Genel Kullanım Rehberi

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

merhabalar..

bu üç telkini listelediğiniz gibi dinleyebilirsiniz..

telkinlerin etkili olması için tekrarlamaları önemlidir..
listeye her yeni telkin alışınızda diğerleri ile birlikte tekrarlanma sayısı azalacaktır..

iki üç haftada bir yeni telkin ekleyebilirsiniz ama önceliğiniz listede olupta etkisini görmek istediğiniz konularda olmalıdır..
bunun için listeyi kalabalıklaştırmadan emin adımlarla ilerlemek daha yararlı olacaktır..

sevgiler..

slm. benim sorum telkinleri nasıl nerde dinlemem ile ilgili değil. bunların tam olarak ne olduğu.

bazı yerlerde frekanstan bilinçaltından bahsedilmiş ama tam olarak biz neyi dinliyoruz.

tanışma kısmına yazdım, yanlış yere yazdım galiba.

"TR-ance"
"Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // "
KuLLandığım DaLga BoyLarı
8 Hz : Muladhara Çakrası.. (Kök.. )
9 Hz : Swasthisthana Çakrası.. (Sakral.. )

diye yazmış başka bir yerde
ama 8 hz i insan kulağı duyamaz kafam çok karıştı ne yaptığınızı anlamaya çalışıyorum.
kötü birşey yapıyonuz demiyorum ama biraz gizemli olmuş veya çok fazla bilinmeyen var.

copper frekanstan bahsedilen yer sanırım farklı konu. telkinle ilgili değil. telkinlerin içeriğini giriş sayfasında bulabilirsin. aşağıdaki linklere bi göz at istersen. sorularının cevabını orda bulabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler_sonrasi_ilk_etkiler_ve_anketlerimiz-b2.0/

gunes ' Alıntı:
copper frekanstan bahsedilen yer sanırım farklı konu. telkinle ilgili değil. telkinlerin içeriğini giriş sayfasında bulabilirsin. aşağıdaki linklere bi göz at istersen. sorularının cevabını orda bulabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler_sonrasi_ilk_etkiler_ve_anketlerimiz-b2.0/

ilgin için teşekkürler.
konuyla gerçekten ilgiliyim ama aklımda bazı soru işaretleri var.
umarım ilerleyen günlerde bu sorunları çözeceğim

merhabalar...okuduğuma göre telkinlerin günde 8-10 saat dinlenmesi gerektiğini anladım..eğer doğru anlamışsam...

"Her telkinin dinleme süresi ortalama 70–80 saattir. Günlük 8-10 saatlik bir dinleme ile 1 hafta içinde etkiler ortaya çıkmaktadır" demişsiniz...

peki bu 8-10 saat aralıksız ve kesintisiz mi olmak zorunda ? yoksa gün içinde zaman dilimlerine bölerek toplam olarak 8-10 saati bulsam olur mu ?

mesela örneğin sabah 2 saat boyunca, öğlen 1 saat, akşam 3 saat, gece 2-3 saat dinlesem fayda görürmüyüm ?

diğer bir sorum da..başlangıç olarak suçluluk ve egodan başlanılması tavsiye edilmiş...2 hafta boyunca bu 2 sini aynı anda dinledikten sonra listeme erteleme yi de katabilir miyim...ertlemeyi katmak için en az 2 hafta mı geçmesi gerekiyor..

silvia ' Alıntı:
merhabalar...okuduğuma göre telkinlerin günde 8-10 saat dinlenmesi gerektiğini anladım..eğer doğru anlamışsam...

"Her telkinin dinleme süresi ortalama 70–80 saattir. Günlük 8-10 saatlik bir dinleme ile 1 hafta içinde etkiler ortaya çıkmaktadır" demişsiniz...

peki bu 8-10 saat aralıksız ve kesintisiz mi olmak zorunda ? yoksa gün içinde zaman dilimlerine bölerek toplam olarak 8-10 saati bulsam olur mu ?

mesela örneğin sabah 2 saat boyunca, öğlen 1 saat, akşam 3 saat, gece 2-3 saat dinlesem fayda görürmüyüm ?

diğer bir sorum da..başlangıç olarak suçluluk ve egodan başlanılması tavsiye edilmiş...2 hafta boyunca bu 2 sini aynı anda dinledikten sonra listeme erteleme yi de katabilir miyim...ertlemeyi katmak için en az 2 hafta mı geçmesi gerekiyor..

evet telkinler 70-80 saat dinlenldiğinde etkilerini göreceksiniz. istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz.
isterseniz gece uyuyorken. bildiğiniz üzere 8 saate yakın bir süreyi uyku halindeyken harcıyoruz.

başlangıç olarak suçluluk ve ego telkini tavsiye ediliyor. iki hafta boyunca bu iki telkini dinledikten sonra yeni telkinler ekleyebilirsiniz. yeni telkinler size kalmış.

sağlıcakla ve ışıkla. hismiley

Bir de telkinlerin etkisinin görülmesi, tekrarıyla alakalı. yani gün içnde yarımşar saat aralıklarla dinlemektense(abzürt bi örnek ama anlaşılması açısından açık smiliyface) sekiz saat boyunca aralıksız dinlemek daha verimli oluyor.Değişimin başlangıcına hoş geldin silvia music45

merhabalar silvia

ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinleri kısa ve diğer telkinleri destekleyicidir..
eyleme geçirici özelliklerinden dolayı bunları ilk günlerden itibaren dinlemenizdee sakınca yoktur..

sevgiler.. hismiley

boy için olanı yok mu acaba????? :S:S

kendine güven telkinini indirdim 7.38 dk sürüyor sadece bunu mu günde 8-10 saat dinlemeye çalışacam yoksa devamı falan var mı?

Öncelikle suçluluk ve ego telkini dinleyiniz.Bir hafta...
Daha sonra topluluk konuşma ekleyebilirsiniz.
Benim imzamada rehber konusu vardır.Ona da göz atınız.

bir şey daha sormak istiyorum bu telkinler art arda mı dinlenmeli yoksa bir telkin 70-80 saat dinlendikten sonra diğerine mi geçilmeli?????

seren_ ' Alıntı:
bir şey daha sormak istiyorum bu telkinler art arda mı dinlenmeli yoksa bir telkin 70-80 saat dinlendikten sonra diğerine mi geçilmeli?????
Telkinler ard arda dinleyin.Yani media player'da bir listeniz olsun.Sıra ile bir suçluluk bir ego çalsın.
Daha sonra yani bir hafta geçtikten sonra topluluk konuşma ekleyin yavaş yavaş diğerlerini ekleyin..

Genel olarak üyelerin yorumları gösteriyor ki ego ve suçluluktan sonra topluluk konuşma sosyallik arttırıcı gibi telkinler daha verimli oluyor.
Bir kaç kişi kendine güven telkininden verim alamadıklarını söylediler.O nedenle listenizi bu şekilde yapabilirsiniz...

Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum.
Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim.

nitella ' Alıntı:
Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum.
Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim.
Şu format değişikliği benimde aklıma takıldı 4897 daha önce farklı bi formatta indirmiştim ama etkisini bilemiyorum sadanim

Merhaba
Öncelikle böyle bir çalışma için teşekkürler.
Sitede metin olarak verilen telkinleri kendimiz kasete okuyup bu şekilde dinlesek yararı olur mu?
Şu anda Uykuda Öğrenme adlı bir kitap okuyorum. Bu kitapta kişisel gelişimle ilgili bir bölümde bu konudan bahsediliyor.
Kitapla ilgili bilgiyi aşagıdaki linkde inceleyebilirsiniz.

http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=GO7GQKLM37MPBKSXVXT8

MERHABA ATAKAN BEY
benim sorum bu müzikleri dinlerken değişiklik olması açısından başka müzikler de araya katsak (telkin içermeyen pop veya farklı tarzlarda)telkinlerin etkisinde farklılık gösterir mi yan etki misali durumlar ortaya çıkar mı çünkü bir günde 10 12 saat bu müzikleri dinlemek bir süre sonra dinlememe isteği ortaya çıkarır ya da bana öyle geldi

Arkadaşlar benmi bişeyi yanlış anlıyorum.. telkinlerin türkçe olduğunu söyleniyor fakat türkçe değil??? bu konuya bir açıklık getirirmisniz???

estocada ' Alıntı:
Arkadaşlar benmi bişeyi yanlış anlıyorum.. telkinlerin türkçe olduğunu söyleniyor fakat türkçe değil??? bu konuya bir açıklık getirirmisniz???

Merhaba kafinur. Bahsettiğin sorun bende de vardı. Bütün gün sürekli aynı şeyi dinlediğim için bir süre sonra sıkılmaya başlamıştım fakat forumda yaptığım araştırmalardan çok güzel bir tavsiye aldım. Telkinleri doğa sesi olarak açıyorum ve aynı anda başka bir player'da dinlemek istediğim telkin içermeyen müzikleri dinliyorum. Böylece hem günlük dinlediğim telkin sayısı azalmamış oluyor hem de sıkılmadan istediğim müziği dinleyebiliyorum pop rock jazz blues reggae :)
hpm1

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri