bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
10 numara bir adam olduğum ve çok güzel bir insan olduğum için oldurtana şükürler olsun...

SAĞLIK NİMETİ İÇİN SANA ŞÜKÜRLER OLSUN EY ŞAFİİ

Sağlıklı olduğum için şükürler olsun.

Bu gün kindar bir insan olmadığım için ve insanları oldukları gibi kabullenme konusunda
elde ettiğim ilerlemeleri düşündüğümde ve kalbimi hep temiz duygularla yıkamaya çalıştığım için
şükürler olsun.

Bugun de nefes alabildigim icin sukurler olsun....

bugünde güleç bir suratla evreni izleyebildiğim için şükürler olsun...

Verdigin tüm nimetler icin sükürler olsun Rabbim..
Sükrümü eda edenlerden eyle beni..

Forumdaki tüm dostlarım için şükürler olsun. Hepsi birer inci tanesi.

Bugün de karnımı doyurabildiğim için şükürler olsun.

Kendimi geliştirebilmek için elimde fırsatlarım olduğu için şükürler olsun. Yaşam enerjimi her gün yeniden kazandığım için şükürler olsun.

Sabah sağlıkla kalkabildiğim için, güneşi görebildiğim için, sevdiklerim yanında olduğu için...

annem yanımda olduğu için,sabah kahvaltımı yapabildiğim için,evimiz sıcak olduğu için,bugün de uyanabildiğim için şükürler olsun...

Bu kadar olumlu düşünen insanlarla karşılaştığım için şükürler olsun.

Tekrar mucizeye tanık olabildiğim , mucizeyi içimde sevgiyle büyüteceğim için şükürler olsun .

Beni seven bir ailem oldugu icin sukurler olsun....

özgür olduğum için şükürler olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri