Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

KOKOLOJİ TESTLERİ

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MUTLU SON ( PEK DEĞİL ) İÇİN ANAHTAR masalda camdan ayakkabı külkedisinin sadece kendisinin olduğuna inandığı tek objedir. kendinizi onun yerine koyduğunuzda aynı duyguları edinmiş olursunuz. kötü sürprize verdiğiniz tepki gerçek hayatta eşinizi çalmaya kalkan bir rakibe vereceğiniz tepkiyle eşittir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

KOKOLOJİ TESTLERİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-07-2012, 09:42 PM   #181 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

MUTLU SON ( PEK DEĞİL ) İÇİN ANAHTAR

masalda camdan ayakkabı külkedisinin sadece kendisinin olduğuna inandığı tek objedir. kendinizi onun yerine koyduğunuzda aynı duyguları edinmiş olursunuz. kötü sürprize verdiğiniz tepki gerçek hayatta eşinizi çalmaya kalkan bir rakibe vereceğiniz tepkiyle eşittir. hepimiz eşlerimizin sadece kendimize ait olduğunu düşünürüz ama bu duyguyu ifade etmenin çeşitli yolları vardır .size ait olanı geri almak için ne yaptınız?

Prensi ayakkabıyı benim de denemem için ikna ederdim
Eşinizin hayatındaki tek insanın siz olduğunu anlamadan önce sağda solda oyalanmasına aldırmıyorsunuz. bu takdir edilecek bir kendine güven gösterisi ama ya prensiniz daha ayakkabıyı denememiş bir krallık dolusu kadın olduğuna karar verirse ne olacak?

Kötü talihi kabullenir ve hayatıma kaldığım yerden devam ederim.
Sabırlı olmak bilgelik belirtisidir ama zaman zaman insan kendisine ait olanı elinde tutmak için savaşmalıdır.

Ayakkabıyı yakaladığım gibi çirkin üvey kardeşimin kafasını yarardım.
Üzüntünüzü böyle belli etmeniz size iyi gelebilir ama prensin müstakbel eşini bir çingene kavgası ortasında görmekten hoşlanacağı meçhuldur.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-07-2012, 09:44 PM   #182 (permalink)
Binbaşı

1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

..bu arada eğer istiyorsam son seçeneğini de yaparım umurumda olmaz ne prensin ne başkasının benim hakkımda ne düşlündüğü ama..

hep şöyle derim ben..

ihanet bence yüreğinin başkasına gitmesi değil benden alması...gözlerinin başka gözlere değmesi değil benim gözlerime değmemesi....malum :) cansuyundan aforizmalar :)
Alt 13-07-2012, 04:54 PM   #183 (permalink)
Binbaşı

Yazan: Caucasica
Tarih:

Ohhh beeee! Nihayet başlayacağım buradaki testleri yapmaya.
Alt 13-07-2012, 04:54 PM   #184 (permalink)
Binbaşı

Tarih:

---Alıntı (Orijinalin yazarı cansuyu)---
ÇÖLDE YOLCULUK
Masamızın üstünde bitmemiş işler dolu. İş arkadaşlarınız çoktan evlerine gitmişler. Saate bakıyorsunuz, O da size bakıp gülüyor. İçinizde gittikçe ağırlaşan bir duyguyla, işleriniz acaba hiç bitmeyecek mi diye düşünüyorsunuz.
Profesör dünyanın en sıkıcı konusu hakkındaki üç saatlik derste anlatıyor da anlatıyor. Defterinizde karalama yapmak için hiç boş yer kalmadı ve dersin daha sadece yarım saati geçti. Zamanın içinde donduğunuzu hissediyorsunuz.
Beklemek kimi zaman herhangi bir anlık acıdan çok daha özel bir tür işkencedir. Can sıkıntısı ve bunalma bir araya geldiğinde en sağlam insanı bile paniğe uğratabilir. İlk yolculuğumuz bizi sonsuzluk ile yüz yüze getirecek. Kendinizi hazırlamak için bir dakika bekleyin ve uçsuz bucaksız bir çöle girin.
1. Hiç sonu yokmuş gibi görünen ıssız ve geniş bir çölde bir deveye binmiş gidiyorsunuz. Yorgunluktan bitap düşene kadar deveyi sürdünüz. Sizi taşıyan deveye hangi sözcükleri söylersiniz?
2.tam susuzluktan öleceğinizi düşünürken önünüzde çok güzel bir vaha göründü. Ama birisi sizden önce oraya varmış. Bu diğer yolcu kimdir? Tanıdığınız birinin adını verin.
3.Çölde zaman çok yavaş geçiyor ve uzaktan bir kasabanın ışıkları görünene kadar sanki asırlar geçti. Nihayet varacağınız yere geldiniz. Yolculuğunuzun sonuna geldiğinizde neler hissediyorsunuz?
4. Uzun zamandır üzerinde ilerlediğiniz deveyle ayrılma zamanı geldi. Deveden inerken yeni bir sürücü geliyor ve sizin kalktığınız eğere oturuyor. Yeni binici kimdir? Hayatınızdaki bir başka kişiyi seçiniz.
---Alıntı sonu---
1. Deveye dayanmasını ve bir an önce gitmesini söylerdim.

