19-08-2011, 12:29 AM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: içinizde sıkıntı oluyormu Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili derttaşım neclaa, bahsettiğin şeyler tamamiyle bende mevcut.evet öneriler çok güzel,arkadaşlar sağolsun fakat hakikaten bu öyle bir sıkıntı ki yıldızlara bakayım,parka çıkayım geçer cinsinde bişey değil.bende de aynen senelerdir var.6 yıldır diyebilirim.bence bunun sebebi depresyon.ve ben zaten 6 yıllık majör depresifim. olumsuz konuşup daha çok olumsuzluğu çekmek istemiyorum ama sabah kalkıyorum mutsuzluk,endişe,gün boyu öyle,yatarken gene öyle.arkadaşlarımla bile son günlerde sadece bundan konuşur olduk. ne çalışma isteği,ne evlenme ne de hayata atılma.evet bişeyler yapıyoruz,çabalıyoruz.hele 1 aydır çekirdek telkinlerimi dinleyeli beri daha kötü oldum.bu da sanırım bilinçaltımdakilerin dışa vurması... özellikle şu mübarek günlerde daha çok dua etmemiz gerekiyor,Allaha sığınmsmız gerekiyor.ne diyim,Allah selamet versin.... | canım benim Rabbim şifa veriyor biliyorum biz arayıp bulalım sadece.
depresyon olduğuna inanmıyorum çünkü depresyon genel anlamda mutsuzluk hayattan tat alamam vs sağlıyor benim dediğim aniden bomba gibi içime düşen sıkıntı. sanırım sende bu sıkıntının benzerini yaşıyorsun. evet parka çıkmay ayab bakarak geçecek bişey değil. ama geçicek biliyorum. bugün serdar abiyle konuştuk durum değerlendirmesi yaptık o kadar çok olumlu şeyler çıktıki Rabbime şükür. tabi bu sadece eft yada telkin vs demiyorum bunun içinde sayıları 100ü 1000i aşan dular kağıda dert dökmeler, sayfalarca kendimden özür dilemeler, eft (ki dualar ve eftnin etkisni çok hissediyorum ), olumlalmar,... işte böyle ben niyet ettim sağlıklı , mutlu, refah bolluk dolu ömüre. dertlerden tasalardan kurtulmaya bunun için çabamızı veriyoruz Allahım hakkımızda hayırlısını nsaip etsin bütün olumusuz ne varsa kurtarsın inşallah. |
| |