3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

çatladım gülmekten yavuuu..yok anam sizden senarist neyim olmazmışşşşş ,,,allah esirgemiş ki olmamışsınız zati..... 96 smil56çok tatlısınız yaaaa.....

neysem ben devam ediveriim 3 kelimelik,,,bu saatte birileri varsa arkamdan gelsin.....

zillerim nerde diyerek--deniz--

Ya alla alla iyi gidiyoduk hafızasını kaybetmişti deniz , bir de sen çıktın zillerim nerde zaten pamir, suzzy ve emelle uğraşıyorum burda khkh56 khkh56 khkh56 khkh56
En son teşekkürler beyefendi demişti deniz.

"Ne oldu bana, nerdeyim ben" dedi deniz...

khkh56 khkh56 khkh56
inanamıyorum...harikasınız yaaa...boşverin seneryoyu falan..bunu okuyanlar nasılsa gülmekten çatlarlar.. sevincli
kolay mı canım..kaç kişi birden canlı seneryo yazıyor..akıl,fikir dolu bir sürü beyin olunca böle olur..bence müthiş komik bir hikaye...
ellerinize sağlık..devam edin lütfen..kimbilir daha ne komiklikler olacak..ayyy suzzcimm ara ara çizgifilm kahramanları gibi kar yağdırmaz mı...ayyy koptum yaaa...gözümde yaş yazamıyorum...siz çok yaşayın emiiiiii...pisicim aklınla çok yaşa canım benim ne iyi ettin böyle bir konu açmakla..
yanlız ara sıra senaristlerimizden birini seçsekte,konuları toparlamak için hikayeyi baştan sıralı bir şekilde yazdırsak..hani deniz ve çınar iyice kaynamadan..bunu sen yaparsan daha iyi sevgili yönetmenim(pisi) cat22
ben hepinizi ayakta alkışlıyorum 25889
komedi filmlerinde bu kadar gülmedim...teşekkür ederim hepinize.. sevincli

zillerinin akibetini düşünmeden...

s45apko zilleri sonralarda bakın nasıl da çıkaracağım ortaya......şu an hafızasını kaybetti ve şokta..... smil56 khkh56

fund ' Alıntı:
zillerinin akibetini düşünmeden...

s45apko zilleri sonralarda bakın nasıl da çıkaracağım ortaya......şu an hafızasını kaybetti ve şokta..... smil56 khkh56

Ay tamam tamam zilli seniii :P khkh56

Ne zili dedi çınar...

aşkın zilleriydi kulaklarında çalan...

hülyaa ' Alıntı:
aşkın zilleriydi kulaklarında çalan...
Evet süper bir hamleydi hülya tebrik ederim :) art56art56

yıldırım aşkı bu olsa gerekti... (diye düşündü deniz) (ama ben kimim?)

gözlerini hastahanede açtı (deniz başucunda çınar vardı )

açıklama:deniz düşme anında hafızasını kaybetmişti...ancak bu hafıza kaybı tıpta henüz açıklanamayan bir durumdu..öyleki hayatının sadece en acı veren anın da yaşıyordu deniz..çınar geçmişinde ona hem en güzel anları yaşatan,hemde en büyük darbeyi vuran adamdı..deniz çocukluk aşkıydı çınarın..birbirlerine çılgınca aşıklardı..peki ama ne olmuştu da deniz,çınardan durmadan kaçıyordu?işte hikayenin bu bölümünde bunları izleyeceğiz... dusun

Ne oldu bana, senin ne işin var burda? (dedi deniz)

düştün benden kaçarken (dedi çınar)

bebegim gel artik

Hayır asla olmaz artık (dedi deniz) (neden olmuyosa ueheuheuhe) khkh56 khkh56 khkh56

ŞÖÖÖYLE BİR GİRİZGAH YAPAYIM (üç kelimeyle toparlanmaz haberiniz olsun)

orta yaşlı kadın mantosunu giydi, aynaya baklarak saçını düzeltti..istanbula gidiyor..yeğeni çınarın yanına, her kes onun marmarada okuduğunu sanırken, çınarın denizle fingirdediğini dumuştu..oğlanı bir zaptu rapta almak gerek diye düşündü..

cat56 ciğim tırmalama yaa

alemsiniz hayal abla size herşey serbest yahu bu arada orta yaşlı kadın die birşeyi kabul etmiyorum ben ayrıca

imdattt pamirim yetiş!! zil bile takmışlar denize sevincli ekipp toplannnnn birde orta yaşlı kadın fırladıı
Silvara ' Alıntı:
Ne oldu bana, senin ne işin var burda? (dedi deniz)
nasıl der yaff cınarı tanımıyor ki hafızasını kaybettii sevincli

pisimbat ' Alıntı:
gözlerini hastahanede açtı (deniz başucunda çınar vardı )
yaf hani bu kız tesekkür edip kaçmıştıı ne ara gitti hastaneye khkh56 khkh56

olayı toparlıyorum arkadaşlar :
deniz esas kız çınar esas oğlan

deniz evde iken kapı çaldı bakklaın yeğeni deniz geldi borcu almak için ama ayrıca çınar yılardır denize aşık çınar üniversitede okuyor ertesi gün ortaköyde karlı bir kış günü buluştular çay içeceklerdi çınar aşkını itiraf etti denize deniz şaşkın kaçtı deniz karda ayağı kaydı yere düştü hafızasını kaybetti aynı sıralarda çınarın teyzesi yola çıktı istanbula geliyordu yeğenini denize olan aşkını biliyordu onu yola sokmaya geliyordu teyzenin adı afitap tı (olurmu hayal abla )
toparlayın haydi deniz yatakta hastanede çınar baş ucunda

E tamam dedi ya hülyaa hafızasını kaybetme boyutuna tıp çare bulamamıstı sadece acı bir olaya geri döndü hafıza onu hatırlıyor. Yani eskiden cınar naptıysa denize o zamanı hatırlıyor işte deniz. ordan tanıdı yani :P
E hadi devam edelim :) khkh56

Askım neden soğuk davranıyorsun bana böyle (dedi çınar, denizin neye kızdığını bilmiyor ya :P) (teyzeden hele hiç haberi yok) (Nası çıkcaksak işin içinden) khkh56 khkh56 khkh56

içeri dr girdi ve dediki: yarın çıkabilirsiniz deniz hnm

teşekkür ederim doktor bey dedi.(çınar)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri