İştah Açılması Etkisi

Telkinler İştahınızı Nasıl Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    184
2. günde iştah artması oldu. öğlenleyin iştahla yemek yedim doymadım.üstüne meyve yedim. sonra 2 saate yine acıktım. akşam da su içme isteği arttı suya kanamıyorum sanki..

Sevgili yilmaz,

Su icme istegi tum telkinlerin yan etkisi arasinda sayilmaktadir, onun disinda ``Mutluluk`` telkini yemek yeme etkisi uzerinde olumlu gelisim gosterir.y789

benimde iştahım açıldı.ama ben zayıflamak istiyorum .özel çekirdek inaç telkini hazırlattım 5 gündür diğer telkinlerimle beraber hepsini dinliyorum.sağlıklı zayıflama telkinim de var oysaki kafam karıştı şimdi

bence birileri bunu dinledikten sonra biraz fazla yemiştir .. ondan sonra bu iştah açıyor olayı çıkınca yeni dinlemeye başlayanlar bende iştah açacak mı falan diye düşünüyor .. ve doğal olarak iştahları açılıyor .. olay bilinçaltında bitiyor ..

bence birileri bunu dinledikten sonra biraz fazla yemiştir .. ondan sonra bu iştah açıyor olayı çıkınca yeni dinlemeye başlayanlar bende iştah açacak mı falan diye düşünüyor .. ve doğal olarak iştahları açılıyor .. olay bilinçaltında bitiyor ..

yanılıyorsun önce dinledim şaştım kendime böyle olmamalıydı dedim.sonra bir de baktım ki yalnız ben değilmişim.ayrıca bilinçaltını böyle kolay yönetseydik burada ne işimiz vardı...

Merhaba,
Ben de bu iştah konusunu yeni gördüm ve benim de iştahım çok açıldı. Yememe engel olamıyorum nerdeyse:((( Napıcaz:)))

Sağlıklı beslenmeyi seçiyorum diyeceğiz ve ihtiyacımızdan fazlasını keyfi yemeyeceğiz. Bir de yavaş yemeye çalışacağız. Böylece az yiyip 20 dakika dolduğunda doyacağız. :))

(Ya ben böyle bir etkisini görmedim telkinlerin ya da hatırlamıyorum.) Hatta telkinleri dinlediğimden beri sağlıklı beslenme açısından epey güzel gelişmeler yaşadım. Çünkü her konuda daha kararlıyım ve daha bilinçliyim.

Merhaba,
Ben de bu iştah konusunu yeni gördüm ve benim de iştahım çok açıldı. Yememe engel olamıyorum nerdeyse:((( Napıcaz:)))

Kilo verme telkinlerinin bu konuda faydalı olabileceklerini düşünüyorum.Saygılarımla

bence ye ama sağlıklı şeyler ye.. meyve gibi ve bol bol su iç

Yaklaşık bi sene önce buraya yeni kayıt olmuştum ve ankete iştahım azaldı yanıtını vermiştimm.Şimdi diyorumki tam tersi şuan iştahım çok arttı.O zamanlar olumsuz yanıt vermemin nedeni henüz telkinlere başlamamın ilk haftası olması ve kötü duygulardan arınmamış olmamdı.Şuan çok daha iyi hissediyorum..Benim telkinlerim EGO-SUÇLULUK-GÜVEN-SOSYALLİKK..Bayılıyorum bu telkinleree :))

Bende ki en büyük etkisi iştahımın açılmış olması hemde fazlasıyla bir haftada 1-2 kilo aldım doymuyorum desem yeridir :D

bu kesinlikle doğru mutsuz zamanlarımda 60 kiloyken mutlu olmaya başladığım zamnlarda(telkini bilmiyodum daha) bile 72 kiloya çıktım ve az yağlı sağlıklı bi şekilde çoğuda kas zaten

Herkese merhaba
Ben de dünden beri suçluluk ve egoyu dinliyorum ve yine dünden beri sürekli birşeyler yemekten kendimi alamıyorum hep açım ooo67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri