Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
emelciğim bazen duyarız'ya hani öğretmen az derler. aksine ne kadar insan varsa o kadar öğrenci ve öğretmen var. hayatımızın bir döneminde birbirimizle karşılaşıyoruz, birbirimize öğretmemiz gerekeni öğretiyoruz sonra yollarımız bir şekilde ayrılıyor.burada sevinmen gereken bir şey var. siz birbirinize en güzel şekilde öğretmen ve öğrenci olmuşsunuz,birbirinizi yükseltmişsiniz,ne güzel , böyle arkadaşlıklar uzun soluklu dostluklara yürür,ve dünyanın neresinde olursanız olun var olduğunuzu bilmek sizi rahatlatır,keşke herkes bu kadar dikkatli, saygılı olabilse ben ikinizide kutlarım,
sevgili lerzan geçmiş olsun,bu gün annesinin nasıl olduğunu bile umursamayan bir çocuktan bahsedildi,bizim iyi olduğumuzdan emin olmadan tepemizden ayrılmayan, çocuklarımıza sessizce ama yüreğim coşa coşa teşekkür ettim.onlarda bir gün gidecekler,kendi hayatlarını kuracaklar,ama ben bizimkiler gibi olan çocukların ayrılışlarının bile,varlıklarıyla dolu olacağından eminim,bazı şeyler gerçekten öğretilemez insanın mayasında olur,çok şükür çok şükür çok şükür,