İştah Açılması Etkisi

Telkinler İştahınızı Nasıl Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    184
Belki garip gelebilir sizlere. Ben babasının ölüm haberinden 3 saat sonra oturup yemek yemiş bir adamım. Ne zaman canımı sıkacak bir şey olsa iştahım açılır. Yukarıda yazılanların tam tersiyim neredeyse. Ve mp3 telkinlerin 3. günündeyim. Mideme sanki taş oturmuş. Bir oturuşta çeyrek deve yiyen beni, birileri hatırlatmasa neredeyse aklına gelmeyecek hale getirmiş. Bana yemeği hatırlatan tek şey mideme kramp şeklinde giren ağrıların, yemekten sonra rahatlatması bu üç gündür. Bunu yeni farkettim. Midemdeki kasılmalar bir şeyler atıştırınca geçiyor. Fakat yemek diye bir şey aklımda yer etmiyor. İlginç geldi bana. Çok garip hallerdeyim. Anlatırsam büyüsü bozulur diye şimdilik bu kadar. Daha anlatamam üzgünüm yu89

anladığım kdrıyla telkinler herkeste ters etki yapıo yani çok yiyosa az yemeğe başlıo yada az yiyosa çok yemeye başlıyo...

iştah artması bende de bi dönem olmuştu ama onu kullandığım doğal depresyon ilacı st johns wort a bağlamıştım.sonra o ilaca devam etmeme rağmen bu etkiyi bidaha göremedim ve sonra düşündüğümde iştahımın inanılmaz arttığı o zamanlarda geceleri telkin dinlediğimi farkettim.hangi telkinlerdi tabi hiç hatırlamıyorum.

ama iştah artması normal bi artma değildi.anlatayım:normalde yediğimin en az 3-4 katı yiyordum ve doymak bilmiyordum.ve açlık hissim ilginç bi şekilde mideden kaynaklanan bi açlık hissi değildi.ağzım resmen şiddetli bi biçimde sulanıyordu.bunu engellemek için yemek yiyordum.midemin dolması açlığımı kesinlikle geçirmiyordu.midem tıka basa dolu olduğu halde gece yatınca ağzımın suları akıyordu.kalkıp yeme ihtiyacı hissediyordum.sonra kendi kendine bu etki yokoldu.belkide telkin dinlemeyi kesince etkide gitti bilemiyorum.o zamanlar telkinden kaynaklanacağı hiç aklıma gelmemişti.sizlerdeki iştah artışı da ağzın sulanması şeklindemi oldu?

bu arada normalde iştahlı bi insan değilim.hatta iştahsız biriyim.ve baya zayıfım 1.75 boy 58 kilo.(e)
o zamanki iştah artışı benim için sorun olmamıştı yani hatta süper olmuştu.

bende de çok yeme başladı...

Bu iştah açılması geçici bir durum mu? Ne kadar sürüyor? Ben de mutfak pc arası mekik dokuyorum.

Bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi lütfenn.. Umarım geçici bir durumdur...

bende geçti.ama 1-1.5 hafta kadar sürmüştü.

bende bana ne oldu dıyorum telkınlerı dınlemeye basladıgımdan berı yıyorum ve mıdem kötu kazınıyo midem bulanıyor bugun ılac aldım ama demekkı telkındenmış suçluluk ve ego dınlıyorum doga seslerını , uykum düzeldi ve sabah erken kalkıyorum şimdilik bu kadar yeni başladım :))

iştahımı pek etkilemedi ama midemde bulantılar başladı:((

Ne bulantısı hangi telkin bulantı yaptı? Hangi telkin iştahı açıyor?
Bulantıdan sıkıldım.

mrhba ii çok güzelde bide şunun kilo aldıran versiyonu olsa çok güzel olurdu .. acaba kilo verdiren mp3 tersten dinlesek bu sonuca ulaşırmıyız ???? başarılarınız devamını dilerim .... alk78
tersten dinleme durumuna bayıldım ya......çok yaşayın emi...girlhaha

