ELİFİN GÜNLÜĞÜ

melekelif

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende günlüğe karar verdim. İlk 2 3 gün süperdim. Kendimi çok farklı hissediyordum. Sabah kalkdığım gibi ayaktaydım. Cin gibiydim. Ama şimdi yine eski halime döndüm. Niy eniye niye diyom kendi kendime. Acaba değicemmi yine. Şimdi yine sabahları uyanıyorum. Sabahları ancak yarım saatte ayaktayım. Niye niye niyeeee 88a

Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ

Hoşgeldin...
O kadar bozma moralini ve herşeyin iyi olacağını düşün...Kendini iyileştirme ve herşeyi düzenleme döneminde,bazen çok sancılı ve depresif günler geçirebiliyoruz...Mesela benim sebebsiz yere,çok ağladığım olmuştur...Ama zamanla herşey çok daha iyi gelişiyor,onun için sakın pes etme...Telkinleri dinledikçe herşeyin daha iyi ve duru geliştiğini göreceksin...Kendini iyi hissettiğinde,kötü hissettiğinde günlüğünle paylaş,bu acayip rahatlatır insanı,hemde birinden bir yorum duyup,daha farklı bakmanı sağlayacaktır olaylara...
Günlüğün hayırlı olsun kiss3

6817753001185ge9.gif

günlüğün hayırlı olsun..
ağlayıp durma, niye niye niye diye soracağına nasıl nasıl nasıl diye sor...niye sorusu seni olduğun yere mıhlar, nasıl sorusu ise bulunduğun durumdan çıkarır..önüne imkanlar getiri seni seviyorum..ağlama. ağlamak, ağlamak getirir

merhaba degisim günlügün hayirli olsun emin ol bu sitede bütün gözyaslarin ve üzüntülerin gececektir umarim hersey gönlünce ve dilegince olur kiss3

YAAA KENDİMİ ÇOK GARİP HİSSEDİYORUM. İÇİM SIKINTILI . TELKİNLERİ DİNLİYORUM. AMA DEMEKKİ TAM DİNLEMİYORUM. ÇOK YOĞUN BU ARALAR İŞLERİMİZ. SIKI ÇALIŞIYORUZ. ONDAN DAOLABİLİR.

pardon büyük harfle yazmışım. ben bir şeye karar verdim. telkinleri yeniden başlayacam. önce 50 defa ego güçlendiriciyi dinleyecem. sonrada devamında ne varsa teker teker 50 şer defa dinleyecem. biraz acele mi ediyorum ne. yine miskinleştim. ben bu olmamalıyım. bugüne kadar hep bu tembel hiç bir şeyin farkında olmayan kendinin farkında olmayan aklı bir karış havada kişiliğiyle çatıştım durdum. hep kişisel gelişim sitelerinde bir şeyler aradım. hep okudum. ama ne yazıkki ben değişmedim. inşallah bu site benim yardımcım olur. şimdi 50 defa kaydedip dinlemeye başlıyacam. hoşçakalın. ALLAH'A emanet olun. sizi çok seviyorum. kiss3

sevgili melekelif cimm öncelikle günlüğün hayırlı olsun..

güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah..
22461489sq3.gif

küçük harf kullanmaya özen gösterdiğin için teşekkür ederim tatlım..
0f78f41397134d0d5c7514c23bfc2a01.gif

canım benim telkinleri tam dinlemek derken .. eğer müziğin sesini duyuyorsan ne iş yaparsan yap mesajlar yinede bilinçaltına ulaşıyor.. hy789
telkinlerin kolaylığı da işte burada zaten.. için rahat bir şekilde dinlemeye devam et.. pc05

telkinleri tek tek dinlemektense önerdiğimiz şekilde dinlemen daha faydalı olcaktır...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/

suçluluk ve egoyu birlikte dinle.. daha sonra kendine güveni ekleyerek devam et..
günde ortalama 10 saat kadar dinlemeyi öneriyoruz ama senin tercihin daha az yada çok olabilir..

gün içerisinde dinlediğin gibi gece uyurkende dinleyebilirsin.. hem uyku süreni değerlendirmiş olursun hemde
çok daha hızlı yararlarını görürsün bana göre..

canım benim öğrendiklerimizi uygulayarak yaşamımızda pratiğe dökmedikçe malesef bizlere bir faydası olmuyor..
sen artık değişime karar verdin.. ve bu yolda çok güzel adımlar attın.. şimdiye kadar dolaştığın kişisel gelişim
siteleri sana bu değişim zamanın için gerekli zemini hazırladı..
öğrendiğin her bilgi ihtiyacın oldukça içinden yaşamına doğru akacak.. yeterki sen izin ver..

iyi dinlemeler .. music45

sevgiler...
26tk4.gif

Çok teşekkür ederim size.ama bu izin verme işini nasıl yapacam.Ben istiyorum. Çoook çalışmam gerek çooook kiss3

melek elifciğim, zaten şu anda, kendine değişme ve iyileşme iznini vermişsinki, telkinleri dinliyorsun...izin vermek her ne kadar sözel yapılıyorsada..sözle izin verdim demek yetmiyor..sözlerimizi aynı şu anda yaptığın gibi eyleme döktüğün zaman tam olarak izin vermiş oluyorsun....örneğin affetmeye izin veriyoruz...ama sürekli kafamızın içinde o sana onu yaptı bunu yaptı diye düşünceler dönüyor..ben kendi adıma eğer bu düşünceler yoğun dönüyorsa, affetmeye zorlamıyorum kendimi..ÖZGÜR BIRAKIYORUM.özgür bırakmak..affetmekten daha kolay..entellektüel zihnimize..bak sen ne kadar yücesin, özgür bıraktın diye yağ çekiyoruz..direnç oluşturmaması için..ben ...özgür bıraktım dedikçe bir yer geliyor bir bakıyorsun..entellektiel zihnin oluşturduğu blokajlar gitmiş yerini boşluğa bırakmış..işte o noktada bu boşluğu affetmek istediğimiz durumların bize tecrübe olduğu düşüncesiyle dolduruyoruz..aslında özgür bıraktığımız noktada kendimize affetme iznini eylemsel boyutta veriyoruz..( aslında affettiğimiz o, insanın nezdinde gördüğümüz, kendi içsel potansiyelimiz aynalıyoruz birbirimizi) yapmak istediğimiz, sahip olmak istediğimiz herhangi bir şey varsa..eller kolar bağlı bir şekilde oturmak yerine onu nasıl yapabileceğimizi düşünüp..oluşması için hangi eylemler gerekliyse, başlıyoruz yapmaya..attığımız adım küçük olabilir ama, başarmak bitirmenin yarısıdır demişler ya..çok doğru..işte bana göre izin vermek böyle bir şey ..sen bir tatbik et..daha kolay bir yolunu bulursan ki mutlaka bulursun bizimle paylaş..hepimiz birbirmize öğretmeniz..hani dünyada öğretmen sayısı yeterli değil diyorlarya, bu bana göre yanlış bir inanç..dünyada ne kadar insan varsa o kadar öğretmen ve öğrenci var...çok güzel bir soru sormuşsun..cevabı gecikmeden gelecektir, sende o cevabı bizimle paylaş..bu kadar güzel sorular sorduğun için sayglı sevgiler.. kiss3

Ben iyice coştum. Aöf sınavım yakın. internetten o dersleri dinliyom. sesli kitaptan aynı zamanda telkinleri dinlesem yapabilirmiyim. faysadı olurmu kendimi hem derse hemde telkinlere verebilirmiyim.

melek elifciğim..telkinleri nasıl dinliyorsun bilmiyorum ama..telkinler başka şeylerle meşgul olduğun zamanda etkili..yalnız derse çalışırken..zihnini dağıtacak bir versiyon seçme..örneğin su sesi..dikkatini dağıtmayacak..aksine öğrendiklerini akışkan bir hale getirip, zihnine daha kolay yerleşmesini sağlayacaktır..tabii telkinlerinde bilinçaltına..entellektüel zihnin dersle meşgul olacağı için, telkinler currp diye bilinçaltına giriverir diye düşünüyorum...

ablacım seslikitapta dinliyorum aynı zamanda daçalışıyorum.(bilgisayarda hatları açıyorum)iş yerinde bilmiyom ayrı ayrı mı yapsam yoksa böyle faydalı olurmu 3 şey bira arada.

merhaba melekelif elbette olur...

çok mükemmel şekilde yaratılmış varlıklarız bizler...
kendi potansiyelinin ve gücünün farkında ol lütfen tatlım..

sen burada bu mesajı okurken gözlerin harflerin üzerinde gezinsede aslında ekranın tamamını görmektesin..
aynı zamanda vücudunda milyarlarca hücre kendini yenilemekte..
nefes alış verişin kendiliğinden olmakta..
tv açıksa oradaki konuşmayı dinlemesende duymaktasın..
an içinde milyonlarca eylem gerçekleştirmektesin.. sadece bunların farkında değilsin..

subliminal telkin dinlemenin rahatlığıda bu avantajı sunuyor olmasıdır..
her ne yaparsan yap.. ne işle meşgul olursan ol müziklerin sesini duyabileceğin ortamda olduğun sürece
telkinler görevini yerine getirecektir..

sevgiler.. hismiley

Bugünüm acayip sıkıntılıydı.Ama sizden sonra geçti. benim derdim birine kafam takıldığı zaman o karşımda gibi kendi kendime konuşup duruyodum.galiba bu evreleri geçiriyorum hele boşver hele boşver işine bak diyom kendime. sizi çok seviyorum.

merhaba melekelif.seninle adaşız benim adım da elif.ve kaderimizde benziyor galiba ben de şu ana kadar kişisel gelişimle ilgili arştırmalar yaptım kitaplar okudum değişik teknikler denemeye çalıştım, ama hiç birinde de tam anlamıyla istediğim sonucu yakalayamadım.sadece bu telkinleri dinleyerek biraz değişimler hissettim kendimde.birde düzenli dinlemedim telkinleri hep ara verdim, birazda sabırsız davrandım hemen etkisini göstermesini istedim olmayıncada bende işe yaramıyor diye düşündüm.ama tekrar telkinleri düzenli dinlemeye karar verdim.

merhaba esmer hoşgeldin yanımıza...
blume7jj1.gif

canım benim aslında sen neredeyse forumun ilk üyelerindenmişsin.. ark5

eminim sessizce bizleri takip etmekteydin.. tender45
nihayet hislerni bizlerle paylaşmaya karar vermiş olmana ne kadar çok sevindim anlatamam.. thumbsanim

kişisel gelişim ile ilgili olarak tüm öğretilerin ve uygulamaların temelinde
asl olan mutlak ama mutlak devamlı olmasıdır... onayi

bunu aslında hepimiz bilir ama uygulamada atlamalar yaparız.. b456
ama burada tanıklarımız var.. ve kendimiz zorlansak bile tanık olan dostların
desteğiyle devamlılık şartını uygularız... s456

lütfen sende şimdi bizlerin tanıklığında telkinleri aksatmadan düzenli olarak
dinlemeye tekrardan başla.. music45
ve kısa sürede çok güzel haberlerle müjdelerini ver bizlere.. blissy

sevgiler..
yolcugidiyora001ani17kzrg6.gif

teşekkür ederim.foma yaklaşık bir senedir üyeyim sürekli tekip ediyordum ama aktif olarak çok katılmamıştım.sizin ilginizede çok teşekkür ederim beni çok sevindirdi.

ben telkinleri telefona kaydettim. Sürekli dinliyorum. inşallah faydasını görürüm. hepinize iyi günler.

Telkinlerin bana etkileri başladı. Artık hiç bir şeyi eskisi gibi kafama takmıyorum. Zorluklarla
karşılaştığımda ha gayret bununda sonunda bir fırsat var. biraz daha tecrübe var. ha gayret düşün sorunsuz çözüm yok. diye düşünüyüm.olumsuz düşünmeyi aştım.ama tembelliği aşamadım ertelemeyi. ama onunda yeneceğime eminim. kendime yap dediğimi anında yapacam. yatığım işe kendimi veriyorum. başarıyla bitirmeliyim. kiss3 bu siteyi hayal ablayı ve hepinizi çok seviyorum.haaa bu arada hepinizin kandili mubarek olsun. dualarınız kabul olsun. sağlık mutluluk huzur para imkan herşey sizinle olsun

smiliyface mrb melekelifbence yılma devam et tembellik konusuna gelince atlatırsın kolay deiğil yılların birikimi olumsuz duygular bir anda gidemiyo yavaş yavaş hayata kocaman gülümse hayat da ssana kocaman gülümsesin bak bende ders çalışıyorum smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri