07-10-2012, 03:13 PM
|
#6 (permalink)
|
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: LÜTFEN!!! CEVAP ARIYORUM. aynı parçada iki telkin!!! Alıntı: heromaster Nickli Üyeden Alıntı
Telkinler sadece müziğin kısıldığı zaman duyuyorsunuz deyilmi.. Sürekli duysanız o zaman telkin olmazdı... Birde şöyle birşey var bilinçaltı 5 6 kanaldan sesleri ayırt edebilir ve bunları algılayabilir... Yani siz kendinizi 2 tane sesi veye bir sesi duyuyorum anlamıyorum, üst üste biniyor gibi kısa süreli olayları kafanıza takmayın... Bilinçaltı üstüne düşen görevi yerine getiricektir.. Bilincin anlamasına gerek yok... Sevgi ve Huzurla... | Evet sadece müziğin kısıldığı zaman duyabiliyorum, bilinçaltının 5-6 kanalı ayır edebildiğini bilmiyordum , örneğin bu telkinler ingilizce olsaydı bizim için hiç bir anlamı olmazdı, iki kişinin konuşmasını da buna benzettim, resmen üst üste konuştukları için sadece karmaşık kelimelerden ibaret gibi, yani yabancı dilden farkı yok gibi. Bir yerde her telkinin altına bir de mutluluk telkinlerini ilave ettiklerini duymuştum. Benim fikrime göre arkada berrak, temiz tek ses olsaydı daha güzel olurdu. Bunu bir şeyler bildiğimden söylemiyorum, sadece arkada bağırıp duran iki adam yerine, yumuşak, yavaş konuşan, etkili bir ses tonu her zaman beni daha çok etkilemiştir. |
| |