önceden sofraya tek çeşit yemek koyardım şimdi ise bir kaç çeşit koyuyorum 956k

ne baş ağrısı ne başka bişy oldu ama acayip iştahım açıldı. hayatta meyve yemeyen ben 2 elma 2 portakalı 5 dkda yedim. + yemekleri saymak istemiyorum :)

insandan insana değişiyor ...benim iştahım kapandı meğerse stresten sürekli yeme ihtiyacı duyuyormuşum :)ama oğlumun iştahı arttı :(zaten biraz tombik :(ama o kadar pozitif etkinin yanında bunu problem etmiyorum sık sık yiyor ama kalori miktarına dikkat ediyorum .....ama o kadar hoş değişimler yaşıyor ki ....ilk dinlediği zamanlar başım ağrıyor anne kapat şu müziği diyordu şimdi huzur verdiğini söylüyor:)atakan bey bu arada oğlum 9 yaşında bu müziklerin zararı olmaz değilimi ?kaç saat dinletmeliyim ?(biraz özgüvensiz )

insandan insana değişiyor ...benim iştahım kapandı meğerse stresten sürekli yeme ihtiyacı duyuyormuşum :)ama oğlumun iştahı arttı :(zaten biraz tombik :(ama o kadar pozitif etkinin yanında bunu problem etmiyorum sık sık yiyor ama kalori miktarına dikkat ediyorum .....ama o kadar hoş değişimler yaşıyor ki ....ilk dinlediği zamanlar başım ağrıyor anne kapat şu müziği diyordu şimdi huzur verdiğini söylüyor:)atakan bey bu arada oğlum 9 yaşında bu müziklerin zararı olmaz değilimi ?kaç saat dinletmeliyim ?(biraz özgüvensiz )

Sorunuz daha önce yanıtlanmıştı. Aynı soruları tekrar tekrar sormamaya özen gösterelim. ttli3

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/618151-atakan-bey-ve-abdullah-bey.html#post794575

Sevgiler. actionsmile

Ben de iştahım açıldı mı bilmiyorum..?
Ne aşırı yeme ihtiyacım oldu ne de iştahsızlığım oldu.. Normal yeme düzenimdeyken kilo almaya başladım. 38 giyerken 1 ay önce 40 bedene çıktım.. :( 40 bedeni zorluyorum şuann..
herkes kilo almışsın diyor. hayatımda hiç rejim yapmayan ve her zaman 36 - 38 bedenlerde gelip giden ben 40 bedene çıktım..
inanamıyorummm... ağla2ooo67
Aslında bu telkinlerin etkisiymiş. yanı kiolalarıma mı üzülsen telkinlere mi sevinsem bilemedim. Telkinleri dinlemek istiyorum ama artık kiloda almak istemiyorum.. Hiç bir şeyim olmuyor.
Önümüz yaz bıngıl bıngıl kilo ile dolaşmak istemiyom beennnn ağla2ağla2ağla2

hadi onu geçti hiç biri olmadığından mecbur 40 beden kıyafetler aldım.. da şimdi bu kiloları verebilirsem şayet 40 beden kıyafetleri boşa almış olucam.

son 2 haftadır akşamları diyet yapıyorum. ama gitmiyor.
İşhahım normal hatta az bile yediğim söylenebilir. ama kilo aldı başını gidiyor.. dusun2
Ben ne yapayım şimdi.. :(( 4897

İştahım 2 gündür baya bi şekilde açıldı telkinleri 2 aydan fazladır dinliyorum ve ayıptır söylemesi bugun 2 tane ekmek bitirdim :)

yemeye devam sakın yemeği kesme.. yakında sadece sağlıklı şeyler yemeye başlayacaksın.. bol bol da su iç.... mutlaka su iç....

bende bir haftadır dinliyorum inş bendede boyle bir etki yaratır cunku zayıfım kilo almak istyorum bir hafta içerisnde boyle bir degisiklige rastlamadım belki ilerki zamanlarda degisebilir bu durum dinlemeye devam edecegim :)

2. günde iştah artması oldu. öğlenleyin iştahla yemek yedim doymadım.üstüne meyve yedim. sonra 2 saate yine acıktım. akşam da su içme isteği arttı suya kanamıyorum sanki..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri