R
roxie
Guest
Günlüğüm,
Süper bi yöntem keşfettim
Havuza gidiyorum artık 1 bucuk saatlik seansları var.. Bir yandan yüzüyorum, diğer yandan da bu 1 bucuk saat boyunca kendime telkinde bulunuyorum "güzelim, şanslıyım, zayıfım, bedenimin her hücresi benim kontrolüm altında, kilo vermeyi seçiyorum" vs diyorum kendime.. Ve çok işe yarıyo.. Bu hafta 2 kez havuza gittim ve yüzerken kendime telkinlerde bulundum havuzdan çıktığımda yüzüm ışıl ışıl parlıyordu, bir duruluk geldi resmen güzelleştim
vee 2 buçuk kilo vermişim.. =) üstelik yediklerime cok da özen göstermedim sadece abur cubur tüketmemeye calıstım..
Pazar Çarşamba ve Cuma havuz günlerim artık
Pazar günü havuzdan çıkıp giyinirken kendimde sonsuz bir yaşam enerjisi hissettim içim kıpır kıpırdı.. Bugün de aynısını hissediyorum.. Artık sabahları erken de uyanabiliyorum telkinlerin en büyük faydası bana bu oldu herhalde..
Ama sabah uyanıp yapacak bir şey bulamayınca veya kendimi böyle iyi hissettiğim bir günde evde tıkılıp kalınca tekrardan ağlayasım geliyo... Mutsuz oluyorum işte, telefonlarım çalmayınca, arayıp soran, oraya buraya çağıran olmayınca..
Ders çalışabilirim, notlarımı temize geçirebilirim veya okumam gereken şeyleri okuyabilirim. Sonra not ortalamamı iyice yükseltirim (zaten vizelerim fena değil) sonra üniversiteden de mezun olur giderim.. Neye yarar ki yapayalnız olduktan sonra? :S
Çok mu sabırsızım arkadaşlar, allah aşkına bir şey söyleyin
Süper bi yöntem keşfettim
vee 2 buçuk kilo vermişim.. =) üstelik yediklerime cok da özen göstermedim sadece abur cubur tüketmemeye calıstım..
Pazar Çarşamba ve Cuma havuz günlerim artık
Ama sabah uyanıp yapacak bir şey bulamayınca veya kendimi böyle iyi hissettiğim bir günde evde tıkılıp kalınca tekrardan ağlayasım geliyo... Mutsuz oluyorum işte, telefonlarım çalmayınca, arayıp soran, oraya buraya çağıran olmayınca..
Ders çalışabilirim, notlarımı temize geçirebilirim veya okumam gereken şeyleri okuyabilirim. Sonra not ortalamamı iyice yükseltirim (zaten vizelerim fena değil) sonra üniversiteden de mezun olur giderim.. Neye yarar ki yapayalnız olduktan sonra? :S
Çok mu sabırsızım arkadaşlar, allah aşkına bir şey söyleyin