Yazan: Caucasica
Tarih:
---Alıntı (Orijinalin yazarı cansuyu)---
bugünün testi geliyor :))
DAĞLARDA
doğanın bizi kendisine çeken bir gücü vardır.. hepimiz doğanın çocuklarıyız., onun kollarında doğduk ve bizlere cömertce sundukları ile yaşıyoruz. teknolojide ne harikalar yaratılırsa yaratılsın ancak doğaya döndüğümüzde gerçekten yaşamla dolarız. tıp bilimi istediği kadar ilerlesin en iyi ilaç doğanın kendi iyileştirme gücü olarak kalacaktır.
bu yolculuğumuz o yeşil dünyaya geri dönmek olacak. hangi dekor kendi doğal halinizi keşfetmek için daha uygundur..
1. çok nadir bir taşı bulmak için daha tırmanmak üzere yola çıkıyorsunuz, dağın eteklerinde durduğunuzda dağ hakkında neler düşünürsünüz.
2. zorlu bir arayıştan sonra taşı hala bulamadınız ve şimdi de güneş battı. ne yapacaksınız.
3. sonunda aradığınız taşı buldunuz. ne tür bir taş bu? bayutunu, ağırlığını ve sizin için değerini tanımlayın.
4. artık dağdan inme ve evinize dönme zamanı.. sağla vedalaşmak için ona neler söylersiniz ve dağın size cevabı ne olur..
---Alıntı sonu---
Bu test Kpss sonrası için pek uygun değilmiş bence. Nedenini şimdi anlayacaksınız.
Doğada yemyeşil, ağaçlarla dolu bir yer kadar beni mutlu edebilecek bir güzellik yoktur heralde.
1. Etrafının çok güzel olduğunu, havasının tertemiz olduğunu düşünürüm. Sonra bir de bu dağların nasıl olduğunu düşünürüm. Bunu hep düşünmüşümdür.
2. Çadırımı kurarım. Sabah devam ederim.
3. Gayet topraklarımızda bol miktarda bulunan linyit buldum.
5-6 cm boyutlarında filandır heralde. Siyah, çok ağır değil. Ancak değersiz görünse de çok ciddi bir enerji kaynağıdır ve pahalıdır.
4. Seni seviyorum. Kendine iyi bak. Görüşürüz derim. O da bana beni sevdiğini söyler. Yine gel der. :)