bigcinin günlügü :p benimde olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

abla öyle umutlarım vardki yazdımya bide asker mektuplarımı buldum :'( o ilk aylar cevap yazardı sonra yazmamaya basladı :'(
anneme ayrı ona ayr mektup yazardım ':(
evlenecekdim evimin erkegi olacakdı cocuklarımın bbası olacakdım 88a olsun be abla ne dersen de ben böyle biriyim dememkki istemedi beni :'( ama o her seyin en iyisini hak ediyo hep mutlu olsun aglamasın ben kıyamam ona
aglarsa ben onun göz yası olurum kaybolur giderim :'( offf elimi yüzümü yıkadım ama hala aglamaya devam ediyorum 8 88a gece oldu ben bene kaldım goz bebeklerimi kapattım o eski mutlulukları dinliyorum su anda :'( eskiden ne maceralarımız vardı elini bile tutamazdım tutmazdım korkardım gözlerine bakamazdım 88a

bigci bence sen bu kız unutmak istemiyorsun.ben sana kendi yöntemimi anlatayım gerçekten istiyorsan. ilk zamnlar.ağladım üzüldüm sonra baktım kurtulamıyorum ben -mış gibi yapmaya başladım. ondan yada ondan bahsetmemeye başladım ınsanlara sonra bahsedilceği ortamlara girmeye başladım.ondan gelen haberleri duyunca sadece sustum bende haber yollamadım.mümkünse arkadslarımdan rica ettim onu bana sormamalrı için.çünkü her anlatısımda yenıden hatırlıyor yenıden yaşıyordum..bana aldığı bütün oyuncakları bi çocuga verdim mesela hatırlatmasın dıye.sende o mektuplardan vazgeç.unutmuş gibi yapmaya çalış ınan buna zamnla sende ınanancaksın.ve bu -mış gibi yapma gerçek haline gelecek.bende öyle oldu.zaten sorunlar yaşayacağın bir insanla yol yakınken ayrılman daha iyi değil mi..bu hoş olmayan davranışları senın soyadını taşırken yapsaydı suan ki halınden daha mı iyi olurdun. şükret arkadaşım..çok şükürki yanlış insan olduğnu fark ettin.ayrıca hayatından kalbinden onu çıkarmadığım sürece yeni birini sokamazsın hayatına.sen zaten hep unutamıyorum diyorsun tabi unutamazsın.yaşadıkların çok zor hayatını bir başkasının üzerine kurmak kendine değil ona güvenmek ne demk ben biliyorum bıgci.sende bak burda senın daha az acı çekmeni isteyerek seni yönlendiren insanlara sans ver.kendine şans ver acını yaşa ama bunu seronomi haline getirme..insalar evlliklerini yıkıyorlar ruh eşlerini kaybediyorlar.onlar senden daha mı az sevdiler yahut daha mı az çektiler.hayır ama hayat bu akıp gidiyor ya bakacaksın olduğun yerde yada yelken açacaksın akıntıyla yol alacaksın..yoksa değil buraki telkinler kimse sana yardımcı olmaz ilk önce isteyeceksin ve bunun için çaba göstereceksin.her akşam mektupları okursan tabi unutamazsın.geçmişin gölgesinden kurtulmak lazım.ben öyle yaptım umarım sende yaşayabılırsın unutma ve affetme hıssını..o artık yok yavaş yavaş senin hayatında yer aldığı parçaları çıkart be kutu içinde kalbının bı kösesınde sakla bırak acı değil deneyim olarak dursun bı yerlerde..

bu gunlerde arkadasalara yeni bi şey demeye basladım glaiba bende on yasam felsefem yapcamm

hayatı hayat olsun diye degil hayatı sırf birilerine gıcıklık olsun diye yaşa 88a

bazen inanlar karar veriken zor durumda kaliyorlar... verdikleri karar aslinda kendileri icin degildir... sevdiginin basina birsey gelmesinden korktuklarindandir...

88a

bu yüzden fedakarliklar yaparlar hayatlari boyunca cekecekleri aciyi bile bile ama yinede "yanlis anlasililrlar"... ağla

konuyu tam okumadim kusura bakma, sadece askerlik mektuplarim yazmisin, o mutlu olsun yazmisin, istemedi demek yazmisin, böyle durum basimdan

gectiginden yazamadan edemedim y789

keşke onu hiç tanımamıs olsaydım

böyle dememelisin rt67

Annem bahsetti senin hikayeni(Mustang)...Zaten forumda olan herşeyi anlatıyo:)
Bence bu durum senin lehine olmuş...Onun yaptıklarını fln görmüşsün...Dün bir kızın bloğunu okuyordum,tam üstüne geldi buda...Bazı kızlar vardır,hayatlarında hiçbirşeyi rayına oturtamazlar...Düzenli görünen herşey onlar için havadadır...Sevdiğin insan sanırım öyle...Hayattan birşeyler koparmaya çalışıyor belkide...Sen ben çirkinim fln diyerek kendine haksızlık ediyorsun...
Onu tanıdın,hayatında bir tecrübe oldu...Ama sakın bu olaydan sonra kendine hayali bir kalkan bulup,bundan sonraki karşına çıkacak kişilere güvensizlik duyma...Herkes aynı değildir çünkü...(Vay be gece gece nede çok söyleyecek lafım varmış)

4897 artık sundan çok eminim bildigim gerçekler bilmedigim yalanlar .

selam günlük gene ben 98569

söz verdim gibi gene saatimde burdayım ben ve gözyaslarım 05 haziran 2008 00 : 02 prensip 12 den sonra :p

bu gun baya yogundum baya calısdım eve geç geldim halada yorgunum bu gun iyi seyler olmadı uzun zaman aradan sonra onu gördüm :( aksam üzeri idi yanında kız arkadasları vardı dondurma yiyolardı :'( onunla karsılasmamak için kosar adımlarla kacdım ordan :'( eve geldim odama kapandım işden geldigimden beri ne aksam yemegi yedim ne birisyle konusdum gene kötüleşdim ben :'( göz yası nedir bilmiyorum cünkü o beni terk etdigi günden beri gozlerim kan aglıyo :'(
ama ben ona zamanında soz vermişdim aglamıycakdım ama ne sozu :'8 o sözünü tuttum ben ona demişdim ölene kadar yanında olacam diye bilmiyorum daha ne kadar aglıycam onsuz yasıyorum artık kaderim onsuzluk onu unutcam elvet ama ne zaman ne zaman bu göz yaslarım dinecek :( bi ivme halinde yuvarlanıp duruyorum bi tarafa
bir gün asklar biter sadece hatıralar kalır :'( 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a

ona hoşça kal demedim asla
bence o hoş kalmayı hak etmişyo hoş kalmak ne ise :'( kendime geleyim yazarm daha sabaha cok var :'( gene sulu gözüm

aynaya her baktığımda unutulanı görüyorum birde sen bak aynaya unutanı göreceksin 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a

canım diyordun beni severken yalancı ! hani beni cok seviyodun . bir gün asklar biter kimi seversen sev hep hatırlatır
bir sevda daha bitti senin için bitti zehra :'/ senin için hiç baslamamısdiki saten zehram :'(/ ama benim için
benim içinnnn seni ilk gorusumde sana ilk sarılısımda sana ilk bakdıgımda baslamısdı bu kara sevda isyanım sana degil isyanım allaha degil isyanım hiçe sayılan yıllarıma anladınmı sımdı sanan olan sevdamı anladınmı sımdı sana olan baglılıgımı
anladınmı sımdı senden neden kopamadıgımı anladınmı sımdı goz yaslarımı .? anlayamazsınkiii sen beni hiçe saydın hep kullandın .. ama bir gün sen baska birisiyle tanıscaksın işte o zaman degerimi anlayacaksın cünkü kimi seversen sev
hep beni hatırlıycaksın belki bir gün aşklar biter hatıralar kalır . bir birimizi saatlerce izledigimizi hatırlıcaksın bem beyaz karların içersindfe mutl oldugumuzu hatırlıycaksın ama er yada geç bunların hatıra oldugunu anlıycaksın :'(
bosuna dememişler sevme yanarsın :'( ben yandım büyük bi hata yaptım
artık bittin benim için artık benim hafızamdan bile silinceksin benden cok kendine yazık ettin bu sevdayı sen bitirdin ! bu sevdayı sen bitirdin artık ne yaparsan yap acı cekmeyi sen hak ediyosun beni unut be seni unutucam :'(
sesimi duydun sanma se sesimi daha cok duycaksın . ama uzaklarda hatıralarda er yada geç anlıycaksın onu zehraa :'( tabi sen bunları hatırlarken ben senin bana verdigin acıyla bu dunyada yasamayada devam edersem
88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a

ben senin icindeki o basarma gücüne inaniyorum, sende birgün hatta cok yakin bir zamanda böyle bir aci ile yasamaya hakkin olmadigini anlatabilecek ve cok güzel günlerin seni bekledigini hatta yasamak icin onlari ihmal bile ettigini fark edeceksin 98569

ask kolay degıldır ama zor olan gıdenın ardından yas tutmamaktır...

gıden gıtmıstır ve bıze kalan "gıttıgın yerde mutlu ol" dıyebılme gücünü göstermektır..

onu kalbımızın derın bır kösesınde ebedıyyen acılmıyacak okunup bıtmıs en güzel hıkaye gıbı saklıyacak ve oraya hıc ugramıyacagız..

cünküü hayatta okuyabılecegımızzz cooookkk konular var yasanacak smil56

önemli olan giden gitmişdir gittigi yerde bitmişdir demek derler ama o degil bece onemli olan ben onu dedim evet uzun zaman evel dedim ama içimdeki hatıraları yok edemedim halaa 88a

şunu bir oku bigci çok şey anlatır ark5

BAGLANMAYCAKSIN

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.

"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.

Demeyeceksin işte.

Yaşarsın çünkü.

Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.

Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,

Senin o'nu sevdiğinden.

Cok sevmezsen, çok acımazsın.

Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.

Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...

Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.

Senin değillermiş gibi davranacaksın.

Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.

Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.

Çok eşyan olmayacak mesela evinde.

Paldır küldür yürüyebileceksin.

İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,

Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.

Gökyüzünü sahipleneceksin,

Güneşi, ayı, yıldızları...

Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.

"O benim." diyeceksin.

Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...

Mesela gökkuşağı senin olacak.

İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.

Mesela turuncuya, yada pembeye.

Ya da cennete ait olacaksın.

Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.

Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de

hep senin kalacakmış gibi hayat.

İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

........................CAN DÜNDAR...............

bunu daha önce cok okudum ama asla katla zinha! katılmıyorum bu şiire onu cok sevmiceksin felan ne demek ac cekmek bile olsun sonunda ben sevgimi mertce durustce severm 2 günlük sevmem acı cekmek varmıs kaderimizde eyw . zamanla gecicek bu acı

Sevgi birazda serbest bırakmaktır gitmişse gider.Ama sen hiç sevmemiş bir insanla eş değilsindir artık.Kendinle gurur duyacaksın ama en çokta kendini seveceksin .Serkan ağla zırla ama bir yerde son ver hayata sevecek çok güzel şeyler var daha geçmişine şöyle bir baktığında bende bunu iyi yaptım sonuna kadar sevdim diyebilirsin.Yolun açık olsun Serkan birde üniversiteyi boşuna okudum deme istersen ilmon sat ama okumaktanvaz geçme .Ne güzel ünivesiteli bir sanayici olmuşsun seninle gurur alk78duydum.

teşekkurler abla ama onun için degil
2 sebep var
1 zehrayla tanısdırdı beni :(
2 : bizim meslekda ya alaylı olacan ya kalaylı olacaksın
sanayiden 100 usta varsa bunların tas catlasın 11 12 si alaylı kalaylıdır
hatayı asla kabul etmezz yaa işin kısa yolunu sanayiciligini ögreneceksin el cabuklugu el emegini ogreneceksin
yada civata sıkmayı bilmeden işin teknik yanını cakacan ustana diycen bu arabada su var sunu sunu sok dicen
abla özür dilerim yanlıs anlama için :(((( 88a
okumak guzel bi duygu tabi =) ama onu cokdan unuttum sıra kalbimde beynimden sildim bile

Serkan'cığım ben seni hiç yanlış anlamam rahat ol.Bizimkilerde sanayici olduğu için biliriz zorlukları .Benim erkek kardeşimde üniversite okudu hem işte çalıştı hem okudu.Gerçi seninki bedensel beceri gerektiriyor ama olsun yaşanmışlar hiç bir zaman kayıp olmaz en kötü günlrimizde bile bizim için denyimler saklıdır. art56art56

abla aynen oyle hayat zorr gercekden zorr ne maceralarım var mesleki :D hep bırakcam diyorum bu meslegi bırakamıyorum elim kolum yara dolu :d

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri