- Reaksiyon puanı
- 0
insanlar mutsuzken kendini değiştiren enerjiyi nerden buluyor anlamıyorum. yataktan çıkasım gelmiyor ki film izleyim kitap okuyum ya da başka bir şey yapayım... agl34
dua etmeye çalışıyorum.özlem hanımın meditasyonunu denedim iyi geldi. geçici bir rahatlık olmasın uzun sürsün inşallah.
çok teşekkür ederim. söylediklerinizi uygulamaya çalışcam canım istemese de zorlansam da yapcam. hayatımda bir şeylerin değişmesi gerekiyor. hayatıma bazı insanları önemsemeden devam etmem gerekiyor...bu ruh halimin sebebi olan insandan uzaklaşmam gerekiyor...
maviinci bomba gibisin çok güzel şeyler söylüyorsun. Sanırım beyazhüzün gibi bende depresif'im hiçbişrey yapmak istemiyorum..
benim bu durumum 2 haftadır devam ediyor. bugün kendimi daha iyi hissediyorum bozulmasın inşallahuzun zamandır ilk defa içimden gelerek dua ettim. sabah kötü kalksam da mutluyum diyip durdum
benim kendimi iyi hissetmemi sağlayacak olumlamalar bulmam gerekiyor maviincinin dediği gibi netten baktım bişeyler ama kendime uygun bişeyler bulamadım ben sayısal biriyim sözelim çok zayıf basit bir yazı bile yazamam ne desem bilemedim
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.