fatale birşey soyliyyimmi geçenlerde çok genç ve deneyimsiz bir bir arkadaşimin resmine hayran kaldım..fatale ' Alıntı:)İşte en yeteneksiz olduğum konu
))Yarama tuz basıldı şimdi
Şahane bir düşünce jaunty ama ben sadece yapılanları görmekle kalacağım.Fakat çöp adam tadında bir şeylere razıysanız, sayfayı epeyce işgal edebilirim
Şaka tabii
)
jaunty ' Alıntı:fatale birşey soyliyyimmi geçenlerde çok genç ve deneyimsiz bir bir arkadaşimin resmine hayran kaldım..fatale ' Alıntı:)İşte en yeteneksiz olduğum konu
))Yarama tuz basıldı şimdi
Şahane bir düşünce jaunty ama ben sadece yapılanları görmekle kalacağım.Fakat çöp adam tadında bir şeylere razıysanız, sayfayı epeyce işgal edebilirim
Şaka tabii
)
portre yapmiş fakat hiç normal boyutlarda olmasada çok sanatsal olmuş..istedim oresmi ondan çerçeve yaptiricam asıcam dedim..keşke dedim benimde böyle bir tarzım olsa..o da gaza geldi.
resim bence kişinin ruh halidir,bakışıdır.çok kişi kendi yaptığı resimlere genelde eleştirisel bakar ve pek beğenmez.
yapan ve paylaşmaya çekinen tüm arkadaşlara bu sözüm.
sevgiler
jaunty ' Alıntı:
teşekkurederim shaman elimizden geleni yapicez artik kiss3**shamanic** ' Alıntı:resim yapamıyorum ama bolundan mandala boyama çalışmalarım var sayılırmı öğretmenim utananadam
resim bölümümüz keyifli ve yararlı olmuş.. bi kaç gündür fazla gelememiştim yanınıza misafir yoğunluğu sebebi ile..
çok hoş ve süpriz bir bölüm oldu 25889![]()
jaunty cim yeni sorumluluğun hayırlı olsun tatlım thumbsanim ark5
![]()
**shamanic** ' Alıntı:jaunty cim yeni sorumluluğun hayırlı olsun tatlım thumbsanim ark5
hülyaa ' Alıntı:ayy ayy ne güzell...
bayılırım resim yapmaya...ama içinde insan resmi olmayan resimleri yaparım ancak..nedense manzara resimleri yapabiliyorum..
iyide resimleri nasıl yapıpta buraya yapıştırcam onu bilmiyorum tabi sevincli
pinhani ' Alıntı:
hülyacim eğer hiç yapamadın ise yada tarayıcın yok işse benim gibi resminin fotoğrafını çek pc ne kaydet aşşagıda mesaj gonderdiğin karede upload ettinmi tamamdir.bende oyle yaptım..meraklan bekliyorum.. ttli3 kiss3hülyaa ' Alıntı:ayy ayy ne güzell...
bayılırım resim yapmaya...ama içinde insan resmi olmayan resimleri yaparım ancak..nedense manzara resimleri yapabiliyorum..
iyide resimleri nasıl yapıpta buraya yapıştırcam onu bilmiyorum tabi sevincli
blook sen bana anne dedirtmiyen kediydin dimi? dl67 blook hmmm iyi peki gel bakalim cin ali de saygideğer klasik ve kült bir eserimizdir kabul ediyoz. y789pisimbat ' Alıntı:ben bir tek cin ali çizebiliyorum benide alın burayaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet cok mutluyum ne cevherler varmisda haberimiz yokmus bekliyorum merakla..yuppiiiSycorox ' Alıntı:Benimde sayısız çizimlerim var...bir ara ekleyim buraya,sizinle paylaşayım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.