11-02-2008, 02:27 PM
|
#17 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir Çok teşekkürler cevabınız için Atakan Bey Dediğiniz gibi , okudum yazılanları , dahası epey bir inceledim siteyi tekrar , haklısınız , demiştim meslek icabı pek şüpheciyim.Aslında milletce her iyi ya da doğrunun arkasından bir sorunun gelmesi bizi bu hale getirdi diyorum bazen Benim için olmazsa olmaz dediğim bir sınav öncesi bu tür bir yeniliğe girişmek gözümü korkuttu ama bugün sanırım 4. gün ve en azından şu değişimi paylaşabilirim daha az korkuyorum kazanamamaktan hatta tam üzüntü , kaygı yine yaklaşırken , bir anda aklıma meraklanma herşey güzel olacak diye bir düşünce doluyor ve 3. günün sonuna kadar mp3 ün arkasındaki mesajı da okumamıştım etkilemesin diye.Yalnız o baş ağrısı olayı olunca küçük bir tavsiyede bulunabilirim sanırım.Mega hafıza cdlerinde müziğin özellikle mozart gibi barok tarzı bir müziğin etkilerini okumuştum.Cdlerini edindim ve şu beynin alfa dalgası yayması halinde stresin azalması durumunu bizzat denedim,haklılar Bu nedenle sizin mp3 lerden sonra - ki ben yarımşar saatler dinliyorum - o cd leri , ' Bio-Ritmik Largo Müzik ' dinliyorum ve tuhaftır ağrı kesiciye gerek kalmadan ders çalışabilir oldum.Dedim ya gireceğim sınavı 2 kez kaybetmiş olmam ve bu kayıpların hep heyecan ve stresten kıl payı puanlarla olması , bu kez beni bu tür bir çözüm yolu arayışına itti.Eğer istediğim gibi bir buçuk ay sonra yeni mesleğime adım atmak yolunda ilk sınavı verebilirsem ( ve yazıkki sonra da ikinci sınavı ) bu telkin mp3lerinden kendime özel de yaptırmak isteceğim gibi ( ne de olsa daha bir stresli olacağım o zamanlar ) , galiba benden daha azimli ve ve yeni nesil olan kardeşime de isteyeceğim.( Sesi ayıran programı kardeşim buldu , neler icad ediliyor diyesim geldi , ama işte bendeki şüphe yokmu ) Tekrar teşekkürler cevabınız için ve saygılar |
| |