![]() |
Ynt: erkek ve küpe Ben olsam takmazdım. Bir de erkekler küpe taksa bile sadece sol kulağa takıyorlar bu neden böyle. |
Ynt: erkek ve küpe erkeğe küpe yakışır mı yakışmaz mı orasını bilemem ona kızlar karar versin ama bence erkeğin toplumumuzda küpe takması çok doğru değil en azından benim bildiğim toplumda doğru değil.Tabi kendisini avrupalı diye tanıtanlar müstesna.Kısaca her millet gibi bizimde bi örf adetimiz var ve buna göre de erkeğin küpe takması pek hoş karşılanmaz.Şahsen ben karşılamam.Herkese iyi günler. |
Ynt: erkek ve küpe yavuz sultan selim deyim ben sana.. :) |
Ynt: erkek ve küpe mısırdaki erkeklerin kulaklarında küpe görünce Yavuz sultan selim sorar neden takarlar die, onların kulaklarındaki küpenin köle oldukları anlamına geldiği cevabı verilir. Bunun üzerine Yavuz Sultan Selim Allah a en iyi köle olayım die simgesel olarak taktığını okumuştum. Ben bayanım küpe takmam zaten kulaklarımı deldirmedim bile. |
Ynt: erkek ve küpe valla yavuz sultan selim zamanında olsaydım yakıştırırdım veya baska bi yerde baska bi toplum içinde olsaydım(avrupa hariç) ama günümüzde asla yakıştıramıyorum ama bu küpeyle alakalı bişey degıl zaten bi küpeyle ne alıp veremedigimiz olabilirki:) kim belirlemişki bunu zaten erkek yüzük takıyo ama küpe takmıyo neden? oda sıradan bişey işte vücudun bi uzvuna takılan ama mesele o degıl ben küpe takan erkeklerin tiplerinden hoşlanmıyorum küpe takan erkek deyince kafamda oluşan bi insan tipi geliyo gözümün önüne günümüz için ama yavuz sultan selim zamanında olsaydım ve onun kulagında küpe görseydim yadırgamazdım hatta bunu günümüze kadar yaygınlaştıran yavuz sultan selim olsaydı küpe takan erkekler daha farklı olurlardı böyle agır abi takılanlar belkide küpe kullanırlardı:) yani bunu değiştiren bi kalıba sokan insanlardır.Oyüzden şuanda küpe takan belirli tipler var onlara has bişey olmuş ve bende o tiplerden hoşlanmadıgım için küpe takan erkekten de hoşlanmıyorum..hoşlanamıyorum.. |
Ynt: erkek ve küpe ben küpeyi estetik açıdan çok şık buluyorum sıkıştırmalı küpe takıyorum ama maalesef toplumdaki mahalle baskısı nedeniyle deldiremiyorum, toplumun bu yaptığı bence şekilcilik, önemli olan insanın içine bakmak. super |
bende yakışır diyenlerdenim :) hatta çok tatlı da duruyo bazılarında tipe göre de degişiyo yanii :D |
banada yakışıyo |
bende eskiden takmistim. ama ben tek taraflisini eksik buluyorum.hep iki kulagima taktirmistim. su an yok ama ilerde düsünüyorum tabiki yine isine birden.önce tasli olanla sonrada alisinca yüzük sekilinde biraz büyük ve parlak olanlardan. ben almanyada kaliyorum ve burdaki gencler sirf küpte degil burunlarinada takiyorlar. hatta kulagin üst kismi da var.ve artik alt dudaga piercingde takiyorlar. benim bir kiz arkadasimda bana dudak icin bitane sahtesinden aldi .ilerde orayida deldirmeyi düsünüyorum ve bitanede buruna.oda bence cok hos duruyor. |
Bugune kadar hicbir erkege kupenin yakistigini gormedim...yakismiyor,bu sadece kupe icin degil, kolye,bileklik,yuzuk,bide kupe girdimi isin icine gercekten cok itici geliyor...aa unuttum bide artik kas,dudaklarda olan piercing hic estetik bulmuyorum,,fazla taki kullanan erkekleri zaten hic ama hic begenmiyorum, bazan bakiyorsun adamda karizma super fakat kupeyi gorunce, birden itici geliyor. kusura bakmayin beyler sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM. |