ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Emelcim sağol teşekkürler,sen de sağolasın Hayal abla,
Hayal abla mor aleve akşam bir türlü konsantre olamadım ve yarım bıraktım umarım bir sakıncası yoktur bu akşam tekrar deniycem.Bazen kendimi olumlu düşünmede yeterli bulamıyor ve dikkatimi toplayamıyorum. hismiley

Burcucum,
işle ilgili hiçbir gelişme yok en son Coşkun'un bahsettiği danışmanlık firmasından aradılar benim alanım olmayan bir işti ama yapabileceğim, sevgiyle yapabileceğim bir işti teklif ettiler yapar mısınız diye tabii dedim kabul ettim, iş sahibi benimle irtibata geçicekti hala yok ve haber bekliyorum neden böyle bir tıkanıklık yaşadığımı anlayamıyorum tecrübesiz bilgisiz ilk defa çalışmaya başlayan biri değilim ama sanırım biraz daha sabır gerekiyor. hismiley

sabretme sen ara,biz bunu yeni yaşadık eğer oğlum ve ben senin gibi beklemeseydik benim oğlum şu anda çalıştığı yere yedi sekiz ay önce girmiş olacaktı...bekledik arasınlar diye...oysa onlar o kadar yoğunmuşlarki..hem söyledikleri kulaklarımda hala çınlıyor...bir şeyi çok istiyorsanız aramaktan çekinmeyin..evet böyle söylediler...ablam sana en fazla hayır derler bu yaşadığın belirsizlikten iyidir...hiç durma ara dururmu netleştir
..hadi göreyim seni

İnşallah Burcucum biran evvel olur hayırlısıyla
isyanlardayım yine geldiler bana umarım çabuk giderler 4897

Elif merhaba,

senin adına ben aradım. iş sahibi kişiyi arayıp hatırlatacaklar. seni arayacak kişi çarşambadan önce sizin tarafa gitmeyeceğini söylemiş. büyük ihtimalle bugün yarın sizin o tarafa geçtiğinde aramayı planlıyordur. hayırlısı olsun diyelim. gönlünü ferah tut.

coşkun sağol ablam,sen çok güzel bir insansın,allah her şeyi gönlünün güzelliğine göre versin

Merhaba Coşkun,
Hayal ablanın dediği gibi gerçekten de çok iyi bir insansın ben bugün arayacaktım sen benden önce davranmışsın ilgine alakana sonsuz teşekkürler super

çok cimri bir adam göle düşmüş can havliyle debeleniyor, batıp çıkıyormuş suyun içine.
çevredekiler yardıma koşmuşlar ellerini uzatıp "ver elini ver elini" diye sesleniyorlarmış.
ama adam bir türlü elini uzatmıyormuş.
derken yardıma koşanlardan biri "al elimi al elimi" diye seslenmeye başlamış.
gölde çırpınan adam hemen uzatmış elini ve çıkarmışlar sudan.

vermeden almak olur mu hiç. ihtiyacı olana bu siteden, herkesin kendi yetenenekleri, becerileri, tanıdıkları, çevresi ve sözleriyle o kadar çok el uzanıyor ve o kadar farklı yollarla destek olunuyor ki sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

İş için olumlu bir telefon aldım cumartesiye yüzyüze görüşeceğiz umarım hayırlısıyla olur iyi dileklerinize ihtiyacım var arkadaşlar gulensmiley

Elifcim çooooook sevindim..tüm iyi dileklerim seninle canım..hakkında hayırlısı olsun.bak kaç kişi gelir şimdi sana iyi dileklerini bildirmeye..bu kadar insanın desteği varken hepimiz en güzel işlere ve hayatlara kavuşacağız eminim ben..di mi hayal ablam?

elif malkoç ' Alıntı:
İş için olumlu bir telefon aldım cumartesiye yüzyüze görüşeceğiz umarım hayırlısıyla olur iyi dileklerinize ihtiyacım var arkadaşlar gulensmiley
harikasınnn..... uy897 uy897 hadi hayırlısı uy897

çok şükür elifim çok şükür binlerce yerden arşıalaya kadar şükürler olsun...yavrular yükseliyoruz...bakın hareket başladı..artık yukarıya çıkyoruz...şükür edin, aman ha şükür etmeyi ihmal etmeyin emi..hepinizi seviyorum sizin sevinciniz benim bayramımdır..

Yanımda olduğunuzu bilmek, desteğinizi almak çok çok iyi geliyor çok mutlu oluyorum anlatamam bu duyguyu blissy Hayal ablacım şükretmeye devam, Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah, sizleri çok çookkkkk seviyorum kiss3

[youtube=425,350]eKw47J9PO-c&mode=related&search=[/youtube]
super

cumartesi hayırlısıyla bir geçsin de bu sayfada Elif için kutlama partisi verelim. yeni işini kutlayalım hep beraber. guitar

csk ' Alıntı:
cumartesi hayırlısıyla bir geçsin de bu sayfada Elif için kutlama partisi verelim. yeni işini kutlayalım hep beraber. guitar
rt67 cumartesi benim katılmam gereken bir seminer var il dışında olucam dusun elifimm ben şimdiden kutlayayım o vakit wave sevgili arkadaşımm tüm başarı mutluluk sağlık en önemlisi huzur hayatından hiiç eksik olmasın... huzur olunca sağlıkta oluyor başarıda... çok öpüyorum seni kiss3

[youtube=425,350]-erKaNY_xAA[/youtube]

uy897 uy897 uy897 uy897

[youtube=425,350]RGpkNPbSa2Q[/youtube] khkh56 khkh56

adamın tüm yumurtaları kırldıyaa... sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri