Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı
Amin inşallah
Evelallah sonra çalışmalar güze l sonuçlar bizimle olucaktır
eft ile alakadarmısınız peki ? |
eft ye başladım ve bana göre etkileri ( geçmişimden kalan acıyı kesiyor öfeki kesiyor vs vs) yani şimdiye kadar depoladığım kötü olan şeyleri yavaş yavaş tabi birden hiçbirşey kesemez. çok olumuzluk olunca anca etki ediyor tabi :D ama etkisinihissediyorsanız hele. inanın ben Allahmdan Allahım bana hayırlı kapılar aç açki şu dertlerime sıkıntılarımı olumsuzluklarıma hastalıklarıma şifa olsun bişeylerle uğraşayımki verdiğin şifaya ulaşayım diye dualar ediyorum. Çok şükür Rabbim kapılar açıyor. sadece telkin değil tabiki bunun yanında dualarım var 100ler 1000lere varan esmalar dualar , şükür var Yaradanıma, kendimi affetme çalışmalarım var bugün tam 5 sayfa tuttu büyükbi adım benim için :), telkinler arada, beyaz kağıda yazmakta çok etkili bir bir döküyorum içimi, hayallerimi yazamay başladım daha beceremesemde hayat değil tabi olması istenen seçtişğim şeyler.
gelelim bunların etkilerine:
merak eden arkadaşlara duyuruyorum. bu benim iyiileş mek için çok inandığım içinde gerçekleşiyo olabilr herkeste aynı sonuçlar verirmi bilemem ama varsın iyileşeyimde bu inancımdan olsun sorun değil.
- soğuk su içmişim gibi içim serinliyor
- biri benle kavga amaçlı geldiğinde ilk defa baktım yüzüne Ya Sabır dedim kendim duaycağım şekilde ve hiç cvp vermedim ( inanılmaz karşıdakide şok oluyor :D)
- canım meyve istemesede kızım necla kalk meyve ye vucudun buna ihtiyacı var deyip meyve yiyorum 2 gündür :)
- olumlu cümler kurmaya çalışıyorum. kafamda kuruntuların dolaştığını ruhumun değiştiğini anladığım an salak polyana ayağına yatıyorum ne kim yok bişey deyip kendime ben Allahın izniyle sağlıklıyım değerliyim güzellikeri görmem gerekiren başka bişeye yoğunlkaşma demeye başladım somalideki açları hallerini düşünüyorum daha çok şükrediyorum silkelenip kendime geliyorum.Allahım sen açlıkla sınama diye dualar ediyorum.işte ozaman ne kadar eften püften şeyleri içime attığıma kırdığıma alındığıma yanıyorum.
bunlar sadece birkaçı bunları kendi başıma değiştirmeye çok önce başlamıştım lakin hiçbirşey uygulamadan sadece bilmekle olmuyor. hepsini uygulayınca biri olmazsa biri oluyor hem neden olmasınki Allahın izniyle olmak zorunda artık yeter yani ;)
not: şuan bunları hisseidyorum yarın ne olurum bilmiyorum. değişirsemde yargılamayın çünkü ben hepinizi seviyorum saygı sevgi mutluluk ve her ne istiyorsanız onlar olsun işte uğraştırmayın beni :)))))))