Cem.... ' Alıntı:hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...
forumda orjinalinden başka bi formata değiştirince etkisini kaybediyormuş diye bi yazı okudum da oyüzden tırsıyorum 4897caribbean ' Alıntı:Cem.... ' Alıntı:hatta arkadaşlar mp3 den wma formatına çevirmişim yalnışlıkla iyice tırsmaya başladım sadanim ya etkisin kaybetmişse böylece tekinler...
ya sen niye bu kadar endişe ediyorsun? oluruna bırak herşeyi. birleştirmen de,format değiştirmekle de bir şey olmaz sanırım mantıken oyle yani.
kısmen(I'm deranged) ' Alıntı:bi şeycik olmaz eğer rahatsız oluyosan tekrar indir.boşver kafana takıcak mevzu arama.bi yıldır dinlesen tamam da ,kaç gün oldu dinleyeli bi ay bile olmadı heralde .eğer rahatsız oluyosan dinlediklerini tekrar dinle ,daha da iyi olur.kendine iyi bak smiliyface
evet ya çok mantıklı hayal ablanın dediği,kesin öyledir.tamamen duygusal dlckrn music45hayalayaz ' Alıntı:nil- gün'nün kasetlerinde ve cdlerinde böyle bir uyarı var..bence kopyalanmasın diye uydurulmuş, birşey..eskiden subliminal mesajların nasıl kaydedildiğini bilmiyorduk inanıyorduk..şimdi azıcıkta olsa teknikten haberimiz var..yalan söylemişler.etkisi falan kaybolmuyor...ben kendi adıma...subliminal mesaj terimini ilk duyduğumda..natura sound terapi proğramında dinlediğimiz ses dalgaları gibi bi şey sanmıştım..müziğin altına gizlenen telkin metinleri olduğunu ve etkisinin kaybolmayacağını öğrendiğimde çok gülmüştüm..aslında nil gün hanımı birisi uyarsa iyi olur insanlar artık subliminalin ne olduğunu biliyor..daha fazla gülünç duruma düşmesin kadıncağız..dinle cem sen telkinlerini..o duyduğun söylentinin nedeni tamamen duygusal..saygılı sevgiler
zaten şaftım kaydı,24 saat dinlemekten sigrt56 hadi dinliyelim super ama bi yandan da sevindim aslında,şimdi de psikolojik açıdan sanki etkileri hissedecekmişim gibi bir ambians yaşıyorum t678 herkese sevgiler..... smiliyfacehayalayaz ' Alıntı:aaaaaaaaaaa bak işin rengi şimdi değişti..atakan diyorsa doğrudur..sen iyisimi yeniden başla.. 12389
vallahi billahi be kardeş smiliyface kendimden geçtim resmen eve gelen arkadaşlar psikopatmısın sen diyolar(yerde cam kırıkları falan var)aynanın 4 de 3 gitmiş,oda kapkaranlık,evin içi nükleer bomba gibi çöktüm resmen atakan abinin o mesajını görünce siirokul neyse önemli ölan değişim yeter ki değişeyim gerisi .......(tamamlaryın orayı super )caribbean ' Alıntı:khkh56 hismiley
çok sağol yüzde 100 garanti ben değişirm tatilsmileycaribbean ' Alıntı:smiliyface oluyor bazen yol kazaları ama yol açık devam ediyor. inşallah değişimi hissedeceksin arkadaşım yeter ki dinle, dinlemeye hevesli ol. actionsmile
bu inanç sende oluşmuş zaten, mutluluk haberlerini almak dileklerimle.
Sanırım çok büyük(normal ötesi) bir değişim olmasını istiyorum ama içimdeki o diğer ses var ya adamda moral falan bırakmıyo 4897 hismileyacemi-sirine ' Alıntı:hayirdir???... birseylermi düsündün de hevesin kacti ve morelin bozuldu????
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.