Ynt: bigcinin günlügü
benimde olsun
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn canim ve canim cankim smil56
uyku sorunumun olmadigini söylemistim sana yasitga basimi koyar koymaz ben bu dünyadan elimi etegimi cekmis rüya alemine dalmisim khkh56
insaallah sende iyi uyumusundur, sabah erken kalktim ve sporumu yaptigim gibide buraya bir an yetismek icin sabirsizlandim ttli3
sana yazmadan gecmek olmaz cankim..
dün cok güzel bir geceydi, cok güldüm ve cok eglendim, sen cok neseli ve de cok samimi birisin... kiss3
bu ara benim is yoktu bugün ama bir aile sorunu var onun icin o aile ile görüsmem var ve birde yasadiklari okul ile yani yarim saat sonra 3-4 saat yokum, is
yok diye
seviniyodum ama is basina, kafami calistirmam gerek cok karmasik bir durum bu isin icinden cikmak icin idea3, hadi hayirlisi
bak biliyorsun seni hep güler görmek istiyorum, hep güclü ve hep dertleri ile yasamasini bilen ama onlara takilip kalbini sikistiran kendini üzen biri olarak degil sung66
iyiki seni tanidim ve iyiki benim canim cankimsin ve iyikiiii varsin canim kiss3
dur biraz dans edeyim bugün canim cok dans etmek istiyo telkinlerdenmidir nedir khkh56
music45 happy6 smil56 skan67 hpm1 thumbsanim clapping vien1 girlhaha gogogo 956k guitar u859 f678h smileydance s456 derty cilgin897 k8908 uy897 wave
coooookmu abartili oldu ne yapim cankii yaaaa icim icime sigmiyoooo blissy