende bir robot gibi sırt üstü yatmış ve tavanı seyrederek saatlerce durabiliyorum. Bu haftada bir kez kendini tekrarlıyor. Gece boyunca bahssettiğim gibi oluyorum.
Bu askerdeykende oluyordu ben her gece sınırda 12 saat pusu nöbeti tutardım geneldede tek başıma yollarlardı beni mevziye. Hiç canım sıkılmazdı o geceler boyunca ama en azından o zaman bir meşgale vardı araziye bakıyordum hani kimse geliyormu vs. diye.
Şimdi bir meşgale olmadanda bu durum devam ediyor.
O an ne mutluyum ne de üzgün.
Ne ağlıyorum ne gülüyorum, ya da ne özlüyorum ne kendimi seviyorum.
Aklımda hiçbirşey ve hiç kimse olmuyor. Boş Boş Boş
Bende şular yok, önceki bir mesajımdada yazmıştım.
Özlemiyorum, acımıyorum, Acı hissetmiyorum, Üzülmüyorum, Duygularım incinmiyor, Sevmiyorum, Heyecanlanmıyorum, Üşümüyorum, Sıkılmıyorum, Kimseye ihtiyaç duymuyorum, vs. vs.
Şimdi bu nedir yani bir insanın canı sıkılır normalde yapacak bişeyler olması gerekir doğru değilmi bu nedendir neden oluyordur.
Uzmanlara danışasım yok. Fikir duymak istiyorum. Herşey için uzmanlara gidemem. Çünkü o zaman özel bir uzman tutup hani belki tahminen bir yıl gibi bir süre yanımda taşımam gerekir. :)
Çok sorum var merak ettiğim çok şey var ve bunların bu sitede çözülmesini istiyorum tabi mümkünse :)
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Saygılar.