08-09-2009, 05:45 PM
|
#23 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: erkek ve küpe Alıntı: kaan9203 Nickli Üyeden Alıntı
küpe kadın aksesuarıdır... bu gün küpe takan yarın ko+ex takar...:D | kaan9203 merhaba; Herkes her konuda fikrini söylemekte elbette özgür,eleştiri yapmaktada fakat yazdığın yorumu okudum ve okuyuncada üzüldüm...Çünkü görüyorum ki yaşadığın toprakların geçmişindeki büyük komutanlar ve hükümdarlar hakkında pek fazla bilgiye sahip değilsin...üzücü hemde çokk...eğer tüm bunları bilseydin Tarihe adını büyük başarılarla yazdıran Fatih Sultan Mehmetin ve daha nice Türk büyüğününde küpe taktığını bilirdin...Küpe altı üstü bir aksesuar,onu takmak ne bir erkeği kadın yapar nede kişiliğini değiştirir. Bu konuda yorum yaptım çünkü bu sitede şöyle bir anlayışımız var,insanların paylaşımlarını okuduğumuzda onların sorunlarını kendi sorunlarımız,mutluluklarını kendi mutluluklarımız gibi karşılayıp birbirimize fikirlerimizle güler yüzümüzle destek olmaya çözüm olmaya çalışıyoruz..bu yüzdende senin yorumunu okuyunca sanki orda hiç yokmuş gibi sayfayı kapatamazdım |
| |