AMATÖR RESSAMLAR :)

jaunty

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
çekinmeyin çekinmeyin yaptiğimiz resimleri bakalım istedim. neseli56 kiss3

Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :)

:))İşte en yeteneksiz olduğum konu:)))Yarama tuz basıldı şimdi:)Şahane bir düşünce jaunty ama ben sadece yapılanları görmekle kalacağım.Fakat çöp adam tadında bir şeylere razıysanız, sayfayı epeyce işgal edebilirim:p Şaka tabii:))

Ara Güler'in fotoğrafından esinlenerek yapıldı.suluboya çalışmasıdır.

Bu da amatör fotoğrafçıların bulunduğu bir sitedeki fotoğraftan esinlenerek yapıldı.
Esinlenerek diyorum çünki biraz değiştirdim.
Kara kalem ve suluboya karma çalışmasıdır.
sevgiler kiss3

fatale ' Alıntı:
:))İşte en yeteneksiz olduğum konu:)))Yarama tuz basıldı şimdi:)Şahane bir düşünce jaunty ama ben sadece yapılanları görmekle kalacağım.Fakat çöp adam tadında bir şeylere razıysanız, sayfayı epeyce işgal edebilirim:p Şaka tabii:))
fatale birşey soyliyyimmi geçenlerde çok genç ve deneyimsiz bir bir arkadaşimin resmine hayran kaldım..
portre yapmiş fakat hiç normal boyutlarda olmasada çok sanatsal olmuş..istedim oresmi ondan çerçeve yaptiricam asıcam dedim..keşke dedim benimde böyle bir tarzım olsa..o da gaza geldi.
resim bence kişinin ruh halidir,bakışıdır.çok kişi kendi yaptığı resimlere genelde eleştirisel bakar ve pek beğenmez.
yapan ve paylaşmaya çekinen tüm arkadaşlara bu sözüm.
sevgiler

jaunty ' Alıntı:
fatale ' Alıntı:
fatale birşey soyliyyimmi geçenlerde çok genç ve deneyimsiz bir bir arkadaşimin resmine hayran kaldım..
portre yapmiş fakat hiç normal boyutlarda olmasada çok sanatsal olmuş..istedim oresmi ondan çerçeve yaptiricam asıcam dedim..keşke dedim benimde böyle bir tarzım olsa..o da gaza geldi.
resim bence kişinin ruh halidir,bakışıdır.çok kişi kendi yaptığı resimlere genelde eleştirisel bakar ve pek beğenmez.
yapan ve paylaşmaya çekinen tüm arkadaşlara bu sözüm.
sevgiler

size bişey deyim mi? hepimiz forumun dışında da bağlantılıyız bi kere daha gördüm bunu. daha iki gün önce bi mesaj atacaktım siteye canınız ne zaman isterse bi resim yapın.neyi istiyorsanız onu yapın.sonra bakın yorumlayın dicektim.o çizdiğimiz resim bizim derinlerimizde yatan arzuları gösteriyor bence.önce istediğimiz herhangi bi resim yapacaz.sonra iç dünyamızda ne saklı onu görecez.ben sadece düşüncemi attım ortaya :) çöp adam isterseniz söyleyin :) en az başarılı :) olduğum alanlar şiir yazmak,resim yapmak. smiliyface

jaunty ' Alıntı:

Ara Güler'in fotoğrafından esinlenerek yapıldı.suluboya çalışmasıdır.

Bu da amatör fotoğrafçıların bulunduğu bir sitedeki fotoğraftan esinlenerek yapıldı.
Esinlenerek diyorum çünki biraz değiştirdim.
Kara kalem ve suluboya karma çalışmasıdır.
sevgiler kiss3

Kendi yaptığınız Resimler çok güzel olmuş.Benimde pek başarılı olmadığım bir konu bu ancak resim yapmanın kişisel gelişimimizde oldukça önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum.Bu konu umarım dahada zenginleşir.Resim yapamayanlarda resim yapmaya başlarlar.

resim yapamıyorum ama bolundan mandala boyama çalışmalarım var sayılırmı öğretmenim utananadam

resim bölümümüz keyifli ve yararlı olmuş.. bi kaç gündür fazla gelememiştim yanınıza misafir yoğunluğu sebebi ile..
çok hoş ve süpriz bir bölüm oldu 25889
ressam.gif

jaunty cim yeni sorumluluğun hayırlı olsun tatlım thumbsanim ark5

images

**shamanic** ' Alıntı:
resim yapamıyorum ama bolundan mandala boyama çalışmalarım var sayılırmı öğretmenim utananadam

resim bölümümüz keyifli ve yararlı olmuş.. bi kaç gündür fazla gelememiştim yanınıza misafir yoğunluğu sebebi ile..
çok hoş ve süpriz bir bölüm oldu 25889
ressam.gif

jaunty cim yeni sorumluluğun hayırlı olsun tatlım thumbsanim ark5

images
teşekkurederim shaman elimizden geleni yapicez artik kiss3

Benimde sayısız çizimlerim var...bir ara ekleyim buraya,sizinle paylaşayım...

ben bir tek cin ali çizebiliyorum benide alın burayaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adı üzerinde amator resimlerimiz.Bu çalışmayı bende biraz önce yaptim terli345 Sanatsal bir çalişma oldu coffe2

ayy ayy ne güzell...
bayılırım resim yapmaya...ama içinde insan resmi olmayan resimleri yaparım ancak..nedense manzara resimleri yapabiliyorum..

iyide resimleri nasıl yapıpta buraya yapıştırcam onu bilmiyorum tabi sevincli

hülyaa ' Alıntı:
ayy ayy ne güzell...
bayılırım resim yapmaya...ama içinde insan resmi olmayan resimleri yaparım ancak..nedense manzara resimleri yapabiliyorum..

Hızlı cevap bölümünde resimupload et kodunu al var.Oraya tiklayinca pc nizden seçtiğiniz resmi otomatik ekler.
Ama once resminiZİi tarayip yada fotografini cekip pc ye aktarmanz gerekiyor.Ben resmi direk paint programinda yaptiğim için kolayca ekledim.

hayatimdegisti ' Alıntı:
Adı üzerinde amator resimlerimiz.Bu çalışmayı bende biraz önce yaptim terli345 Sanatsal bir çalişma oldu coffe2

öhömmmm!! nevvet atakan beyyy biraz post modern bir çalışma olmuş bu. düşünsel imgelerin spontanel dışavurumu da diyebilirim. öhömmm! onayi

Dikkatlice bakildiğinda bir çok detay görebilirsiniz.Kisa sürede yaptim ancak beğendiğim bir çalişma oldu... hih33 blook dlckrn

pinhani ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:

öhömmmm!! nevvet atakan beyyy biraz post modern bir çalışma olmuş bu. düşünsel imgelerin spontanel dışavurumu da diyebilirim. öhömmm! onayi

aaa kıskanıyorum bak Atakan bey Atakan bey sizinde maasallah bilmediğiniz konu yok hani blook ttli3
o ne güzel renkler oyle, o ne güzel estetik iki dakkada nasıl yaptın? tebrik ederim valla billaa pes. 25889
kiss3

hülyaa ' Alıntı:
ayy ayy ne güzell...

hülyacim eğer hiç yapamadın ise yada tarayıcın yok işse benim gibi resminin fotoğrafını çek pc ne kaydet aşşagıda mesaj gonderdiğin karede upload ettinmi tamamdir.bende oyle yaptım..meraklan bekliyorum.. ttli3 kiss3

pisimbat ' Alıntı:
ben bir tek cin ali çizebiliyorum benide alın burayaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
blook sen bana anne dedirtmiyen kediydin dimi? dl67 blook hmmm iyi peki gel bakalim cin ali de saygideğer klasik ve kült bir eserimizdir kabul ediyoz. y789
renklerini gorelim ruhun ne renk ali olmasada olur. kiss3

Sycorox ' Alıntı:
Benimde sayısız çizimlerim var...bir ara ekleyim buraya,sizinle paylaşayım...
evet cok mutluyum ne cevherler varmisda haberimiz yokmus bekliyorum merakla..yuppiii

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri