bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bugün değişmenin bilincinde olduğum için Allha'a şükrettim:)

"Ben bu yüzden aşka şükrederim o beni onarır hep, bir tek o ayırmıyor insanı insandan ölene dek"
:)

Sıcacık bir evim ve sıcacık bir ailem olduğu için şükürler olsun.

Mucizeler hayatıma aktığı için ve şükredebildiğim için...

Manevi farkındalığımın yüksekliği için şükrettim az önce.Çoğu kimsede göremiyorum çünkü bunu,herkes 'Ben' derdinde,'O'nu tanımak isteyen çok az...

Kendimi geliştirebilmek için elimde fırsatlarım olduğu için şükürler olsun. Yaşam enerjimi her gün yeniden kazandığım için şükürler olsun.

öğretmen olduğum, bu kutsal ve güzel mesleği yapabildiğim için; en büyük ve en güzel olan, o bilge sahibime övgüler olsun

bana ben verildiği için şükürler olsun...

Yaşadığım herşey için şükürler olsun:)

Nefes alabildigimi farkettigim icin sukurler olsun...

aklıma gelen gelmeyen her şey için şükürler olsun.

bugun herşeye şükrettim ağzımın olduğuna kulaklarımın ,gözlerimin,burnumun,kollarımın ,bacaklarımın ve bir çok organımın sapasağlam olduğuna bugun karnımın tok olmasına şükrettim annemin olmasına babamın olmasına çok mutlu olmamıza şükrettim ve devamda ediyorum ( :

Sükretmesini bildigim icin sükürler olsun.. binlece kez sükürler olsun..

Sağlığım için şükürler olsun.

yaşamı güzel güzel yavaş yavaş yaşadığım ve hep genç ve çocuk kalabildiğim için şükürler olsun...

''Ne eksik ne fazla; Sadece yeteri kadar'' sözünü prensiplerimden biri edinebildiğim ve her zaman uygulayabildiğim için..

Allah´im bugünde annemi bana bagisladigin icin sana sükürler olsun..
Sükürler olsun verdigin nimetlere..
Sükürler olsun verdigin sagliga...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri