Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler | KOKOLOJİ TESTLERİSerbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aklımda tatil ve dinlenmek var romantik olsa da olur. Şuanda gökten düşse o para yapmam birşey çünkü sınavımı bekliyorum. 17 gün sonra olsa düşünmeden çantamı alıp çıkardım yola. :D Yola çıkasım var. Tabi ben o paranın tamamını bitirmezdim tatilde e ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
20-06-2012, 11:55 PM
|
#131 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Aklımda tatil ve dinlenmek var romantik olsa da olur. Şuanda gökten düşse o para yapmam birşey çünkü sınavımı bekliyorum. 17 gün sonra olsa düşünmeden çantamı alıp çıkardım yola. :D Yola çıkasım var. Tabi ben o paranın tamamını bitirmezdim tatilde e çoğu kalırdı geriye çünkü tatil için basit zevklerim var. Çok uzağa gitmeye niyetim yok dinlenebileceğim ve eğlenebileceğim bir yer olsa yeterdi. :D Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
21-06-2012, 12:00 AM
|
#132 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ ben de tatil dedim :))
ama paramı değil kendimi bırakırdım tatilde :)
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... | Offline
| |
21-06-2012, 12:01 AM
|
#133 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ 70 tohumu çimlendirdim ve sonucumu pek beğendim. Testleri geriden takip ediyorum. :)) | Offline
| |
21-06-2012, 12:35 AM
|
#134 (permalink)
| Binbaşı
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ şu anahtarı da yazayım da öyle kapatayım pc yi.. gerçi kızım tatilden dönüş yolunda.. sabahçıyım ama :))
ama... ama :(( anahtara şimdi baktım da :(
Anahtar;
Piyangodan para kazanmak, aniden asik olmak gibidir. Gerceklesmesi sizin elinizde degildir, kendiliginden oluverir. Ama gercek ask emek ister. Gecici arzu ve sehvet duygusunun tersine adanmislik ve özen gerektirir. Ani sansiniza verdiginiz tepki, askta en kötü aliskanliklarinizi aciklar.
1. Cok istedigim birsey bulana Kadar onu saklarim.
Ciddi ve temkinli görünüyossunuz. Ama bunun nedeni daima en iyiyi ariyor olmaniz. Iliskilerde duygusalliga kapilmiyorsunuz. Bu yüzden karsinizdaki kisi sizin sürekli arayis icinde oldugunuzu hissediyor. Bir iliskide en büyük yatirim kendinizi vermektir.
2. Hazir sansim acilmisken hipodroma gidip hepsini bir ata yatiririm.
“Bir sey iyiyse onun fazlasida iyidir” sözünü fazla ciddiye aliyorsunuz. Bir sevgili iyi oluyorsa iki, üc, bes, on tanesi daha da iyidir. Sizin icin sinir yok. Som agizlilik etmek istemeyiz ama eninde sonunda bir gün sansiniz dönecektir.
3. Sansimi kutlamak icin büyük bir parti verip parayi bitiririm.
Para harcanmali, ask yasanmalidir. Sizde öyle yapiyorsunuz. Degerli enerjinizi diger secenekleri degerlendirmek yada elinizdekiyle kiyaslamak icin harcamiyorsunuz. Yinede ilerisi icin kenara birseyler koymak gerekir. Gercek ask ömür boyu sürer. Ama her partinin bir sonu vardir.
4. Hep hayalini kurdugum romantik geziye cikarim.
Yabanci diyarlardaki zevkleri tatmak istiyor ama sonunda eve döneceginizi bilmenin güvenini ariyorsunuz. Farkli deneyimlerin kisiliginizi gelistirdigine ve tükenmeyen merakinizi yatistirdigina inaniyorsunuz. Ancak egzotik limanlarda uzun süre oyalanma aliskanliginiz, ana yurdunuza döndügünüzde yetkililer tarafindan karantinaya alinmaniza sebeb olabilir. Her seyi birden yasamak istiyorsunuz am ask saglam temeller ve sabit kökler üzerinde yükselir.
| |
22-06-2012, 04:51 PM
|
#135 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 20
20 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bu başlığa baaa yıııll dııımmm . çok teşekkürler cansuyu.
benm cevabın 1 di ama alakası yokmuş acıkcası bu uymadı | Offline
| |
22-06-2012, 09:22 PM
|
#136 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ beğendiğinize sevindim.:)) elbette ki her zaman bizi onaylamsını beklemiyorum sonuçların ama şöyle de bişr gerçek var.. bilinçaltımız bilinç düzeyimizden farklı :))
yine de iyi eğlenceler :)9
| |
22-06-2012, 10:09 PM
|
#137 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Bir yarasa düşündüğünüz zaman aklınıza gelen ilk şey büyük olasılıkla mağaralar, karanlık bir gökyüzü ve kan emici yaratıklar gelir aklımıza. Ama bir sürü korkunun v ebatıl inancın malzemesi olmalarına karşın yarasaların bir başka gizli yanları vardır.
Kanatları olmasına karşın onlar da bizim gibi memelidir ve yavrularını şefkatle emziriler Vahşi görüntülerine karşın yarasa toplumu bizimkinden daha barışcıldır. Bu yüzden bir dahaki sefere uçan bir yarasa gördüğünüzde onun da size , sizin hissettiğiniz gibi büyülenmiş ve korkuyla bakıyor olabileceğini düşünün.
Derin bir mağarada kayboldunuz ve uzayıp giden, bir labirenti hatırlatan koridorlarda dolanıyorsunuz. Yukarıya çıkan yolu bulmaya çalışırken bir yarasa uçarak yanınıza geliyor ve size birşeyler söylüyor.
Bu gizemli yaratık size ne söyledi?
1- Çıkışın nerede oldugunu biliyorum.
2- sana yolu göstereyim.
3- aramaya devam et.
4- Buradan asla çıkamayacaksın.
| |
22-06-2012, 10:17 PM
|
#138 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bence bana yolun nerde olduğunu gösterecek yarasa kardeş:))
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR | Offline
| |
23-06-2012, 12:17 AM
|
#139 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ aramaya devam et dedi.. valla çook ketum bu yarasa...
:))
YARASA için ANAHTAR
Bu senaryoda sihirli yarasa bir rehber sembolüdür ve kaybolmuş, boşyere çabalayanlara yol göstermektedir. Yarasanın size ne söyleyeceğini hayal ederek zor zamanlarda başkalarına nasıl yardımcı oldugunuz konusunda bize ipucu verirsiniz...
1- Çıkışın nerde oldugunu biliyorum
Biraz, herşeyi bilen birisi gibi olmak eğilimindesiniz. Başkalarına hemen el vermekte veya tavsiyede bulunmakta duraksamıyorsunuz ama bazen hiç gerek yokken yardım etmeye calısıyorsunuz ve müdahale ediyor gibi görünüyorsunuz.
2- Sana yolu göstereyim
Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve sefkati hissediyor ve bir sorunları oldugunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor.
3- Aramaya devam et
Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil, size tavsiye soruldugunda kısaca cevaplayarak onları sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için cesaretlendiriyorsunuz. Bu davranış uzun vadede diğerlerine olgunlaşabilmeleri ve bağımsızlık kazanabilmeleri yolunda yapılacak en büyük yardımdır.
4- Buradan asla cıkamayacaksın
Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir özür değildir. ilişkilerinizi korumak için dikkatli olun
tuttu bu sefer :))
daha önce söylemiştim okulda 1200 çocuğum vardı.. özellikle liseliler gece üç beş nöbetlerine dikerler beni msj larıyla.. hep ne yapsam diye sorarlar.. oysa hiç söylemem onlara ne yapacaklarını.. sadece kendilerine doğru soruyu sormalarına yardım etmeye çalışırım.. BEN NE İSTİYORUM :))
HİÇ KİMSENİN BENLİĞİNE GÖRE KONUMLANDIRILMAMALI BENLİĞİMİZ...
birbirine rehber olmak.. ayna olmakla mümkündür en çok diye düşünürüm..ve müdahelelerden nefret ederim..
| |
23-06-2012, 12:46 PM
|
#140 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Sanat ve el isi dersleri, bazen ruhumuza zor bir sinava tabi tuttugumuz alanlara dönüsür. Gencler kendilerini kanitlamak icin, camur, lüle tasi, kil ve alciya sekil vermeye calisirlar. Bazi insanlar ise bunun icin yaratilmis gibidir. Eger bir nesne -ister seramik mask ister yalnizca bir havlu asacagi osun- süslenmeyi bekliyorsa onu görmezden gelemez, hemen süsler, dekore eder.
Sizin önünüzde de, kendi yaptiginiz, beyaz renkte bir fincan duruyor. Onu maviye boyamak istiyor ama uygulayacaginiz desene bir türlü karar veremiyorsunuz.
Fincanin üzerine, mavi boyayla asagidaki desenlerden hangisini cizersiniz?
1. Düz cizgiler
2. Kücük benekler
3. Damali cizgiler
4. Dalgali cizgiler
| | | |