2. Eskiden tanıdığım biri.

3. Çok mutlu olurdum. Biten enerjim geri gelirdi heralde. Öyle hissettim.

4. Kalbimi kıran biri.

Açıklamaya baktıktan sonra çok şaşırtıcı bulduğumu söyleyebilirim. Aynen öyle
Alt 13-07-2012, 04:55 PM   #185 (permalink)
Binbaşı

Tarih:

Mavi Kuş Testi

BİR gün bir mavi kuş aniden camınızdan içeriye giriyor ve dışarıya çıkamıyor. Bu yolunu şaşırmış kuşta sizi çeken bir şey var. Onu beslemeye karar veriyorsunuz. Ama ertesi gün kuşun rengi sizi şaşkınlığa düşürerek maviden sarıya dönüşüyor! Bu özel kuş, ertesi gün gene renk değiştiriyor. Üçüncü günün sabahında parlak bir kırmızı ve dördüncü gün tamamen siyah oluyor. Beşinci gün uyandığınızda kuşun rengi nedir?

1. Renk değiştirmiyor, siyah kalıyor.

2. İlk rengi olan maviye dönüyor.

3. Beyaz oluyor.

4. Altın rengi oluyor.
---Alıntı sonu---
Daha okuduğumu bitirmeden aklıma birisi geldi ve daha okuduğumu bitirmeden siyah olacağını düşündüm. Asla da başka bir renge dönmez dedim. Genel olarak olumsuz düşünen biri değilimdir. Ancaaakk o kişi hariç. Bazı yağmurlar dinse bile yine aynı şiddetiyle geri geliyor, yine her yeri mahvediyor, karşı koyamıyorsun cansuyucum.
Alt 13-07-2012, 04:55 PM   #186 (permalink)
Binbaşı

Tarih:

bugünün kokolojisi :))

SERGİDEKİ RESİMLER
Bazen işlerinizin yoğun akışından zaman bulup kültür sanat aktivitelerini takip etmek hoş bir deneyimdir. Bazılarımız konsere ya da tiyatroya gideriz, kimisi dans etmeyi ya da bir ensturman çalmayı öğrenir, diğerleri el sanatlarına yönelir. Ve elbette istediğimiz zaman müzeye gidebiliriz.
Bir sanat müzesinde bir resmin önünde elleriniz arkanızda kenetlenmiş, eseri anlamaya çalışarak duruyorsunuz. Yanınıza hiç tanımadığınız biri geliyor ve size bir şey söylüyor. Yabancı aşağıdakilerden hangisini söylüyor?

1. Çok güzel bir resim değil mi?

2. Bu resim hakkında ne düşünüyorsunuz?

3. Özür dilerim, saatiniz kaç?

4. Biliyor musunuz, ben de bir ressamım!
---Alıntı sonu---
1. seçeneği seçtim. Açıkçası ne seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım. Çünkü bence bunların hiçbirini sormazdı. Aklımdan geçen soruya gidebileceği seçeneği seçtim. :)
Alt 13-07-2012, 04:57 PM   #187 (permalink)
Binbaşı

Tarih:

bugünün testi geliyor :))

DAĞLARDA

doğanın bizi kendisine çeken bir gücü vardır.. hepimiz doğanın çocuklarıyız., onun kollarında doğduk ve bizlere cömertce sundukları ile yaşıyoruz. teknolojide ne harikalar yaratılırsa yaratılsın ancak doğaya döndüğümüzde gerçekten yaşamla dolarız. tıp bilimi istediği kadar ilerlesin en iyi ilaç doğanın kendi iyileştirme gücü olarak kalacaktır.
bu yolculuğumuz o yeşil dünyaya geri dönmek olacak. hangi dekor kendi doğal halinizi keşfetmek için daha uygundur..
1. çok nadir bir taşı bulmak için daha tırmanmak üzere yola çıkıyorsunuz, dağın eteklerinde durduğunuzda dağ hakkında neler düşünürsünüz.
2. zorlu bir arayıştan sonra taşı hala bulamadınız ve şimdi de güneş battı. ne yapacaksınız.
3. sonunda aradığınız taşı buldunuz. ne tür bir taş bu? bayutunu, ağırlığını ve sizin için değerini tanımlayın.
4. artık dağdan inme ve evinize dönme zamanı.. sağla vedalaşmak için ona neler söylersiniz ve dağın size cevabı ne olur..
---Alıntı sonu---
Bu test Kpss sonrası için pek uygun değilmiş bence. Nedenini şimdi anlayacaksınız. Doğada yemyeşil, ağaçlarla dolu bir yer kadar beni mutlu edebilecek bir güzellik yoktur heralde.

1. Etrafının çok güzel olduğunu, havasının tertemiz olduğunu düşünürüm. Sonra bir de bu dağların nasıl olduğunu düşünürüm. Bunu hep düşünmüşümdür.

2. Çadırımı kurarım. Sabah devam ederim.

3. Gayet topraklarımızda bol miktarda bulunan linyit buldum. 5-6 cm boyutlarında filandır heralde. Siyah, çok ağır değil. Ancak değersiz görünse de çok ciddi bir enerji kaynağıdır ve pahalıdır.

4. Seni seviyorum. Kendine iyi bak. Görüşürüz derim. O da bana beni sevdiğini söyler. Yine gel der. :)

Alt 13-07-2012, 04:59 PM   #188 (permalink)
Binbaşı

Tarih:

bugünün testi yıldızlardan :))

Yıldızlar Diyor Ki
Geceleyin yıldızlarla dolu gökyüzüne baktığınızda bazen sonsuz derinliklerinde kaybolmak mümkündür. Onların dünyadan inanılmaz uzaklıkta olduklarını bilsek de karanlıkta ışıldadıklarını gördüğümüzde bize rüyalarımızı gerçekleştirecek dost haberciler gibi gelirler. Gece ilerledikçe yukarıya bakıp çok uzaklardaki bu gücün üzerimize olduğunu bilmek bize huzur verir.
Şimdiki oyun için kağıt ve kaleme ihtiyacınız olacak( biz paint i kullanalım ne dersiniz )
1- İlk olarak üç tane değişik boyda yıldız çizin
2- Sonra bu yıldızlardan birine (ama sadece birine) bir kuyruk çizin
Yıldızlar Diyor Ki İçin Anahtar;
---Alıntı sonu---
İşte benim kuyruklu yıldızım.
Alt 13-07-2012, 05:00 PM   #189 (permalink)
Binbaşı

azan: Caucasica
Tarih:

Mavi Palto, Sarı Palto

Kasaba meydanında çam ağacının ışıklarının yakılması için toplanmak insanlara, bir topluluk olarak bir araya gelmek ve bir yılın daha bitişini kutlama şansı verir. Hem nostalji zamanıdır, hem de yeni hatıralar yaratma şansı. İnsanlar bayram sevinci taşırlar, tanımadığınız kişiler bile yakındır ve her yerde sıcak bir hava eser.
Geceleyin hava soğuk, bir grup arkadaşınız ve tanıdıklarla beraber ağacın ışıklarının yakılmasını seyretmeye geldiniz. Birlikte olduğunuz kişilerden biri sarı bir palto, diğeri ise mavi bir palto giyiyor. Sarı ve mavi palto giyenler kimler? Seçiminiz tanıdığınız insanlar arasından yapınız.
---Alıntı sonu---
Sarı: Çok sevdiğim biri
Mavi: Aklıma kimse gelmedi.
Alt 13-07-2012, 05:04 PM   #190 (permalink)
Binbaşı

sonraki testlerden birini hatırlıyorum ama onla ilgili hiçbir yazışmaya ulaşamadım..

testi yeniden yayınlıyorum..

KENDİ İŞİNİZİN BAŞINDA..

yaz festivalinde tentelerden ve tezgahlardan bağrışarak mallarını satmaya çalışan satıcılar..masalar dolusu tahta oyuncaklar..el işleri.yağlıboya tablolar..gümüş takılar ve diğer şeyler dolaşanların gözlerine takılıyor..bir süre bakmak için duruyorlar.herşey elle yapıldığı için hiçbirinin eşi yok ve bu da akla bir tezgahta hayatta bir kere rastlanacak bir hazine olma ihtimalini getiriyor. her kaliteden eşya bulmak mümkün. satıcılar renkli kişilikleri ve görüntüleri ile maceraya bir vitrin alışveriğinde asla bulunamayan bir boyut katıyorlar. sahne hazır.. neden biraz durup neler var diye bakmıyoruz?

1. kendi elişiniz olan takıları satmak için kaç masa açtınız?

2. birisi masanıza gelip mallarınıza bakıyor ama sonra hiçbirşey almdan uzaklaşıyor. kendinizi nasıl hissedersdiniz?

3. bir başka müşteri geliyor ve tasarımlarınızdan birisiyle çok ilgileniyor. o parçanın koleksiyonunuzun en iyi parçası olduğuna inanıyorsunuz. alması için nasıl bir pazarlama tekniği uygularsınız?

4. artık kapatma saati geldi. satışlarınızı nasıl buldunuz?

Bookmarks