| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Birde Bu Açıdan TelkinlerRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız Birde Bu Açıdan Telkinler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkinleri duymuyoruz duyduğumuz su sesi 21 gün dinliyoruz bilinçaltımızda bağlantı kurabilinmesi için teoride böyle. Peki gözle görülür bir etki görmemiş ama uzun süre telkin dinleyen biri var ise ki o benim telkinleri bırakmaya karar verdim bir süre bıraktım ve ardından ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi Birde Bu Açıdan Telkinler
Telkine yatkınlık testi uyguladım ve öne uzattıgım iki kolumun sol tarafı git gide ağırlaşıp dizime kadar inerken diğer kolum hayal ettiğim balon ile havaya kalktı :D sanırım yatkınlık mevcut herkese tavsiye ederim :) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
02-08-2015, 04:22 PM | #6 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Birde Bu Açıdan Telkinler Ayni sonuc bende de oldu sol kolum asagiya inerken sag kolumda yukardaydi Bilinc alti temizligi yaptiniz mi? |
Offline |
02-08-2015, 04:27 PM | #7 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Birde Bu Açıdan Telkinler meditasyondan mı söz ediyorsunuz ? biraz daha açarsanız sevinirim :)) |
Offline |
02-08-2015, 04:42 PM | #8 (permalink) |
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Birde Bu Açıdan Telkinler |
02-08-2015, 04:54 PM | #9 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Birde Bu Açıdan Telkinler arkadaşımla sahile gidip kayalara oturup bazende çimene bu meditasyonu yapıyorduk ilk yaptıgımızda kalkıp birbirimize sarılmıştık diyebilirim diye bayağı iyi bir hal almıştı :D daha sonralar sanırım negatif inançlarım ağır bastı ve devam etmedim ettiysemde odaklanamadım siz neler yaptınız |
Offline |
02-08-2015, 05:25 PM | #10 (permalink) |
| Cevap: Birde Bu Açıdan Telkinler Ben ruhsal anlamda gecmisimle hesaplasip ozgur birakmistim Hungur hungur aglayarak Hafiflemistim mutlu olmustum |
Offline |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız Birde Bu Açıdan Telkinler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkinleri duymuyoruz duyduğumuz su sesi 21 gün dinliyoruz bilinçaltımızda bağlantı kurabilinmesi için teoride böyle. Peki gözle görülür bir etki görmemiş ama uzun süre telkin dinleyen biri var ise ki o benim telkinleri bırakmaya karar verdim bir süre bıraktım ve ardından ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi