![]() |
erkek ve küpe erkeklere küpe yakışır mı sizce guitar |
Ynt: erkek ve küpe thumbsanim ben yakıştırıyorum ama herkeste güzel durmuyor onuda belirteyim kim ne yapmak istiyorsa yapmalı bence kısıtlamamalı kendisini küpe takmak istiyorsa taksın gulensmiley |
Ynt: erkek ve küpe Ben bayılıyorum walla. Zaten kişi kendisine yakıştırmışsa, kafasında soru işareti yoksa herşey yakışıyor. |
Ynt: erkek ve küpe kulağı delik biri olarak yakışırrrr tabiii diyorum. ancak takacağı küpe de önemli. |
Ynt: erkek ve küpe her toplumun ve kültürün kendine göre bir giyinme şekli var,önemli olan tabiki giysinin altında olan... Kişiyi kıyafetiyle yargılamak yanlış olur,yaşadığı toplumun etik değerlerini rahatsız etmediği sürece kimse kimsenin giysisine küpesine karışamaz Erkeğe küpe yakışır mı? sorusuna gelince; benim şahsi fikrim yakışmaz,çünkü benim yetiştiğim toplumda erkekler küpe takmaz |
Ynt: erkek ve küpe takan yakıştıgını düşünüyorsa yakışır yaf nie yakışmasın. |
Ynt: erkek ve küpe Yakisir hemde cok yakisir, kucuk ve top kupe olmasi kaydiyla tabi bide tek kulakta olacak yoksa ...yakismas thumbsanim |
Ynt: erkek ve küpe valla abartmamak kaydıyla yakışan takabilir bence :D |
Ynt: erkek ve küpe kendine yakıştırıyosa ve çevresinden tepki almayacak yada alacağı tepkileri umursamayacaksa taksın bence!mesela ben hep küpe takan bi sevgilim olmasını istemiştim (16 yaşımdaydım o zaman) oldu ama ona yakışmıyodu!ayrıca belli bi dönemde olabilir ama bence şöle 50 li 60 yaşlarda pek hoş diil.kısaca heves bence... |
Ynt: erkek ve küpe ben takıom yakışıo.. :p |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM. |