Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   erkek ve küpe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/1596-erkek-ve-kupe.html)

3.tekil şahıs 02-08-2009 02:45 AM

Cevap: erkek ve küpe

kısıye gore degısır..sonucta kupe bayan*larda alısık oldugumuz bır takı ve bunu erkekler de takıyor...kısa ve dıkılmıs saclar da erkeklere has ve,bunu da bayanlar yapabılıyor..e hal boyle ıken ıkısının de yadırganmaması gerek..

ama sahsı fıkrım kısıye gore degısebılır..

Işıldayan Safir 08-09-2009 05:24 PM

bence söylediğin çok çirkin bi yakıştırma beğenmeyebilirsiniz hiçbi şeyi ama terbiye sınırlarını aşmadan ifade etmekte fayda var küpe takan bir sürü erkek var espiri olarak düşünüyosun ama hakaret ettiğinin farkında olmalısın

fgceker 08-09-2009 05:45 PM

Alıntı:

kaan9203 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475446)
küpe kadın aksesuarıdır... bu gün küpe takan yarın ko+ex takar...:D

kaan9203 merhaba;

Herkes her konuda fikrini söylemekte elbette özgür,eleştiri yapmaktada fakat yazdığın yorumu okudum ve okuyuncada üzüldüm...Çünkü görüyorum ki yaşadığın toprakların geçmişindeki büyük komutanlar ve hükümdarlar hakkında pek fazla bilgiye sahip değilsin...üzücü hemde çokk...eğer tüm bunları bilseydin Tarihe adını büyük başarılarla yazdıran Fatih Sultan Mehmetin ve daha nice Türk büyüğününde küpe taktığını bilirdin...Küpe altı üstü bir aksesuar,onu takmak ne bir erkeği kadın yapar nede kişiliğini değiştirir.

Bu konuda yorum yaptım çünkü bu sitede şöyle bir anlayışımız var,insanların paylaşımlarını okuduğumuzda onların sorunlarını kendi sorunlarımız,mutluluklarını kendi mutluluklarımız gibi karşılayıp birbirimize fikirlerimizle güler yüzümüzle destek olmaya çözüm olmaya çalışıyoruz..bu yüzdende senin yorumunu okuyunca sanki orda hiç yokmuş gibi sayfayı kapatamazdım

blue jaloon 08-09-2009 06:02 PM

bir tek padişah küpe takmıştır, o da yavuz sultan selim'dir. hikayesi de enteresandır. Malum osmanlı'nın en çok savaşan ve ömrü fetihte geçen padişahıdır. mısır seferi esnasında kölelerin kulaklarına halka taktıkların görmüş ve bunun nedenini sormuştur. Cevap olarak 'onların bizim kul ve kölemiz olduğunun işaretidir' cümlesini alınca 'ben de allah'ın kulu ve kölesiyim' diyerek aynı halkadan kendisi de takmıştır.

kaan9203 08-09-2009 06:04 PM

tarihin %80 i yalandır... geri kalan %20 'ninde gerçek olduğu şüphelidir...

blue jaloon 08-09-2009 06:05 PM

senin düsüncen

asiyah 08-09-2009 07:47 PM

Herkese yakışmıyor ki küpe. Tarkan'a yakışıyor mesela. Ama Yavuz Bingole hüsnü şenlendiriciye yakışmıyor :D

blue jaloon 08-09-2009 07:48 PM

armagani unutuyosun popstardaki:)) onada bi güzel yakisiyoki sormay789

asiyah 08-09-2009 07:51 PM

Ben onu bilmiyorum da şimdi hayal ediyorum İbrahim Tatlıses küpe taksa nasıl olurdu diye. Ya da Kahtalı Mıçı

blue jaloon 08-09-2009 07:55 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475485)
Ben onu bilmiyorum da şimdi hayal ediyorum İbrahim Tatlıses küpe taksa nasıl olurdu diye. Ya da Kahtalı Mıçı

khkh56khkh56khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM.